Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo ja nie

Jest ktoś kto nie wyobraża sobie życia bez mięsa?

Polecane posty

Gość bo ja nie

Bez mięsa do obiadu mogłabym żyć, ale kebaba czy ryżu z piersią z kurczaka po chińsku, to sobie nie odmówię.

Nie wyobrażam sobie. Nie wyobrażam sobie, że w czasie obiadu wszyscy mieliby wcinać zrazy, a ja musiałabym zadowolić się warzywami, nawet sosem nie polałabym ziemniaków, bo to w końcu też z mięsa. Kocham zwierzęta i ciągle przygarniam nowe pociechy, a potem znajduję im nowy dom, nawet teraz siedzę i piszę z moją żywą maskotką na kolanach. Na swoje usprawiedliwienie powiem tylko tyle, że jem mięso wieprzowe, wołowinę, a w szczególności kurczaki, w życiu nie zjadłabym konia, królika, kota czy psa.

czyli wszystkie kochasz, ale... niektóre zjadasz... niektóre przygarniasz... brawo ! :D

Zjadam i przygarniam, ale nie zjadam tych, które przygarniam:P Można kochać zwierzęta i jednocześnie je jeść, czy trzeba się na coś zdecydować? Bo kotów i psów nie traktuję na równi ze świnkami i krowami, świnka i krowa to zwierzę, a kot i pies to członek rodziny.

oczywiście... a członkom rodziny oddaje się krew w nagłych wypadkach... :D złośliwy co ? :D

i po członkach rodziny się sprząta jak nafajdolą na dworzu... :P

Sprzątam po przyjacielu, ale ile radości daje takie zwierzątko. Poza tym po rodzicach i siostrze też sprzątam, regularnie myję klozet i sprzątam u siostry w pokoju, bo nie lubię bałaganu.

przepraszam, a jak rozróżnia się zwierzęta na te które można zabijać i jeść i na te które są do kochania i głaskania? Każde zwierze czuje, każde odczuwa ból, każde, każde. nie tylko kot. jestem wegetarianką i wcale nie brakuje mi mięsa.

a roślinkom puszczasz muzykę przed zjedzeniem żeby umilić im ostatnie chwile ? :D:P

Gość gdfd
Ja bo uja se nie musze wyobrazaac- ja tak zyje:)

Podziwiam Cię, ale ja przez 21 lat swojego życia jadłam mięso i trudno by mi było się odzwyczaić. Wiem, że jedząc kurczaki, a nie jedząc psów zrobiłam podział na zwierzęta gorszej i lepszej kategorii, ale z kurczakiem nigdy nie spałam, nie siedziałam przy stole, ani nie pisałam na kafe, a z psem OWSZEM.

Gość ja bym nie mogl
Gdy widze rozneglizowane miesko na ulicach , lekko przypieczone przez solarium to od razu mam erekcje .

Gość ZŁY
ale wy jesteście pojebane...