Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieewesola

jak mam urozmaicic seks po 2 latach w szczerej rozmowie z chlopakiem pomozcieee

Polecane posty

Gość nieewesola

uslyszalama od niego ze czesto sie nudzi bo ja np nie umiem skakac po nim jak nalezy np mam tak ze jak usiade na nim za gleboko to mnie boli czy to moja wina mamy tak ze zawsze gadamy sobie wszystko co nam lezy na duszy ale to zabolalo jak wy urozmaicacie swoj seks?? mam 20 lat ale jestem jego pierwsza moze nie zab bardzo doswiadczona nie wiem licze na was wesolych swiat

Gość nieewesola
????

Gość astronautka
pewnie ma za dlugiego, ale mozna skakac nie dokonca wchodzac wiec sprobuj.

Gość nieewesola
astronautko tak wlasnie probowalam ale on lubi do konca i wlasnie mi to wczoraj tez zarzucil a mnie boli i nie umiem sie zmusic czy ja jestem dretwa w seksie? jak go urozmaicic, jakie pozycje?? :-(

Gość nieewesola
??????????

Gość Arida
Z tego co napisałaś wynika że ma ciągle o coś do ciebie pretensje,że to ty robisz wszystko źle. nie załamuj się!!! to on ma problem, nie ty!!! wyjaśnij mu wprost że jego zamierzenia i sposób współrzycia sprawia ci ból. jak nie dotrze to do niego to podczas stosunku,jak cię będzie bolało to nie ukrywaj tego tylko krzyknij, pokarz mu że to naprawde sprawia ci ból. Druga sprawa, kto powiedział że ty musisz być na górze i na nim skakać. niech on od czasu do czasu znajdzie się na górze! dobre są również takie pozy: Połóż się na plecach i przyciągnij uda do klatki piersiowej. partner niech uklęknie i wsunie się w ciebie. kołysz sie powoli i rytmicznie w przod i tyl. dobra jest również pozycja gdy ty leżysz na plecach z nogami rozwartymi i zgietymi w kolanach. on znajduje sie nad tobą pomiędzy twoimi nogami. i odczucie przyjemności zależy wtedy od niego bo to on wyznacza tempo ruchów. a co do tego jak możesz urozmaicić to są różne sposoby'np zrób przed nim striptis albo kochajcie sie w różnych miejcsach(na podłodze, stole, biurku,w kuchni) takie akcje podnoszą adrenaline i sprawiaja dużo pzyjemności, bo faceci lubią takie akcje. on na początku może miec opory ale kobieta ma dar przekonywania:) zacznij np rozpinać bluzkę, namiętnie go całować a zarazem coraz goręcej go obejmować, włóż ręce pod jego bluzkę i dłońmi jedz po jego ciele, klatce, plecach,to go podnieci i zachęci do czegoś więcej

Gość Arida
a najlepiej bedzie jk zrobisz mu parujaca kupe na klate. to ozywi wasz seks

Gość nieewesola
dzieki Arida :** masz racje czepia sie ale moze ja tez jestem winna wiesz on mial przede mna inne ma porownanie a ja nie dlatego czuje sie winna dziekuje Ci i zycze Wesolutkich Swiat!!!!

Gość paraczykko
ty, nie myśł tylko tym jak sobie dogodzić ale o tym co możesz zrobić dla innych. Tym babom to już się kompletnie w głowach od tej chuci pomieszało !!!

Gość nieewesola
hmm no to wlasnie sie pytam jak mam to urozmaicic co zrobic nie jestem zbytnio doswiadczona, wiec pytam a jakos odp nie chce nikt tylko jkies docinki ;/

Gość winna22
miłości w tobie nie ma, ot co ...

Gość nieewesola
tak mylisz?? moze jestem egoistka?? jest mi tak przykro ze uslyszalam od niego wlasnie takiue cos :-(

Gość nieewesola
;););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););) ;););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););) ;););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););) ;););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););) ;););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););) ;););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););) ;););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););) ;););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););) ;););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););) ;););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););) ;););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););) ;););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););) ;););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););) ;););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););) ;););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););) ;););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););) ;););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););) ;););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););) ;););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););) ;););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););) ;););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););) ;););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););) ;););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););) ;););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););)

Gość nieewesola
hmm po co tyle buziek podszywaczu??

Gość nie meczmy sie
:-(

Gość astronautka
niech on polozy sie na plecach nogi niech ma zlaczone a ty poloz sie brzuchem na niego i tez nogi zlaczone boshe no mowie napewno mu sie spodoba, zadko kto wie o tej pozycji heh nie zartuje, zycze powodzenia :)

Gość tak mysle i nie wiem
:-(