Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malutka22

JAKIE KOBIETY PODBAJĄ SIE MĘŻCZYZNOM??????????

Polecane posty

wiem że każdy mezczyzna (zresztą jak i kobieta :) gustuje w innych typach urody i innym sposobie bycia kobiet, ale może podzielicie sie z nami-kobietami swoimi poglądami na nasz temat....jakie kobiety wam sie podobają, jakie was kręcą , a jakie odpadają na samym początku..?????? słuchamy........................

Gość Kaylla
A ja sie moge wypowiedziec? Za wszystkich moich bylych i obecnych:D Wszystkie sie podobaja!!! Z duzymi piersiami dlugonogie marzenia ogladane w gazetkach po kryjomu ale i tak zawsze uczucia biora gore bo milosc jest slepa a jak sie kocha to idealem jest kobieta kochana :*

Kaylaa...czesto spotykam wypowiedzi Twoje na topikach:) spoksik wypowiadaj sie jak chcesz, ale tu jednak chodzi o panów mam nadzieje ze topik sie rozwinie, ze to nie bedzie dialog wyłącznie miedzy nami pozdr.:)

Z tego co zauważyłam, to mężczyznom podobają się naturalnie kobiety, może mieć tapetę na buzi, cienie na powiekach, ale tak, żeby to było niewidoczne. Moja koleżanka ma idealną, opaloną cerę, nasz wspólny kolega powiedział jej ostatnio: \"ile ty masz tej tapety na twarzy\", a ona w rzeczywistości w ogóle nie była pomalowana, nie miała ani grama makijażu, ale ma takie rysy twarzy, tak idealną cerę, że wygląda jakby była umalowana i koledze się to nie spodobało:P Myślę, że kobiety z nadwagą, puszyste znajdą swoich amatorów, ale większości mężczyzn podobają się raczej te zgrabne dziewczyny, z płaskim brzuchem i zgrabnymi, długimi nogami. Tak właśnie myślę, ale mogę się mylić.

Gość maniek28
mądre, ładne, zadbane :)