Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sebaa

nd wracaj!!!!!

Polecane posty

nie wiem :O przez szkło powiększajace kilka osób to oglądało i stwierdzili że coś wbite :O coś tam kuło ale szło wytrzymać..teraz też w sumie jakoś idzie, zalewam colą :P kurwa takich \"wypadków\" co przez ostatni tydzień to przez pół życia nie miałam :O

no ładnie krówa ładnie:o trzeba było wcześniej dac znac to byśmy Ciebie do tego okulisty wygonili, z tym nie ma żartów........zrób sobie nie wiem cholera, okład z herbaty czy coś....a nalepiej to kładx sie spać i z rańca się gdzies zarejestruj czy coś...

stawiam chyba flaszkie :P 1000wpis ......... .....(______) ...............I..........I ........... ...I..........I .............. I..........I ..............)...........( ............./............\\ ............/..............\\ .........../................\\ ........../..................\\ ........./....................\\ .........I.....................I .........I..WÓDKA SŁABA..I .........I.....1000%........I .........I.....................I .........I.....................I .........I.....................I .........I.....................I .........I.....................I .........I.....................I .........I.....................I ........(_______________)

diabołku mam jakieś krople, wczoraj w pracy mnie kapkę ratować próbowali i kupili coś co niby mogłoby pomóc przez płukanie wydostać się temu czemuś. he he :D ponoć ktos z płci brzydkiej mi tam siedzi :classic_cool: rano biegnem, już mam umówioną randkę z panem w kitlu :classic_cool:

......... .....(_______) ...............I..........I ........... ...I..........I .............. I..........I ..............)...........( ............./............\\ ............/..............\\ .........../................\\ ........../..................\\ ........./....................\\ .........I.....................I .........I...COLA LIGHT...I .........I....ŚLINIONA.....I .........I.....................I .........I.....................I .........I.....................I .........I.....................I .........I.....................I .........I.....................I .........I.....................I ........(_______________)

Gość mała chinka cziku czikulinka
no z gołymi babami noooo aco ja mogłem za pomysł podrzucić taki na jaki sam bym sie złapał:P

knajpiana:P

a mnie już zdoili i teraz czekam czy będzie fajnie:P

no cóż w sume mogłem się do Ciebie uśmiechnąć:P ale wzięli mnie siłą i wydoili.... ja uciekam🌻 daj znać co Ci w oku siedziało albo nawet i kto.....

Tak myślałam,że nikogo nie będzie;) Sebuś>>> czy Ty zawsze musisz być jak dziecko we mgle:O ,które trzeba za rączkę prowadzic:P ? p.s. nagrabileś sobie za ten raban na cale forum!!!!:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

witam🖐️ nd>>>>kto tu jest dziecko i w dodatku niegrzeczne to wszycy wiedza:P:P:P przyznaje,ze sammpowinienem wpasc na ten topoic i wpadlem tylko czytalem ostatni post zamiast wczesniejsze:D:D:D OWK>>>>moze to jakis ciekawy facet wiec daj mu szanse niech jeszcze troche posiedzi:P:P zawsze to w parze lepiej:D:D:D cala reszta za wyjatkiem.......🖐️ wyjatek:) :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

diable wbiłeś się o tym samym czasie :classic_cool: i musiałeś zgapić za mną i uciec :P nd jak kacyk? porządny mam nadzieję :D hehe, może dojdzie do tego że powstanie jakiś topik \"czy ktoś wie gdzie nd ostatnio się udzielała\" :classic_cool: sebaa chłp z oka był za mały więc ten duży chłop (w sumie był całkiem całkiem:P) skutecznie go kopną w śmietnik. wędka gdzie indziej zarzucona a na dwóch mi w oczach miejsaca nie starczy:P wczoraj kisali się wszyscy i wszędzie (brrrrr :O) dziś będzie dzień leczenia chrost, zajadów i uczuleń :P ide szukać jakiś kolęd bo mi się śpieeewać chce 💤💤 póki sama jestem w domu :D

witam sierściuchy,futrzaki i resztę potworów:P;) OWK>> nie wiem co to kac,bo nigdy nie miałam, może dlatego,ze jestem malolitrarzowa:D ? sebuś>>do okulisty marsz:P:D !!!!

......... .....(_______) ...............I..........I ........... ...I..........I .............. I..........I ..............)...........( ............./............\\ ............/..............\\ .........../................\\ ........../..................\\ ........./....................\\ .........I.....................I .........I...DENATURAT....I .........I.....................I .........I......\\....../.......I .........I........:classic_cool:..........I .........I....../.....\\........I .........I.....................I .........I.....................I .........I.....................I .........I.....................I ........(_______________)

buszujący>>:D:P Czyżby to jakaś aluzja miala być:P ?

buszujący>>👄 Ty jesteś najlepszym moim lekarstwem;) Możesz mnie jeszcze dotlenić:D:P ??

mostek mozesz sobie darowac:P Inne uściski mile widziane;):P

ach ,jakie to przyjemne;) Od razu mi lepiej!!! DZIĘKI 👄