Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Do małych które pchają się do modelingu

Polecane posty

Wkurza mnie to jak ciągle zakładają posty o tym że jakie one są małe piękne drobniutkie że tych wielkich kobył nigdzie niechcą!! że faceci wolą je !! że świat jest usłany dla nich różami!! a k.... później phają się " za tymi niby wielkimi" w świat modelingu... przepraszam was ... ale wy siędo tego nie nadajciee... przeczycie same sobie wchodząc tam gdzie was nie chcą... idzcie do swoich chłopców co lubią małe niedowartościowane dziewuchy!!! P.S. Nie mówie do wszystkich tylko do tych fałszywych!!! ;/ nie oceniam ludzi po wzroście tak jak niskie oceniająwszystkich dookoła, sama jestem przeciętna mam 170

Gość fergelicous
szczera racja!!... brak słów

własnie się tak zastanawiam, czemu świat nie mógłby byc lepszy jak nikt nikomu by niczego nie zazdrościł... czy nie możecie dać spokoju ubliżać komuś kto jest niski czy wysoki z nie swojego wyboru... przestańcie siędowartościowywać !! nawzajem,... to jest chore.... do \"Hhhhhhh\" masz racje... tak już jest.... a że się pchają tam gdzie nie trzeba po uprzednim obgadywaniu kogoś \" od kobyły\" to świadczy o ich niedowartościowaniu ...

Gość ja też jestem modelką
no własnie to chyba tylko świadczy o tym jak ktoś komuś zazdrości... a nie na siłe gada same o sobie " jaka to ja jestem malutka fajniutka itp "

Gość w sumie to szkoda
że dla niskich i zgrabnych kobiet świat mody jest zamknięty

no własnie o to mi chodziło.... przestancie z tą zazdrością!!!.. i nie chodzi tutaj tylko o modeling,, ludzie ... serio to jest chore

w sumie tak . ale zobacz na to z drugiej strony jakby przyjmowali wszystkie dzeiwczyny to byłoby ich za dużo, do wszytkiego muszą być określoe granice ...

Gość dobry temat ...
nareszcie ktoś to poruszył sama nie jestem za wysoka bo mam 165 ale kiedyś tak samo sięzachowywałam.. typu że te wielkie kobyły ( sorrki ) nie będą mieć faceta nie mgoą założyć szpilek itp... ale teraz patrze na to inaczej.. i musze przyn\znać że ama chciałabym mieć te 175 długie nogi i pokazać się na profesjonalnych fotkach.. no coóz szkoda. Trochę się tym interesowałam i wiem, że niskie źle się prezentują w obiektywie.. no cóż... powodzenia dla wszyskich wysokich Modeleczek!!

Gość Wacek z Drezna
kobiety wysokozkanalizowane sie tylko mi podobaja.

o nie zostałam "obrzucona błotem" za ten pościk ohoho.. to mi się poszczęściło :P

każdy możę być piękny i zgrabny, ale aspekt wzrostu jest szeroko rozpatrywany... rzecz gustu... ale racja że do modelingu tylko wysokie... nie wiem czy to przyzwyczajenie optyczne czy też przynależność ;)

Gość asiaaaaaaaaa
a ja kiedyś czytałam, że modelka musi mieć te określone wymiary i wzrost "od do" bo zwykle projektanci tak właśnie szyją ciuszki i wiedzą jak łądnie się prezentują.... racja.

Gość asiaaaaaaaaa
a własnie a mam pytanbko.... czemu większość facetów " jak uważają panie niskie " wybierają je ? chcą się przez to dowartościować jacy oni męscy i wysocy ? ... nie wiemmm :p

;] ... bez przesady ;] .... mówie, rzecz gustu... kobieta powinna być niższachociaż.. to też nie zawsze tak jest... a nie liczy się bardziej miłość? i charakter ? rysy twarzy czasem... ? niż ten głupi wzrost

Gość hey Dzewczyny
i w czym problem?????????????????? kazda jest jaka jest ! swiat byl by nudny jak wszystkie wygladalyby identycznie!!!!!!!!!!!!

