Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Misiek_S-c

zakochany bez wzajemności

Polecane posty

Może niektórych rozbawi to co napisze ale...mam 27 latek, troche juz tego upłyneło, od pół roku jestem z kims, to praktycznie pierwsza moja dziewczyna, chcąc niechcąc zakochałem sie na zabój, on o tym wie, wyznałem co do niej czuje, jest nam ze sobą dobrze. Mnie jest jednak przykro trochę bo Wiem że ona nie może powiedzieć że mnie kocha, bo tak nie jest, bardzo mnjie lubi, nie raz mówi że dobrze jej ze mna, że dobrze ze jestem i wogóle ale na słowo Kocham sie nie doczekałem. WIem że ma za sobą kilka przejśc, bardzo bolsnych stad trudnośc po jej stronie z uczuciem. Ja poprostu wiem że jest to ta jedyna czuje to. Na taką dziewczynę czekałem całe zycie. Boję się jednak że to się skończy, nic na to nie wskazuje jak na teraz ale mam w środku te obawy i nie poradzę nic. Innej już nie chcę poza nia.

To niby dopiero pół roku... cierpliwość - fakt - jedyne co Tobie pozostaje. Ale najważniejsze,że kochasz i ona o tym wie... Gdy będzie \"gotowa\", na pewno nie pozostaniesz nie uświadomiony... Pozdrawiam!

Gość czinciacia
dziwne troszeczke... pol roku to dlugo..... ale czy ona nie traktuje cie czasami jak przyjaciela ?

Gość czinciacia
...no mysle , ze nie sa jeszcze na tym etapie....

Gość olajka
zakochani bez wzajemności są najgorsi - myślą, że wszystko im wolno.

Gość czincia
to nie tak , ze sa gorsi , mamwrazenie ze sie nie calujecie i nie kochacie , bo mysle , ze gdy by tak bylo , to jednak ta twoja dziewczyna w taliej intymnej chwili ppppowiedzialaby , ze cie kocha , skoro to taka fajna i wartosciowa osoba , to mysle , ze nie poszlaby z toba do lozka tak tylko... a spotykacie sie przeciez juz dosyc dlugo byc moze jest rowniez tak , ze jest ostrozna , po poprzednich nie udanych zwiazkach , wiec dlatego tak to wyglada , po prostu musisz jej dac wiecej czasu .....badz cierpliwy...dodam tylko, ze jezeli sie nie calujecie , to moze po prostu nic do ciebie nie czuje i traktuje cie jak przyjaciela.

Gość ...........-..
a bzykasz juz ja?

jesli chodzi Wam o sex to nie kochalismy się ale pieszczoty były i mozna powiedzieć że nam każdy zakątek jej ciała, doszliśmy do wniosku że ze stosunkiem poczekamy jeszcze, w trakcie wspólnych chwil padają rózne słowa ale \"kocham Cię\" nie

nie wspomniałem o pocałunkach ale powiem jedno są takie że brak mi oddechu często, jest bardzo przyjemnie

Czekam na ten moment, na te słowa, wiem że warto bo to wspaniałą dziewczyna i nie wyobrażam sobie zycia bez niej, cóż zakochałem się ale tak pożądnie, na całego, myslę o niej bardzo często, czekam na każdą chwilę kiedy mogę ją zobaczyć, wystarczy kilka minut a już jest super

Gość czinciacia
no to super ....powodzenia...