Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka jedna....

Faceci unikają inteligentnych dziewczyn ?!?

Polecane posty

Gość Taka jedna....

Czy ktoś też zauważył taką tendencję?? Oczywiście są wyjątki, ale troche to dziwne, że często słyszę jak panowie śmieją się z "pustych lasek" a potem się okazuje że jednak zbyt inteligentnej panny sobie nie wybierają... ważne żeby "wyglądała". (Nie chodzi tu o to, że niby inteligentne dziewczyny są tak niemiłe, że odstraszają). Mogę się oczywiście mylić i chciałabym poznać Wasze spostrzeżenia. Co Wy Panie/Panowie o tym sądzicie?? Jeśli też to zauważyliście, to z czego to może wynikać i może macie na to jakąś 'receptę' ? Pozdrawiam :)

Gość a jaaa
wolę inteligentne

Gość */*/*/*/*/
Bo najczęsciej się wywyższają:P, jakie to one wspaniałe;) To nie jest reguła ale....;)

Gość 24
a co maja sie ponizac, ze niby glupie, bo facetowi to odpowiada? bzdura!

wolą głupiutkie, landrynkowe, chichoczące i podziwiające go za każdą drobnostke, wtedy on czuje sie taaaaaaaaaaaki męski.....

Gość trefniś amator
lubię rozgarnięte kobiety z którymi porozmawiać na wszelakie tematy tylko 60% tych rozgarniętych to chamowate cwaniary które nie widzą więcej jak czubek własnego nosa....

Gość Taka jedna....
A co jeśli się nie wywyższają ?? :) Jak ważne jest dla Was to, czy dziewczyna jest inteligentna?

Gość a jaaa
trochę ładna musi być, nie może przecież odstraszać wyglądem ;)

Gość */*/*/*/*/
Wcale nie powiedziałem że nie lubię inteligentnych, tylko najczęsciej są zarozumiałe i złośliwe, i maja o sobie najczęsciej przesadnie wielkie mniemanie:O, jakie to one są super:P

Gość Taka jedna....
Te landrynkowe są ostatnio jakby na topie :) Ciekawe dlaczego tak jest.... ;)

Gość trefniś amator
dla mnie inteligencja pozytywne nastawienie i obycie jest na równi z urodą :)

Gość 24
podziwiam trefnisi, unikalny typ :)

Gość malutk a
wolą takie glupitkie , co nie wiedza czym jest śrubokręt, itd. łatwo mogą im zainponować , nie chodzi nawet o to żeby były głupie , a raczej niezaradne, aby je łatwo od siebie uzależnic.

Gość miminini
rozwincie haslo inteligentna... "rozwijajaca sie intelektualnie" czy "racjonalnie podchodzaca do roznych spraw"

Gość a istnieją
inteligentne dziewczyny?

Gość malutk a
Wiem z autopsji, że nawet lepiej czasami udawać, że się czegoś nie potrafi, żeby niby nam pomagał itd. głównie chodzi o to żeby go podziwiać, jaki o jest boski i wspaniały:o

Gość trefniś amator
i tu się nie zgodzę ja i większość moich znajomych woli kobiety samodzielne które same mogą o siebie zadbać bo są wtedy szczęśliwe a gdy są szczęśliwe to faceci też są szczęśliwi bo nam nie marudzicie :P

Gość fille de noel
one same się uzależniają. Mają wybór pracy ale wolą nic nie robić bo biznessmen kase przyniesie do domu i jadą na hawaje to po co ma ona wbutiku w londynie siedziec? nie chce się a jak juz miał dosc jej fochów, wiedział, ze ona nie odejdzie bo kasa jego jest dla niej wazna, to zakochal sie i był z inna. Wtedy nadąsana krzywooka mongolka pojechała ostentacyjnie do polski i nie dała mu znac gdzie jest. Zatem pieniedzy na mała nie mogl placic. I len biadolił nie ma pracy a musze tyle zaplacic - praca była w kslepie w butiku ale len chcial szybka kase przez granie w filamch - beztalencie totalne z niej. miny i gesty to jej gra okropne:O