Gość hey Dziewczyny
Foiss🌻 nie jestem facetem , tylko szczupla i zgrabna dziewczyna. jednak to bylby koszmar gdyby wszystkie wygladaly tak jak ja;)

Gość a ja tam mam 160 i...
ja mam 160m i jestem fotomodelka..i mam ladne profesjonalne zdjecia ktore nie tylko moj facet oglada...(jak tu ktos napisal) juz troche w tej branzy siedze i modelka ktora chodzi po wybiegu nie musi byc zachwycajaco piekna..liczy sie przedewszytskim to ze jest wysoka i chuda...apropo nigdy nie chcialabvym wygaldac jak chuda dluga szczapa...mam 160 i sie z tego ciesze..nie jestem przesadnie niska..moge chodzic w szpilkach jakich tylko chce,rozm buta nosze 35 37 a nie ponad 40!!!!!pozatym moja uroda zostala doecniona..zajmuje sie fotomodelingiem ponad 3 lata...a mam 21..nie zazdorsze tym wyskokim ani ich noe krytykuje,.ja tam kompelksow nie mam...ma powoidzenia wpsanaialego chlopaka..czuje na sobie wzrok innych jak ide ulica...jestem szczesliwa... i czuje sie dobrze w swoim ciele...:)

rozm bura mial byc 36 37 :)

pozatym gusta sa rozne...jedni wola brunetki innu blondyki..jedni male drudzy duze biusty...wyskokie niskie..nie ma na swiecie kobiety ktora bylaby w typie kazdego mezczyzny...mam np bardzo przystojengo kolege ktorego dzoewczyna ma lekka nadwage,.ale dla neigo ona jest bostwem..najpiekniesza itd....nigdy sie nikomu nie dogodzi:)

Gość to jest niesprawiedliwe
Mam 1.64, jestem bardzo zgrabna, mam długie nogi i spory biust, ale nie oszukujmy się modelką nigdy nie będę:) Mogę być fotomodelką, których notabene w Polsce mamy pełno, ale po wybiegu nigdy się nie przejdę, bo zwyczajnie jestem na to za niska. Potrafię dobrze chodzić w obcasach i mam w nich ponad 1.70, ale to nie wystarczy. Moja koleżanka jest prześliczną dziewczyną, była na kilku okładkach pism, marzeniem jej życia jest bycie modelką i pewnie z urody dostałaby się tam bez problemu, ale z 160 cm wzrostu, nikt jej do tego nie weźmie.

ale CO jest tak naprawde takiego fajnego w chodzeniu tam i z powrotem po wybiegu przed publicznoscia jak jakas malpa na pokaz? no dobra, ktos to musi robic, praca, jak kazda inna, ale zeby marzyc o tym, jak o nie wiadomo jakim szczesciu??? :O litosci, kobiety.... jak dla mnie sprowadzanie siebie do roli ruchomego manekina do pokazywania ubran to jakas degradacja :O

Gość minaaaaaaaaaaaaaaa
Mam raczej standardowy wzrost bo 165 cm, ale przy moim wysoookim chłopaku czuję sie jak kruszynka i to jest fajne:D Nie mam za długich nód, wiecznie mam problem ze spodniami, ale za to mam świetna pupę, rewelacyjny biust i sliczną buźkę. Do modellingu nigdy sie nie pchałam, jedynie jak miałam 10 lat to się stroiłam i chodziłam po \"wybiegu\", za który służył mi długi korytarz;) Jestem niska, nigdy nie będę modelką (co akurat dla mnie nie jest powodem do rozpaczy;) ) ale lubię otaczac sie wysokimi ludźmi;) Mam wysokie i sliczne kolezanki, które mają piękne długie nogi;) Zawsze trzeba znaleźć w sobie cos pieknego. Mam krótkie nózki, ale za to można podziwiac moja buźke;)

Gość 175...
do "a ja tam mam 160 i... " zawsze jesli cos piszesz powinnas sie tez myslec a ty chyba tego nie zrobilas skoro piszesz napierw :"apropo nigdy nie chcialabvym wygaldac jak chuda dluga szczapa".."rozm buta nosze 35 37 a nie ponad 40!!!!!"...a na koniec dopisujesz "nie zazdorsze tym wyskokim ani ICH NIE KRYTYKUJE,." mi te zdania powyzej jednak wygladaly na pewna krytyke czy inaczej wyśmianie wiec nastepnym razem jak bedziesz pisala to uzyj tez mózgu!!!!powodzenia :]

Gość do 175
masz racje ;// ... co za ludzie