Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mgr Roman Giertych

Bezinteresowna mineta

Polecane posty

Gość -kasieńka
a ja nie wiem, czy się iść znó kąpać, bo tak się wyperfumowałam prezentami, ze chyba nie zasnę...

Gość Krzysiek30
No jakbys sie okompała i byla blisko , byś dostala ekstra prezent :)

Gość -kasieńka
kąpałam się tuz przed kolacją wigilijną

Gość hehehmmm
lauren>>cos mi sie wydaje ze im to by nie zrobilo roznicy:P

Gość Krzysiek30
Brak chetnej muszelki dla mojego gorącego języczka :(

Gość -kasieńka
poza tym TAM to ja sobie myję częściej mgr Roman G>>>no razem to najlepiej się kąpać,,,z kaczuszką...

Gość krzysiu więcej subtelnosci
to nie program u Wojewodzkiego :-p

Gość -kasieńka
Wy to chyba w pracy siedzicie, ze Wam się tak chce pisać ....juz nie pytam, muszę się położyć, żeby jutro mieć siły na spacer ;)

Gość Krzysiek30
Nie w pracy a sami w domku, milo bylo by we dwójke, bynajmniej nie z Kubą;0

Gość Krzysiek30
Przynajmnie j sa tu jakies kobiety jeszcze, bynajmniej czytaja ten wontek juz w BN bo wigilia byla wczoraj ;)

Gość cdn
wątek koleś WĄTEK

Gość -kasieńka
:D Lauren>>o to to!:D Lecę do mojego misia-przytulanki chłopaki ;)papa

Gość Krzysiek30
Ja wypadam z tematu , nic nie bedzie z tego, a pragnienie zostanie

Gość ej przez to że każdy mówi
że kobiety śmierdza tam, ja się ciągle stresuję i mam 22 lata a nawet nie dałam nigdy obejrzeć swojej cipki mojemu chłopakowi, nie mówiąc o jej polizaniu. Mógł j atylko pomacać. Ale on ciągle liczy na więcej, mówi, że mógłby mnie tam pieścić godzinami i że na pewno by mu się spodobało. No nie wiem.,. On jest prawiczkiem i nie sądzę, żeby miał pojęcie, co mówi:D Nie chcę, zeby się potem okazało, że jednak mu się nie podobam i że już mnie nie będzie chciał. To nie jest jakiś tam chłopak, tylko mój jedyny chłopak, którego kocham i zamierzam z nim spędzić całe życie. Wole ja go pieścić, bo siebie się wstydzę:o

A w ogóle, to wiadomo, ze po całym dniu zapach jest nie za świeży, ale ja osobiście nie zauważyłam, zeby moja cipka śmierdziała. Chyba musiałabym sie nie myć dwa dni, zeby coś śmiertdziało rybą...:O Jak mi śmierdzi spod pachy na przykład, to czuję. Ale jakoś nie czuję, zeby śierdziała mi cipka, a juz wiedziona ciekawością robiłam różne eksperymenty z cyklu- macamy sobie ręką dokładnie cipkę a potem ja obwąchujemy:p :o No kurde, nie czuję żadnego śledzia ani nawet smrodu, to głupie, ale jakoś nawet ładnie pachnie. A czy jeżeli mój chłopak regularnie mnie obwąchuje i np. jak jestem po tenisie albo siłowni, to mówi, że lubi jak jestem spocona, latem czesto po prostu wącha mnie pod pachami:D to znaczy, ze on lubi mój zapach, ze mu on nie przeszkadza? No bo juz nie wiem... Skoro wszystkim śmierdzi, to nie chcę narażac mojego chłopaka na jakieś traumatyczne przezycia

a czy to normalne, żeby kogos wąchac pod pachą i mówić, że ślicznie pachnie? Albo się zachwycać, z ektos ładnie pachnie po 1,5 h siłowni?:o

sluchaj, mówimy o dwu róznych rzeczach. Jesli Twój chłopak Cie obwachuje moze to jeden z jego znaków ze Cię kocha i pożąda ?Jesli sie kochacie żadne zachowanie o seksualnych akcentach nie jest dziwne

Gość no ja go kocham
i się go nie brzydze nigdy. On mie też kocha, przynajmniej tak twierdzi od kilku lat:) No i wytrzymuje ze mną, mimo mojego marudzenia:) I wiem, ze mu sie podobam, że go podniecam, bo w zasadzie wystarczy, ze się do mnie przytuli a juz ma erekcję:O Czasami az mi go szkoda, chociaż na biednego i smutnego wtedy nie wygląda:p Ale jakoś tak i tak się wstydzę.... Może z nim pogadam po męsku;)

jeżeli czujesz się spełniona i on jest zadowolony z waszego pozycia,a owo wąchanie nie ma dla Ciebie większego znaczenia to o czym chcesz rpzmawiać ? Ne psuj rozmową tego co jest dobre :)

Gość fisherr
po paru latach zwiazku twoj chlopak jest prawiczkiem??? HAHAAHA czy wy jestescie normalni? :D:D:Dczy moze klikasz z klasztoru? :D