Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sebaa

nd wracaj!!!!!

Polecane posty

Ja pierdziele chyba przedawkowalam:o kupilam jakies tabletki na lepsza koncentracje i na pamiec:o wzielam najpierw jedna i niedawno druga,wczesniej jeszcze bralam lecytyne:o i teraz cos sie kiepsko czuje:orece mi drża i jakos ciemno mi sie robi przed oczami:owogole czuje sie jakbym sie nacpala:o Jak nie bede sie odzywac co pol godziny to znaczy ze zemdlalam:o i jestem w szpitalu:o Mam nadzieje ze w razie czego odwiedzicie mnie:p ps internet mi sie zawiesza i swiatlo mryga:p

diabeł czemu karzesz oglądać pośladki kobiety która nawet na końcu facetem się nie okazuje 😭 żaba to ty nie wiesz że krótko przed egzaminem lepiej nie eksperymentować:O u mnie kiedyś zakończyło się to kolejnym warunkiem:P

krówka a co chcesz takie filmy typu śliczna\"pani\" wychodzi ze spienionej wanny a tu DING DONG??? nie mam takich.....:classic_cool: no ale babka jest niezła i nie epatuje nadmierną nagością.....ja tak nawet nie umiem częściami mojego ciała które nie posiadają kości😭

jak mógłbym się mylić w sprawie Ding donga:P to mój kręgosłup moralny:classic_cool: w sumie widziałem już na siecie wszystko i nic nie jest w stanie mnie zaskoczyć:D no dobra czasem coś się znajdzie.....

wiesz ja myślę że ona była pedantką i nie chciała pościeli wybrudzić :classic_cool: zaraz mnie wywieje 😭 pioruny takie że aż jasno jak w dzień się robi:O i nie wiem co u rodziców bo tam mamy telefon na fale radiowe (czy jakoś tak to sie zwie) i nie działa teraz:O

nie............................ no ja robie sobie conajmniej godzinke przerwy;) Ok to co sie na kafe dzialo ja mnie nie bylo:D:D:D:D (pewnie nic:o) Dzisiaj ugotowalam na obiad zupe ogorkowom i tak sobie mysle czy by jej nie zjesc:p wieeeeeeeeeemmmmmmmmm ze za pozno na jedzenie ale coz glodna jestem:):):) jak ktos chce zupy to prosze mowic teraz bo dwa razy nie bede wstawac:p

Gość trele morele..............
a wy pewnie po necie serfffffujecie;) Zaraz pewnie wkleicie cos smiesznego;)albo zboczonego;) Ja to nie mam jakos weny..........:o

Gość dama ze ścierką
powódź opanowana:classic_cool: burza jakby przeszła, do domu udało mi się w końcu dodzwonić....spytali mnie czemu ich budze:O😭 żaba to może zmienimy temat i porozmawiamy o pogodzie:classic_cool:

Gość trele morele..............
u nie slonce swieci:p