Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sebaa

nd wracaj!!!!!

Polecane posty

Gość dama też z zapaścią
nd i urodzinach i jeszcze agusi świętowali dziś:P nie wiecie po jakiej ilości słodyczy się umiera bo przez ostatnie trzy dni tylko to jadam:O na sniadanie czekoladę pączkiem przegryzam a potem już jak leci - czekoladka za czekoladką, wszyscy słodycze przynoszą a dziś dostałam całe gigantyczne pudło moich ulubionych kasztanków😭 zadek chyba nie wytrzyma i zacznie rosnąć:P

Gość dama też z zapaścią
acha rajtki kupiłam za małe 😭 wleźli do pół uda :classic_cool:

to wyślij mnie te rajtki :classic_cool: wleze cały :-P:-P:-P posypało w KraCOW?

Gość dama też z zapaścią
dopiero o 1 w nocy śnieg zobaczyłam 😭

Gość dama też z zapaścią
żaba sprzontej bo mi sie na wyrko zaczyna wlewać :O posypało, no i jak dobrze pójdzie to w niedzielę narty - moje prawie pierwsze upadki:classic_cool:

Gość dama też z zapaścią
giboncjo z tego co pamiętam to ty chyba do zbyt niskich nie należysz...chyba ze z karlicami stałeś:P do kolan by ci wleźli a na uda następne by trza było:O nie wspomnę o zadku bo tam to ze tzry pary:P

na te narty to chyba nową pare rajstop musisz zakupić, co? :-P u mnie sypie że...........................o kurwa! :-0:-P

krowa :D Ty jesteś niezniszczalna :P Za dużo jak na mnie tych wstrząsów od wczoraj :P Maup mnie tak zszokował i poraził swoją urodą,że oka nie zmrużyłam :O Ciekawe co będzie jak wpadnę w dola :Pto kto mi go zakopie:O Pewnie nawet łopaty nie poda :D:D:D:P:P:P

..........................................................:classic_cool: Liściasta, nie zaczynaj ze mną, bo wiesz jak to sie może skończyć :-P ps. dzieki za maila.............widziałem już kiedyś, bo linki ganiały na kafe ;-) ale wiesz że jak bedziesz mieć coś :classic_cool: to wrzucaj ;-)

Gość dama też z zapaścią
diabeł nie mów że ci ise wymskło :P nd łopaty nie mam ale mogiłę liściemi przykryję jakby co :classic_cool: gupi gibonie nauczona doświadczeniem kupie legginsy:classic_cool:one sie tak szybko chyba nie podrą:P

nio nie moge w glowie mi sie kreci:o nie mo9ge sie polozyc,bo mii sie niedobrze robi:o niech ktis mi kolysanke zaspiewa😭

Gość dama też z zapaścią
a jak ja niby zaczynam😭 i jak niby się skończyło:P nie ja sie tłumaczyłam:P z dove latały a z tymi chinkojaponkami też?:O czemu nie widziałam😭

..........................................................:classic_cool: jako doświadczony w chlaniu i rezydent topika o chlaniu, stwierdzam że kobiety nie powinny pić :-0 jedna pijana kobieta = pięciu pijanych facetów :-0 zgroza :-0:-P

Maup :P jeszcze powinieneś zacytować to powiedzenie o pijanej kobiecie :D:P

Des* czyżbyś na studniówce mial takie przeżycia :D:D:D Nie Twoją mam na myśli :P

powstrzymam sie , bom kulturalna maupa :-P nie bede cytował wulgaryzmów ;-) wiecie co? z każdą puszką piwa ta panna w ciąży z reklamy Nivea coraz bardziej mi sie podoba :-D:-D:-D nawet już nie przeszkadza mi to że ma brzuch pomazany jakimś białym świństwem :classic_cool:

Gość dama też z zapaścią
niestety musze przyznać małpie rację 😭 aczkolwiek ich przynajmniej nie trzeba rozdzielać jak sobie za dużo popija i agresor im się włącza:O ale wiecie co jest najgorsze? kurnik w knajpie, jka przyjdzie kilka kobitek na babski wieczór albo na przerwę w zajęciach i nie daj boże tylko one są w knajpie:O od tych wysokich tonów, pisków i hi hi hi głowa odpada:O