Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek____XXX

Czy prawiczek ma prawo wymagać dziewictwa od dziewczyny?

Polecane posty

Gość ja pytalam
23:P wiem. ale umowmy sie ze takich jak ja za duzo to nie jest, rozejrzyjcie sie w kolko! naprawde deficyt na dziewice jest!! ciezko wam bedzie oj.. ciezko.. PS. jestescie prawiczkami?

Gość Prawiczek____XXX
wbrew temu co piszecie, dziewic jest teraz dużo. oststanio poznałęm taką dziewicę. Mówiła, że tylko anal i oral wchodzi w grę , bo chce zostac dziewicą, niestety mnie przy okazji rozdziewiczyła, bo jak zobaczylem te jej analne słonće, to zwariowałem

wiesz..mnie sie zdaje ze miłosc to uczucie ktore nie patrzy na to czy błona jest czy nie ma...bo nie koga sie kogoś za to czy cnote stracił, czy nie, ale jaki jest duchowo... wybieranie partenrów pod wzgledem ich cnoty jest głupota, badz strachem, albo tez wyrachowaniem

Prawiczku - a jeśli znajdziesz taką dziewczynę, razem stracicie swoje dziewictwo, a potem zniknie to \"coś\", zostawisz ją? Czy ożenisz się, bo przecież to Twoja wina, ze nie będzie juz dziewicą... Bo skoro szukasz dziewicy, to w Twojej głowie kołacze się myśl, żeby ją rozdziewiczyć, prawda???? Uczucie moze wygasnąć i co wtedy?????? Będziesz miał wtedy w sobie na tyle honoru, zeby jej zostawiać????

Gość Prawiczek____XXX
analnie nie można nikogo rozdziewiczyć :-)

Miałem znajomego chłopak wtedy dwudziestokilku letni szukal dziewicy. znalazl sobie 17-latke. Po kilku miesiacach zmajstrował dziecko, potem uznal, ze to nie ta i zostawil samą... Gdzie tu sens?????

Gość ja pytalam
no i taka masz za dziewice? tylko blona sie dla ciebie liczy? a to ze anal i oral to nic tak? wiesz co... zycie jest przewrotne. zobaczysz ze sie zakochasz na umor w dzieczynie , ktora nie jesr dziewica. nie zapominaj, ze czasemn blona peka i jej nie ma pomimo ze dziewczyna jest dziewica bo z nimikm nie spala. nie uwazam panienek, ktore uprawiaja anal za zdiewice, no chyba ze chcesz miec pozniej kobiete z nietrzymaniem stolca w strosci ( i bynajnmniej teraz nie zartuje- to jest bardzi duzy problem wsrpd gejow- wlasnie nietrzymanie stolca o dstos. analnych) trzyma dziewictwo bo jedzie na analu.. buahaha i lody rozdaje na prawo i lewo ale blone ma i to sie liczy.. LUDZIE!!

Gość no i masz racje
a ja znałem nie prawiczka chłopak miał 16 lat i zmajstrował dziecko 15 latce ..

Gość Prawiczek____XXX
grunt to błona, bo przed slubem moi rodzice to u dziewczyny będą sprawdzać, a dupę przecież palca nie będą wkładać. Dziewica, to ta która szanuję tę dziurkę broszkową.

Gość Prawiczek____XXX
ktoś się podszywał. anal i oral to też sex, więc tak dziewczyna też nie jest dziewicą! dziewictwo to stan ducha, stan czystości.

a jesli chodzi o stan ducha, to sam fakt, ze dziewczyna sie oddała cała swojego chlopakowi znaczy ze oddaje sie cała z miłosci, dała to co miała najwazniejsze, bo kochała, a to o niej dobrze swiadczy, nie rozdaje dupy na prawo i lewo...a ze jakis idiota pozniej ją rzucił, albo po prostu nie wyszło...coz, smutne, ale tak bywa

Gość no i masz racje
do ja pytałam nie pajacuj..Znasz pojecie dziewica ?To nie tylko taka co ma błone ,ale tez i taka ,ktora nie ujprawiała zadnego typu seksu wraz z oralem..TO czystosc głownie fizyczna..

facet, który za kryterium stawia sobie dziewictwo albo nic - to chłopak, który jeszcze mało wie o odpowiedzialności za swoje czyny. Ale do tego trzeba dojrzeć, zeby to zrozumieć.... Co nie zmienia faktu, ze prawiczek może sobie stawiać wymagania jakie chce, oby od siebie wymagał tego samego........ No, bo jeśli straci swoją cnotę, to nie powinien wymagać dziewictwa później od dziewczyn, bo sam przyczynił się do tego, ze przynajmniej jedna nią już nie jest..>. Czyny rodzą odpowiedzialność za nie. Każde działanie powoduje konsekwencje, tylko czy każdy umie im sprostać??????....