Ci mniej inteligentni wolą te jeszcze mniej inteligentne od nich, zęby podnieśc swoją samoocene Ci mądrzejsi wolą inteligentne które jak pisał poprzedniczk są w stanie same zadbac o swoje szczęście;] tzreba tylko trafic na odpowiedni \"model\"

Gość Taka jedna....
Powiedzcie, na jakie tematy lubicie lub chcielibyście porozmawiać z dziewczyną?? ... Co sądzicie o takiej, która ma wszechstronne zainteresowania, w tym np. "komputery", informatyka czy technika w różnych aspektach ?

Gość slodkaminka
lilia wodna przestań, olej to i zostaw. Zyj swoim zyciem kobieto...

Inteligentna kobieta to skarb... a jeśli przy tym ma jeszcze to coś co pociąga faceta to już takiego skarbu nie powinno się zostawić.... a kobiet z którymi można porozmawiać na wiele tematów i które mają coś ciekawego do powiedzenia nie ma wbrew pozorom aż tak dużo... :(:( dlatego te które są, są inteligentne i mają szerokie horyzonty (a nie zarozumiałe itd.) to prawdziwe perełki, i pewnie marzenie każdego faceta....

hmm z moich obserwacji wynika że własnie faceci wolą takie wytapetowane, wyzywające lalunie (najczesciej blondynki). Nie twierdze że wszystkie sa głupie, ale czasami mnie to drażni. Mam wrażenie że większość tych panienek makijażem, ubiorem i sposobem bycia próbuje się dowartościować. Dzięki Bogu że ja jestem prawie :D inteligenta ;)

Gość trefniś amator
Myślę wtedy że jest mądra nie ma siana w głowie i wie coś oprócz jakiego by tu lakieru użyć :D chociaż to też jest użyteczne :)

Gość fille de noel
zyje swoim zyciem. Ale moja droga jej poczynania odbijaja sie na moim zyciu. Na zwiazku Ona jets taka cwana ze mu gadała, ze: no jakby takona miała dziecko to by nie wybrzydzała - chodziło jej o mnie o moje zycie i wybory job:) No to podałam mu/jej argument u gory, ze taki leń i wyrachowiace o czym mowia fakty nie bedzie i nie ma prawa wypowidac sie na moje temty do r. Bo jest za głupia na to i za bardzo wyrachowana. pokazałam, ze len tez wybrzydzał i poleciał na to co szybsze i łatwiejsze. A prace miała mogła szyb buty na hali. Czyli ta jej desperacja.. to było nie brak pracy a chec zyskania syzbko łatwej duzej kasy a to roznia. Mowila tez na to ze jej rzeklam ze złapała go - oby jej to nie spotkało. aleona chyba nie rozumie, ze ja w przeciwienstwie do niej nie jestem wyrachowana. i najbardziej nie moge scierpiec ze taki głupi mongol był na jego piersi. Nie wiem aga na to zasługiwała, agnieszka nawet daga albo monika Bo je jakos tam kochał, a te babe tego lenia tylko lubił bo omamiła go bajeczkami o mezu gwałcicieliu...dajcie spokoj cwany mongoł od razu mogł rzec publicznie ze była panienka na noc w 02 i była nia w 03. Tak bał sie jej rodizny/. mamy? bo nie publiki. Zawsze miał wałsne zdanie to mi sie podobało:)

Gość fille de noel
no tak lepiej to jej rzec;) vis a vis:) ale przyznasz, że motała na swoje:) a ona jest tres paresseuse;)

Gość malutk a
to mnie napawa nadzieja na przyszłość , może w końcu będę miała okazje poznać jakiegoś fajnego, inteligentnego faceta. Bo musze stwierdzic że nie takie łatwe.

spotkac inteligentna kobiete to jak 6 w totka trafic...wiec nie martw sie malutka na jednym wozku nasze plcie jada...

Facet czemu tak mówisz? może jest dużo głupich kobiet ale nie przesadzajmy ze spotkać inteligentną to cud. znam dużo mądrych kobietek :)