Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sebaa

nd wracaj!!!!!

Polecane posty

Gość dama po urlopiku
hehhehe :P chciałam tylko powiedzieć żem po urlopie...i mam jakies dwa dni żeby po nim wypocząć i znów żem sama 😭 co z tego że kwiatki non stop świeże we flakonie:( eeech....chyba lubie byc sama:P ((🖐️))

Gość Agnieszka Zarzycka-Wenert
cze deboł🖐️ cholera ćmy mnie atakują 😭

Gość 6.6
i jak było na wakacjach???

deszczowo :O pracowicie:O trzeźwo:O krótko:O czyli ogólnie - oki:D pozbyłam się usztywnienia na nodze:classic_cool: a co tam nad morzem? szumi dalej?

Gość 6.6
przydałaby się Rihanna z solką...solką ...parasolką ale ogólnie szumi:D przywiąże się do leżaka w ramach zakazu wstępu wielorybom, dla ich własnego bezpieczeństwa::P

tylko z dala od brzegu się przywiąż bo jak takiego wieloryba fala wyrzuci na brzeg i nie daj boże w ciebie trafi to wpiszą cie do księgi rekordów DArwina za głupią śmierć:D uduszony przez wieloryba w przyciasnym stroju kapielowym w mleczyki:P

Gość 6.6
to byłby mój najbliższy kontakt z wielorybem od.....od bardzo dawna:D w sumie i tak jest tak zajebiście duszno ,że nie mogę spać po nocach więc....chętnie niech mnie wal błękitny, przywali:P

a jak się okaże że to samiec😭

Gość 6.6
cóż nie liczy się płeć, liczy się uczucie:o to bym mu wbił przed śmiercią leżak w wentyla na głowie:classic_cool:

Gość 6.6
znów słucham ABBY:D ja walę, chyba mieszkam zbyt blisko morza, depresja:classic_cool:

no wiesz😭 to desperacja czy orientację zmieniasz na modniejszą i na topie:O

z własnej skóry wiem, że mieszkanie blisko gór jakoś nie wpływa antydepresyjnie:O

Gość 6.6
ja już sam nie wiem co mam zmienić więc może orientacja to jedyne co pozostało:P

to może ja też zmienie:classic_cool: przerzucem siem na laski:classic_cool:

Gość 6.6
w pewnym sensie ja też się przerzucę na "laski".... ja pierdziele...NIEEEEEEEEEE....... WRÓĆ.....nic nie zmieniam, oprócz bielizny:classic_cool:

:D hehehe bylebyś koszmarów sennych nie miał z "laskami" w roli głównej:P a co - masz zamiar stringi kupić:classic_cool:

Gość 6.6
wolę jednak bokserki, jakoś tak się marszczy na guzikach i przez te fałdy wszystko wydaje się większe, w stringach, no cóż.....pełne obnażenie:P jeszcze nigdy nei miałem takiego snu.....miałem inne ale tak porypane ,że wolę nie opowiadać:D

Gość 6.6
własnie mnie wpadła głupia myśl:P jeśli kobiety z małymi piersiami mogą chodzić bez staników, to może faceci z małymi powinni cvhodzić bez gaci...byłoby wszystko jasne:D

Gość 6.6
te z wielkim zarzucają na plecy alp przewiązują w kokardkę:P 1 porabany sen...jestem na stacji kolejowej w nocy i przejeżdża pociąg.... taki oświetlony niebisko białym światłem w wagonach...nie ma ludzi.....a ten jedzie i jedzie i się nei zatrzymuje.....najgorszy fakt tego snu to poczucie upływu czasu... 2 kawałek czasu temu miałem tak porabany sen ,że nawet przy piwie to trudni opisać...ale nic brzydkiego:classic_cool: a z erotycznych miałem taki ,że dosłownei wleciałem w gołą kobiętę....jakby pociąg do tunelu wjechał:P ale wtedy to chę chyba Twoje Weekendu naczytałem...oj dawno to było:P

Gość 6.6
jakby wszyscy chodzili bez to mogłyby wypaść dziwne sytuacje...np. chciałbym pomóc jakiejś babci wnieść siatki a ona by tam nosiła swoej bimbały:D dzizas....coś mnie padło na mózg...krowa nie czytaj