Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sebaa

nd wracaj!!!!!

Polecane posty

wy macie coś z zegarem bilogicznym czy to ja się starzeję:P

Gość dama z menopauzą
😭 chciałam tylko stwierdzić że jak na mój gust to jak nic przesilenie (??!!!) jakies chyba letniojesienne dopadło facetów:O w ciągu ostatniego tygodnia 3 mnie się oświadczyło:O z czego jednego aż godzine znałam:O a przez ostatnie dni cholera...całe zycie chyba tylu nie chciało mnie hmmm na kawę zaprosić:O nie wiem...gupie łoski co oni se myślą że to komuna i na kawę mnie zerwą:O kawy to ja mam zapas na najbliższe pół roku:P nd samam tu ostatni coraz rzadziej to i na podszywach się nie poznaje;) z wprawy wyszłam :O sebuś ja kamerki nie posiadam jeno mam kłopota z wyświeltllaneim obrazu z takiej która gdzieś jest:P deboł czemu tak cichasz?😭

Gość dama o mały włos
wiecie co.... i nastała chMUUjnia😭 rasowa taka, z rodowodem😭

:O🖐️ chyba was zaprosze na własną stype 😭 w tygodniu przepracowałam ponad sto godzin 😭 nd znów znikla:P deboł a ty czemu cichasz:O sebaaaaa.....ty nie wiesz czasem gdzie krakowie handluje się używanymi częściami - głównie chodzi mi o laptopy. Oprócz giełdy. I allegro Na giełde jakoś zawsze zasypiam:O

hej🖐️ to fizycvznie niemozliwe 100 godzin w tydzien chyba z emasz inny kalendarz niz ja:P napisz co chcesz do tego laptopa i co to za laptop to Ci powiem gdzie znajdziesz.gieldy nie polecam no i trzeba rano wstac.

Biorąc pod uwagę fakt ,ze tych świąt jest dosyc sporo to chyba się mieszczę w skali średnio wrednej :P :classic_cool:

raczej do srednio wredniej brakuej Ci jeszcze dwoch bozych narodzen i jednej wielkanocy:P

straszne pustki na tym topicku muszis wpisywac sie czesciej bo urodzin juz nie bede mial w tym roku i swiat tez niewiele wiec padnei:D

no coż ,nic nie trwa wiecznie :P Padaczkę zaliczy tak czy siak :classic_cool: