Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helpseaker

pomocy!ja juz wszystko zmienie tylko pomozcie!

Polecane posty

Gość helpseaker
nie jestem podlym podszywaczem bez uczuc wyzszych - mieszkam na parterze.

Gość rnsm
ja lece spać. stoję w miejscu i nic nie zmieniłem ani dzis, ani nie zmienie jutro dobranoc i powodzenia

czyli co mam zaczac powoli taka jest rada? tylko ja nie wiem czy to nie bedzie wymówka do nicnierobienia

Ja też nie wiem co robić jak ktos mnie krytykuje,mam wiele problemów ze swoimi emocjami,ale staram się z nimi walczyć. Nie wszystko na raz, nie musisz od razu zmieniać wszystkiego i stresować sie tym. tez analizuję wszysko, zdarza mi sie wracać do jakiejs sytuacji z przed np roku czy dwóch ii zastanawiać się co y było gdybym powiedziała co innego lub inaczej sie zachowała.ale staram się z tym walczyc bo wiem że to nie ma sensu bo to już sie stało i tyle. Piszesz że masz przyjaciół-zastanów się za co cię lubią, dlaczego ty ich lubisz, jakie kto ma zalety jakie wady, co lubisz robić z nimi. Nie zastanawiaj sie kiedy kogoś poznasz, nie szukaj. Po prostu sie baw, korzystaj z sytuacji, wydarze. Jeśli o mnie chodzi to wymysliłam sobie sposób na analizowanie wszystkiego. Po prostu przeanalizowuję jakąś sytuacje raz a dobrze, próbuję wyciągnąć wnioski i zamykam sprawe. To na początku jest trudne ale można wpaśc we wprawę.