Gość no i masz racje
niekoniecznie czystosc duchowa..Trudno byc kobiecie dwudziesto kilkuletniej byc całkiem czysta ,kazda kobieta ma poped..

Gość ja pytalam
znam pojecie dziewicy lepiej niz myslisz. uwazam tylko ze bedziesz miec poblem zeby taka znalesc. nie napisales.. jestes prawiczkiem?piszac dokladnie. jestes czysty fizycznie?

Gość Prawiczek____XXX
powiem wam szczerze, że w cipkę, to bałbym się włożyć mojego małego, bo babcia mi kiedyś opowiadała, ze tam swoją grotę ma smok wawelski, od tej pory stwierdziłem, że wolę słoneczka analne, choć tam mieszka Czarnoksiężnik z doliny Oss.

Gość no i masz racje
ja nie wymagam czystosci duchowej ..Jak chce to niech sni o penisach nawet czarnych ...Byle była czysta w kroku i zadna czesc meskiego ciała jej tam nie dotykała..

Gość babeczka D
mnie nie dziwi mysl autora topiku choc jestem dziewczyna :/ sama jestem z kolesiem ktory prawiczkiem przestal byl w wieku 14 lat i mial przedemna wiele dziewczyn z ktorymi sypial i jak se pomysle co on z nimi robil to az niedobrze mi sie robi i zastanawiam sie czy nie lepszy bylby prawiczek bym nie musiala sie przejmowac:/

Gość no i masz racje
w wieku 14 lat ?Mam nadzieje ze zartujesz

Gość Prawiczek____XXX
jestem prawiczkiem, czasem tylko siedząc na kafeterii onanizuję się nieznacznie i strzelam w środek monitora, ale baby normalnie nigdy nie ruszyłem, wolę tę piękne wirualne dziewczyny z silikonem.

Gość hghf
bzdury ..wiekszosc kobiet (90 %) ktora ma błone nigdy nie uprawiałą orala ..Ludzie jak sprobuja jednego robia i drugie..Ktos musiałby byc debilem by zaczynac od anala i nie miec wogole stosunku..Stosunek jest zawsze jedna z pierwszych rzeczy co sie robi ..Anal zawsze jedna z ostatnich..

Gość Prawiczek____XXX
mam 42 lata i nadal szukam dziewicy. Jak coś to jestem Kazimierz. Jest jakaś dziwica w wieku od 40 do 45 lat?????????

Gość znam kilka dziewczyn
zaczynajacych od anala, żeby mieć błonę dziewiczą...........

dzwi mnie fakt, szukania dziewicy..co to ma za znaczenie? nie mozna tgo wymagac, od nikogo.. ani od dziewczyny, ani od chlopaka. wiem ze nie kazdy uwaza tak jak ja, ale jestem tegozdania, ze dziewczyna traci dziewictwo z osoba, ktora kocha, ktorej oddaje cala siebie. nie uwazam zeby to bylo zle. do ja pytalam: tez mialam 22 lata:) i nie zaluje. jestesmy dlugo ze soba. fakt faktem. dziewic duzo nie ma. owocnych poszukiwan.

Gość hghf
tak ,ale tylko kilka ..Natomiast miliony zaczynają od seksu i orala ..Anal zawsze jest ostatni..

Gość babeczka D
nie, nie zartuje, w wieku 14 lat stracil prawictwo moj boy ;] jak se przypominam te z ktorymi spal to az na wymioty mnie beirze:/ zanim go poznalam bylam dziewica mam 25 lat w tej chwili.

Gość kdfljdbvjdbwj
chyba poszli dziewic szukac:P