Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawajola

kobiety wolicie chudych czy misiowatych facetów

Polecane posty

jak bylam mlodsza,wolalam chudych. pzoniej poznalam mase \"szczypiorków\" ;) a teraz jestem z dobrze zbudowanym mezczyzna :) miesnie tu i ówdzie. misiowaty tez moze byc fajny. byleby nie byl zaniedbany... z reszta.. same o tym nie wiemy,ale wyglad nie ma zbyt wielkiego znaczenia ;)

Gość Brzydki chłopak
ciekawe, ze prawie kazda z Was mowi ze woli misiowatego, a jakos mnie nikt nie chce choc misiowaty jestem ( 175 cm 108 kg ) jestem przy tym zadbany bo zawsze czyste ubranie, pachnacy a jednak jestem sam i dziewczyny na mnie nie patrza nie mowicie wiec ze wolicie misiowatych bo zwyczajnie to nie prawda !!!

Gość Brzydki chłopak
by the way - wyslalem

I ja nie wiem co Ty od siebie chcesz. Jestes przystojnym, zadbanym o fascynujacych oczach facetem :) Glowa do gory!

Gość Misiowatych
zdecydowanie misiowatych :)

Gość Misiowatych
do tego jeszcze grubych i kudłatych:)

Gość Brzydki chłopak
by the way - dziekuje za mile slowa... jednak widze ze zwyczajnie nie podobam sie kobietom :-( mimo ze na prawde sie staram :-(

Na pewno znajdziesz taka, ktora rozkochasz w sobie. Nie wiem jaki masz charakter, ale o wyglad nie musisz sie martwic :) Badz zawsze soba i nie staraj sie na sile znalezc kobiety.