Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki sobie jeden chlopaczek

Juz nie raz dziewczyny pytalyście jaki jest ideał kobiety z wyglądu - oto mój

Polecane posty

mam nadzieje, że zakompleksione tłuściochy nie będą nic mówiły bo nie lubie jak ktoś komus zazdrości... wg mnie ona jest NATURALNA i po prostu bardzo ładna http://www.bajer.pl/?id=81 i co Wy na to ?

Gość a my na to...
jak na lato :P PS: mi się nie podoba, jakaś taka... bezpłciowa :P

tutaj także jest ładna naturalna dziewczyna w moim typie http://www.bajer.pl/?id=483 mam nadzieje ze nie wyzwiecie ich od plastikow ? dla mnie to zdecydowanie nie jest plastik a zwyczajnie zadbana dziewczyna

Gość nie ma to jak wystawic na
cala polske, SWOJE ZDJECIE W KOSTIUMIE KOMPIELOWYM I TO TANDETNYM:(

przepraszam, ale dlaczego najezdzacie na te dziewczyny ? one na prawde mi sie podobaja by the way - w ktorym miejscu wg Ciebie ona nie jest naturalna? normalna dziewczyna

Farbowane wlosy juz sa nie naturalne i te ochydne odrosty u tej blondynki. A ta druga Pani twarz ma milutka, ale zadziorna. I ktora dziewczyna jest naturalnie piekna pokazujac sie juz w calosci? Nie chcialbys zdobyc tych widokow sam? I nie dzielic sie tym z cala Polska?

ale nie o to mi chodzi to nie jest zadna moja dziewczyna po prostu znalazlem te zdjecia na stronce bajer.pl i pokazalem jaki jest ideal Z WYGLADU dziewczyny... jasne ze wolalbym to wszystko sam ogladac u mojej dziewczyuny, ale chcialem tylko pokazac jakie kobiety sie podobaja zwyczajna naturalna ale zadbana i szczupla a zdecydowanie nie ANOREKTYCZKA !! smiac mi sie chce jak tlusciochy mowia ze albo ktos jest puszysty albo anorektyk a pomiedzy nie ma nic ? :-o

No jasne,ze anorektyczka sie podoba malo ktorym facetom. I ja Ci nie zabraniam wyglaszac wlasnego zdania na temat kobiecej urody i jaka Ci sie akurat podoba. Wiesz... Jest powiedzenie.. Kazda potwora znajdzie swojego amatora. I tego sie trzymam :) Te \"tluste\" tez znajda swa milosc.

tylko, ze zauwaz ze im ciezej jest znalesc kogokolwiek... potrafia tylko biadolic na forum a nic nie robia aby zgumic sadlo... a jak juz zdobeda sie na odwage - podrywaja normalnych zadbanych facetow. skoro on sam jest zadbany, atrakcyjny to po co ma sie wiazac z chodzaca reklama cholesterolu ? to nie jest instytucja charytatywna typu Polski Czerwony Krzyż.... pozniej taka "WIEKSZA" dostaje kosza od goscia ( co jest calkowicie zrozumiale ) i wyplakuje sie na forum.....:-o

Gość wiesz co chlopaczku
mysle ze bardziej niz ocenianiem ciala i wagi kobiet powinienes zając się sobą...bo w tym kraju o ladną i zadbaną kobietę naprawdę nietrudno- a o przystojnego, wysportowanego i seksownego faceta bardzo! więc nie piernicz tu o "tlustych babach" tylko przejdź się na silownie...

Gość bucuuuuuuu
jaki ty idiota jestes! to co? uwazasz ze kobiety ktore maja troche wiecej cialka juz nie maja prawa do zycia i posiadania faceta???ja jestem przy tuszy i jakos zyje, mam super przystojnego faceta i jestem bardzo szczesliwa, swoją drogą ciekawe jak ty wygladasz i życze Ci powodzenia w szukaniu dziewczyny bo z twoimi wymaganiami to neiwem czy znajdziesz

Zgodze sie z tym, ze biadola i uzalaja sie nad soba. Ale wyobraz sobie, ze sa takie, ktore utyly z lenistwa i sa takie, ktore sa otyle z wyniku choroby. A Twoje podejscie do osob z otyloscia czy nadwaga jest nietolerancyjne i za dobrze o Tobie nie swiadczy. Przeciez Ty nie musisz sie z taka wiazac i nie musisz ich krytykowac. Ale pamietaj, ze nigdy nie wiesz co spotka Cie w przyszlosci. Nigdy nie wiadomo czy sam sie w takiej nie zakochasz.

Gość eliberucjum
no widzimy ze gustujesz w cycatych panienkach ale kogo to obchodzi ze to twoja idealy, jak sie zakocham to nie patrze na wyglad

Zgadzam się te dziweczyny są bardzo ładne. ALE JA ZAWSZE POWTARZAM I BĘDĘ POWTARZAŁA- NIE MA BRZYDKICH KOBIET, SĄ TYLKO ZANIEDBANE. POZDROWIONKA