Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalala

czy jestem w ciąży??

Polecane posty

Gość lalalalala

2 dni tmu miałam dostać okres mam biały śluz i piersi bolą mnie bardzo od dwóch tyg. moja temp to 37.5 tak bardzo chce mieć dzidziusia i nie wiem czy juz sie moge cieszyć??

Gość przytulka
temp wskazuje na to ze tak:)

Gość lalalalala
dzieki obyś miała rację :>

Gość lulalala
a jaka konsystencja sluzu??

Gość zrób se test

Gość Lamita
idz do lekarza. najlepiej ginekologa

Zrób test i/lub (pewniejsze) badanie na stężenie B-hcg (beta-hcg) we krwi. Wówczas będziesz miała pewność. Rozumiem, że \"wsłuchujesz\" się we własny organizm w każdym cyklu:). Ale jeśli chcesz mieć bardzo Dzidzię to...........te objawy mogą być skutkiem tego pragnienia - sama tak miałam wielokrotnie. Jak zaszłam, to nawet nie wiedziałam, że TO się stało. Dodam, że starałam się o swoje Maluszki przez 5 lat. Jednak pomimo wszytsko mam nadzieję, że jesteś w ciąży:) - życzę Ci tego z całego serca:) Całuski ode mnie i od Dzieciątek:)

Gość Lamita
bolą piersi przed okresem , to normalne. to tylko 2 dni więc poczekaj okres moze sie spózniac z wielu powodów.

Gość ja_27
Dokładnie!dwa dni spóźnienia to bardzo mało!ja mam podobnie jak Ty. Też stramy się o dziecko i za każdym razem jak spóźnia mi się okres chociaż jeden dzień to już chcę testy kupować :( i jak tylko piersi zaczną boleć to już sobie wmawaim, że to ciąza!tzn. wmawiałam, bo chyba wreszcie dorosłam i odpuściłam!Co ma być to będzie, a że narazie nie staramy się, aż tak długo ( 3 miesiące) to w panikę już nie wpadam! Pozdrawiam i życzę tego upragnionego Maluszka!!!

Gość lalalalala
Kupiłam dziś test i potwierdziło się mam dzidziusia ale sie cieszę:D

Gość kluklu
ja zrobiłam test dzisiaj - niestety wyszedł negatywnie. Też mnie bolą piersi, okres się spóźnia , itd. , ale niestety nic z tego. Tobie serdecznie gratuluję.