Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sebaa

nd wracaj!!!!!

Polecane posty

jakie skrzydła:O:P ? Ty wiesz,że ja aniołem nie jestem:D:D:D:P

a niby czyja:D ? Przy diable nie ma żaden anioł szans na .... :P:P:P p.s. te pokusy...:D

dlatego nie jestem aniolem:P a wszystko przez te diabelskie pokusy :D

krowa> ja nie mam takich filmów ,ale słyszałam,że ktoś ma niezla kolekcję:P:D Buszujący > od myślenia półkule się rozwijają :P

czyli dając Tobie do myślenia, rozwijasz się intelektualnie??? to wspaniale...... i teraz pomyśl co bż beze mnie zrobiła:P pewnie byłabyś mądrzejsza, no ale Ty lubisz pokusy i zdawkowe odpowiedzi.....

no to może buszujący wkleja:D:D:D:P Diabeł przyznaj się:D

jeśli filmik trwa koło minuty to możliwe ,że z mojej kolekcji:o już chyba w życiu nie klikne tu na żadnego linka, w ogóle na nic nie będę klikał....ostatnio 2 noce kompa czyściłem

ja teraz nie wiem....ja przynajmniej złapłem 3 trojany:P samorozsiewające się gówno, po gg i tyle.... raczej nieszkodliwe, ale kto tam wie...scan mojego dysku trwał wieki:(

buszujący > widzisz zgłupiałam:O Też nie klikam!!

nd😭....szkoda.... do tego sprawdzięłm wszystkie możliwe procesy i co w ogóle piszczy mi w systemie.....jeśli coś mam to nawet nie wiem jaki czym to znaleźć:( mam to gdzieś, na razie działa....NIE KLIKAĆ....a fiutów za bitefighta i nne gówna powinni wieszać

buszujący :O Ale mi namieszałeś :O dlaczego szkoda:O ? To Ty nie wiesz co się dzieje jak kobieta głupieje:D:P ?

Mąster przestał się pojawiać,bo przestałaś zakladać mONdre tematy:( weny Ci brakuje czy co:O ? Nie wierzę!!!:P:D

sorry nd...w kotle mieszałem i na Ciebie padło:o nie wiem co się dzieje jak kobieta głupieje, chyba otwierają sie niebiosa, zlatuje gołąbek i wali ostrzegawczego bobka:classic_cool: co by się niewierna nawróciła... ja w ogóle wielu rzeczy nie wiem i mam o nich mgliste wyobrażenie:classic_cool:

hmmm to z tego kotła to tak przypadkiem...widłami wyciągałeś pewnie:D:D:D

ale co???bobka??? no wiesz, u nas się nie miesza kuchnii....albo włoska albo azjatycka:P jakimi znów widłami, jak Ciebie wychowali, łyżką...warzywa by mi się porozpadały albo ponadziewały....

stanćżyk> a co Ty aniołem strżem moim jesteś czy co:P:P:P ? 🖐️ p.s.sam idż!

buszujący:D:D:D:D no,mówiles ,że na mnie padło w tym kotle :D więc myślałam,że tak przypadkowo mnie wygrzebaleś:P:D Czy ja dzisiaj nie jarzę za bardzo:D ? p.s. za dużo nauki dziś miałam i mózg się mi zlasował:D:D:D:D