Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pop0fiszz

moj chłopak spieprzył mi święta

Polecane posty

Gość pop0fiszz

nie dosc ze rano w wigilijny dzien sie do mnie nie odzywał bo dzien wczesniej wyszłam z kolezanka na piwo to wieczorem jak poszlismy na pasterke robił mi jakies jazdy,burczał,brzydko sie odzywał aż moja siostra mi zwrociła uwagę,że jak sobie moge tak pozwalać.obrazilam sie na niego.a on pisze mi ze kocha i ze teskni

Gość herrr
już teraz go olej ja nie olałam i teraz cierpie zastanów sie gdyby kochał to by taki nie był

Gość pop0fiszz
po co mam tak pisac to nie pierwszy raz on i tak nie zrozumie

Gość jagoo
no to olej buraka

Gość coolinska....
jaki znak twego mena..? :classic_cool:

Gość pop0fiszz
tak bede musiala zrobic niestety.3 miesiace walczyłam o to aby sie choc troszeczke zmienił. obiecywał ale ja straciłam w niego wiare:(

Gość pop0fiszz
byk

Gość jagoo
szczerze??nie warto tracic czasu na kretynów, którzy tak naprawde sa totalnymi popaprancami...

Gość herrr
uwierzmi skoro 3 miesiace i nic to go zostaw szukaj tego co bedzie kochał szanował i bedzie wsoarciem na dobre a nie raz tak raz tak.może nie dorusł

Gość coolinska....
zazdrosny..ale zdradzilby na pierwszym kroku..:classic_cool: pozdro..olej go..;)

Gość pop0fiszz
kiedys mi zrobil jazde za to ze wypiłam z jego kolega na imprezie drinka.Jak chcialam z nim pogadac, podeszlam to powiedział idz mi stad:(

Gość coolinska....
rzuc go, bo bedzie ci robil coraz gorsze jazdy..chyba, ze to lubisz..

Gość pop0fiszz
mowie Wam płakac mi sie chce tyle włozylam w ten zwiazek energii on mial klopoty pomagałam mu,trwałam przy nim i co mam teraz zero szacunku:(teraz mnie wykonczy psychicznie bo bedzie pisal ze kocha i przeprasza.Wczoraj do mojej siostry powiedzial"na huj sie gapisz":(

Gość herrr
od takich rzeczy sie zaczyna a potem co zrobi ci jazde za to ze paczysz na ludzi to nie zdrowe jest.spujrz na to tak jakbys to obserwowała z boku i co

Gość ile z nim jestes

Gość herrr
i jeszcze nie szanuje ani ciebie ani twojej siostry.Naprawde zostaw go i zapomnij a niech pisze co tam sobie chce niech się wypcha

Gość coolinska....
ale są chuje na świecie..soryy..

Gość ile z nim jestes
zerwij z nim nawet jesli go kochasz, powiedz ze nie znosisz jego zachowania. Jak kocha to przemysli sprawe i sie zmieni, wtedy dasz mu druga szanse

Gość pop0fiszz
4 miesiace nie było łatwo,chciałam go wyciagnac z tego bagna w jakie sie wplatał ale on chyba wcale nie chce:( kiedys jak chcial isc na impreze z kolegami to specjalnie sie ze mna pokolocil:(

Gość pop0fiszz
potem przychodzi i mowi ze przeprasza ze przemyslal ze sie zmieni:(ze bedzie sie starał i co i wielkie gowno, jest fajnie tydzien potem znowu mu odwala

Gość coolinska....
zdecydowanie musisz mu pokazac, ze odchodzisz..moze przemyli sprawe..ale watpie..i sie zmieni..czego mu wszyscy zyczymy..:classic_cool:

Gość pop0fiszz
dziękuje wam ja straciłam w niego wiarę naprawde..mogl sie powstrzymac chociaz w swieta:(

Gość pop0fiszz
jednak trzeba zwracac choc w malym stopniu na wyksztalcenie, przeszlosc i rodzine z jakiej pochodzi. Ja nigdy nie zwracałam na to uwagi i po dupie dostałam.Pewne rzeczy wynosi sie z domu jesli chłopak nie ma szacunku dla matki nie bedzie mial dla ciebie

Gość ile z nim jestes
tak wiec - zerwij z nim:) na swiecie chodza sympatyczni faceci ktorzy potrafia kochac calym sercem:) powdzenie 🌻

Gość Plus
"na swiecie chodza sympatyczni faceci ktorzy potrafia kochac calym sercem" o, dokladnie. Ja jestem tego przykladem :) Chociaz na razie nie mam kogo kochac :( :D