Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnawteswieta

DZIS MOJ FACET POWIEDZIAL ZEBYM WYPIER.....

Polecane posty

Gość samotnawteswieta

hej wszytskim, chce wam opowiedzieć o tym jak spędziłąm dzisiejszy wieczor... może ktos to przeczyta, może zachce cos napisać... mieszkam u mojego chlopaka ( w jego mieszkaniu) ponad 10 miesiecy. jestesmy ze sobą prawie rok zawsze po alkoholu moj chlopak czepial sie mnie roznych rzeczy, ale do tej pory bylam na jego utrzymaniu , w listopadzie zaczelam zarabiac od tej pory ciagle ma pretensje do mnie, tak jakby mial zal ze pracuje i zarabiam na siebie. dzis przyszli do nas znajomi, a po wyjsciu ostatniego goscia, oczywiscie pod wplywem alkoholu moj chlopak powiedzial zebym wypier.... bo nie chce juz ze mna byc argumentowal to tym ze jak przyszli goscie to on odgrzewal potrawy i je podawal , noi ze on sam sprzątal, ( choc jeszcze byl ostatni gosc i nie wypadalo sprzatac)... szukam teraz stancji na necie, ale nic nie ma bo mieszkamy w nieduzym miesce, ostródzie..... poradzcie co robic...

Gość samotnawteswieta
nikt nic nie napisze? trudno, ide wiec spac do drugiego pokoju...

Gość jurek z piaseczna
każdy zasługuje na szacunek odejdź i juz

Gość no to
czego sie obijasz? najwyrazniej nie pomoglas mu w przyjedciu, facet jako kucharka i sprzataczka na pelny etat to troche upokarzajace

Gość kiepska PROWAOKACJA
było już na f11

Gość czinciacia
ale dlaczego mu nie pomoglas ?