Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sebaa

nd wracaj!!!!!

Polecane posty

ok. pierwsze koty za płoty :classic_cool: Uwaga ćwiczenie bardziej skomplikowane :D 👄:P👄:P👄:P👄:P👄:P

hmmm :O chyba tylko udawałeś gamonia :P 👄:P👄:P👄:P👄:P👄:P👄:P👄:P👄:P P.S. Chyba komus się ....uleje:D :classic_cool:

Gość anty lysol
nei nie udawalem:P dobrze wiesz ze gamon z emnie ale mam dobra nauczycielke:P

to wyzej to ja:D 😘:P😘:P😘:P😘:P😘:P😘:P😘:P😘:P no zrobilo sie jak w cukierni:D

Hmmm ,a jednak gamoń :D Ciekawe dlaczego Ciebie nie wykasowali :D Jak ja kiedys napisalam ,ze na świeta piekę Kaczki nadziewane rydzykami to .....wiadomo co :P

to za kaczki pewnie Cie wywali a nie za rydzyki:P nie wiesz ze kaczki sa pod ochrona bo to ginacy a moze gnijacy juz sam nie wiem gatunek:P

taaa ginący :O Nawet ptasia grypa nie pomogła :O

bo to nei sa dzikie kaczki i dlatego:P One nie potrafia latac bo sa za ciezkie i malo aerodynamiczne. jedyna nadzieja w lisie:D

jak to nie dzikie:D ? Bardziej dzikich chyba nie ma :O ?

:D jak zwał tak zwał :P ,ale chyba trochę się uniosłeś :D Dobrze ,ze kaczka nie jestes :O

no powoli czlowiekj coraz starszy-powiedzialbym nawet ze z dnia na dizen starszy:D-wiec coraz mniej aerodynamiczne ksztalty :D ale na razie jeszcze sie trzymam na stosunkowo niezlym pulapie:P

chyba czas na nas;) przynajmniej na mnie wiek juz nie ten:D trzeba wczesniej chodzic spac:D dobranoc i dziekuje za wszystko😘 🖐️

Gość noooo tooo niee no niee moge
nd tyś żywa czy to anioł stróż topiku sie podszywa pod ciebie czy po prostu powinnam pic przestać 😭 kMUUUrwa seba nie uwieżysz ale mam problemy z kamerką :P i nie śmiać sie bo poważnie gadam:P debol świadkiem:P deboł...mam nadzieje żeś ty nad morzem a nie w górach bo liść jak nic:O

noooooo cooooooo sie damo tak dziwisz :D ? Tak apropo\'s tego anioła stróza to niezły był :P Moloko - Ty to za meteoryt robisz na tym topicku :O ? 🖐️

nd tyś żywa czy to anioł stróż topiku sie podszywa pod ciebie czy po prostu powinnam pic przestać>>>>chyba jednak musisz przestac:classic_cool: bo to oryginal a nie podszyw:P widze ze Ty technicznie wybiegasz w przyszlosc ja sie jeszcze kamerki nie dorobilem:P

Podszywu dama nie rozpoznała ,więc co za róznica :D TO kamerka jest do gadania:O ?

no dla mnie to chyba do gadania ale co dama z nia robi to nie weim:P moze sie pochwali;)

:D to \"CHYBA\" robi dużą róznicę :P

to \" chyba\" robi dużą różnicę :P