Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sebaa

nd wracaj!!!!!

Polecane posty

ja nie miewam kaca :P jeśli Ci o to chodzi :D

a Ty jak zwykle mądralo :P wiesz lepiej :P:P:P Hmmm ,kac po 2 lampkach szampana też coś pffffff :D

no masz racje po dwoch to nie ma sie czym chwalic wiec rozumiem dlaczego zaprzeczasz:P

Uciekam ,bo po wczorajszej imprezie mam bajzel ,a po południu rodzna przychodzi . ;) 🖐️

🖐️ p.s. powiedz lepiej ze kompresy sobie robisz po tych dwoch lampkach:P

Gość dama zarefleksiona
a w ogóle to wiecie co sobie uświadomiłam? dziś chyba własnie mija rok odkąd włazłam na to forum:classic_cool: dokładnie nie pamiętam czy to było dzień wcześniej czy 1 kwietnia ale raczej obstaje za pierwszym kwietnia wieczorem...wtedy była chyba sobota no i w sumie niewiele się zmieniło, minął rok, znów jest pierwszy kwietnia a ja znów mam te same problemy... poza kolanem bo wtedy ono było sprawne że hej:classic_cool: ech, refleksyjna niedziela jak nic:classic_cool: no to se pogadałam:P

witam🖐️ to moze teraz moja refleksja:P rok temu nei wiedzialem ze cos takiego istnieje a zylo mi sie calkiem niezle z pewnoscia bylem bardziej wesoly niz teraz wiec moze to forum tak doluje czlowiek:P

a i tez kolano mialem ok a teraz cos mnie pobolewa czasami:d

no to mamy refleksję:D kafeteria powoduje spadek libido, radości z życia oraz źle wpływa na stawy z naciskiem na te kolanowe:P a może my się starzejemy....nie to nie może być to:D sebaa

Hmmmm dzień refleksji nastał :O jestem tu ok. półtora roku . Dokładnej daty nie pamietam . Z nogą też miałam problemy , ale to byla stopa :D Weszłam z ciekawości :P i dla relaksu i nigdy bym nie pomyślała ,ze takie emocje będą mną targać :D:D:D:P 🖐️ :classic_cool:

:D:D:D:D szybkie te twoje palce :D

dawaj te zalety :P reklama dzwignia handlu przeciez :P:D