Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mayyaa

pogadam z fajnym facetem...

Polecane posty

Gość mam chwile czasu
Ja tez czasami mam dziwny nastroj , przez cale 10 sekund potarafie ani razu nie pomyslec o seksie !!!!

Gość mam chwile czasu
to biedny Jestes .. az cale 10!!?? SZOK!!

Gość mam chwile czasu
ale kaloryczna , to nie dla mnie ,znowu zaczalem cwiczyc na silowni i teraz jestem mistrzem w przyrzadzaniu filetow z kurczaka bo to glownie ostatnio jem

Gość mam chwile czasu
podszywacz jak pytasz sie mnie to zmien chociaz leciutko nick bo sie gubie

Gość mam chwile czasu
czytalem ksiazke Koontza gdzie glowny bohater dzieki ekserymentom genetycznym przeistaczal sie w jakas bestie , dorwal kobiete na parkingu , zgwalcil a nastepnie zjadl , przy tym autorze to ja wcale nie jestem zboczony bo wyobraznie to ona ma chociaz przyznaje ze jak czytalem ten fragment to sie podniecilem :D

nie slyszalam o takim motywie... chcesz zebym nie mogla zasnac? mialo byc na dobranoc:)

Gość mam chwile czasu
z topicu nizej , jestem zalamany :( Czy masturbacja jest grzechem? Jeśli tak to jakim? Jak sobie z tym problemem radzić? Masturbacja jest grzechem i to zasadniczo ciężkim. Katechizm Kościoła Katolickiego (2352) tak to ujmuje: Przez masturbację należy rozumieć dobrowolne pobudzanie narządów płciowych w celu uzyskania przyjemności cielesnej. Zarówno Urząd Nauczycielski Kościoła wraz z niezmienną tradycją, jak i zmysł moralny chrześcijan stanowczo stwierdzają, że masturbacja jest aktem wewnętrznie i poważnie nieuporządkowanym. Bez względu na świadomy i dobrowolny motyw użycie narządów płciowych poza prawidłowym współżyciem małżeńskim w sposób istotny sprzeciwia się ich celowości. Poszukuje się w niej przyjemności płciowej poza relacją płciową, wymaganą przez porządek moralny, która urzeczywistnia w kontekście prawdziwej miłości pełny sens wzajemnego oddawania się sobie i przekazywania życia ludzkiego.

Gość mam chwile czasu
to o czym mam Ci opowiedziec zebys dobrze spala , nie wiem co lubisz , koszmary mozesz miec nawet po rozmowie o slodkosciach

Gość mam chwile czasu
cham i prostak >>>> cos sobie przypomnialem co mnie bardzo smieszy teraz

Gość mam chwile czasu
szkoda ze nie , znam rozne techniki masturbacyjne , to moje hobby , czesto eksperymentuje ale jesli nie chcesz to nie

Gość mam chwile czasu
po co mial prezerwatywy uzywac skoro ja pozarl , moze byl wierzacy a prezerwatywy sa niezgodne z nauka Kosciola i bal sie ze bedzie mial grzech ?