Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a może to coś da

Tutaj można wpisać imie osoby i to co chcielibyście jej powiedzieć

Polecane posty

Gość Boże
wskaż mi drogę i daj nadzieję... Spraw abyśmy zawsze byli razem - ja i On, abyśmy się zawsze kochali. I abym wyzdrowiała...

Gość szalona32
Mirek -Kocham Cie bardzo.Nie mam odwagi Ci tego powiedziecale przypuszczam ze Ty o tym wiesz.Mysle o Tobie caly czas.

Gość serdela
kocham cię Robercie Gabrychowski

Gość Nienawidzę kocham i tęsknię

Gość Maćku...
Wybacz mi... ale musze przerwac nasza znajomosc... kocham cie od tylu lat.. chyba bedzie z 9... obydwoje sie kochamy ale wiemy tez ze nic z tego nie bedzie... milosc to nie wszystko a ja musze myslec o swoim zyciu ktore mam... ciezko na nie pracowalam by wygladalo jak wyglada... ciezko mi to pisac ale musisz zrozumiec... i chociaz mysle o tobie 24h na dobe to dam ci zyc, nie chce bys macil sobie i mi przy okazji w glowie. pragne bys ulozyl sobie zycie tak jak powinno ono wygladac. kiedy moze spotkamy sie na ulicy przedstawisz mi zone, dzieci.. i usmiechne sie tylko i poczuje ulge ze jestes szczesliwy... zawsze bede cie kochac bez wzgledu na to czy sie odzywam czy nie... wybacz mi 😭 ❤️ Twoja... na zawsze L...

Gość smutna mania
Kocham c i9e i mogla bym to wykrzyczec Ci wiem,z emeni kochasz,ze potrzebujesz czasu,tylko nie wiem cyz Ci go dac

Gość kocham Cię Kuba
❤️

Gość senioritkaaaaaaaaaa
studiuję.. próbuje utzrymać sie na kierunku... ale czuję że nauka zabiera mi zycie.... co robic... rzucić to w diabły czy przekonywać sie na siłę że jeszze tylko troszke.. odrobinkę.. i zycie będzie lepsze... naukao- czy to przez ciebie nie mam nikogo?

Gość Mam ochotę cię zamordować
Marcinie! Tyle w temacie!

Gość nie chce mi się żyć bez Ciebie

Gość jasmutas
Monika.... Kocham Cię nad życie!!!! Błagam wróc...... :(

Mateuszku! Powiedz co tak naprawdę do mnie czujesz. Twoje jedno słowo może zmienić całe nasze życie. Dlaczego raz Cię kocham a raz nienawidzę?!

Gość tesknie za tobą

Gość brakuje mi Ciebie

Gość oto ja - tylko Twoja
Kochałam, Kocham i zawsze będę Kochała tylko Ciebie Darciu!!!

do jasmutas - nie czekaj jeśli naprawdę tak bardzo ją kochasz i chcesz być z nią to nie trać czasu tylko jej to powiedz!!!

zrob jej minetke a potem zapytaj jak było ;-)

jeszcze niedawno miałabym coś do powiedzenia w tym poście Adamowi.... ale teraz... kiedy miedzy nami wszystko jasne to już absolutnie nie mam nic do ukrycia i moge mu powiedzieć co myslę .... może bedzie czytał :) więc: Adaś - ciesze się że miedzy nami wszystko wyjasnione i ciesze się na wszystkie ewentualne miłe chwile jakie przyjdzie nam razem spedzić - byłes lekiem na ma duszę, a teraz nasza znajomość to czysta przyjemność ;)

Gość chcę ci powiedzieć że cię
kocham

Gość i ja i ja i ja i ja
KOCHAM KAMILE :) BOSKA jest !!!!!!!!!!

Gość Jacek ...
szkoda że nie dorosłeś, kochałam ogromnie

Gość Ludwiczku
wybacz, ona była wielką pomyłką tylko Ty mnie kochałaś naprawdę

Gość Kingusio moja ukochna
Mam nadzieje, ze dobrze Ci w niebie tak mi brak Ciebie moje zycie traci smak :( to juz 5 lat, a ja ciagle na Ciebie czekam. Prosze Cie wroc do mnie. Tak bardzo bym chcial CIe pocalowac powiedziec CI w oczy jak dawniej jak bardzo Cie kocham. Pamietasz jeszcze nasze wspolne chwile? Jak Ci w parku powiedzialem, ze Cie kocham :) ? Przysiegam CI , ze spotkamy sie kiedys teraz wegetuje bez Ciebie, ale bede przy Tobie na zawsze. Teraz ide do Twojej mamy troche jej pomoc :) Caluje Cie kochanie moje :*

Gość dożonategoandrzeja
Andrzej, nie obwiniaj mnie o to, ze nie znaliśmy się kilka lat wcześniej. Tak musiało być. Poznaliśmy się później. Po prostu nie umiałeś podjąć męskiej decyzji, lepiej było wg ciebie nie ryzykować, uciec. ok, ale dlaczego teraz zawracasz mi głowę? kto dał Ci do tego prawo??? żal mi Ciebie, ten świat pełen jest takich jk Ty-żałosnych młodych żonkosiów

Gość HALOOO
Marcin jesteś skończonym dupkiem i dziękuję, że wróciłeś :D dam Ci takiego kopa w doope, że zapamietasz na całe życie :* Łukasz, jesteś wspaniałym, prawdziwie męskim mężczyzną... :) Robert, jesteś przystojniejszy niż Brad Pitt! :D jesteś jego lepszą, nową wersją.. :*

Gość Ty wiesz ze to Ja
właściwie nie musze nic pisać i tak odbierasz moje myśli telepatycznie nawet gdy oboje spimy

Gość mk kwadrat
I hate You I love You I need You I cry.. Are You fine ?? nasza song...:( a Ty ciagle w moim sercu:( chociaz nawet o tym nie wiesz:(

Gość tereeerdrrr
T.nie kryj się ze swoimi uczuciami ,bo tak to będziemy się bawić w ciucibabkę cały czas.Daj mi jakiś znak żebym była pewna że mogę zacząć działać.Dajesz znaki ale są one bardzo dyskretne a ja jestem taką osobą że potrzebuje mieć czarno na białym.Wiedziałąm że napiszesz dzisiaj i zapytasz o moje zdrowie,wiedziałam że nie jest ci to obojętne....Wiem też że Ty....Ale nie mogę nic zrobić dopuki nie powiesz mi tego otwarcie.