Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kitkaaaa

WYRZUCCIE WAGI ZWYKŁE JESLI MACIE W DOMU!!KUPCIE SOBIE ELEKTRONICZNE RACZEJ!

Polecane posty

Gość kitkaaaa

kazda waga zwykla zawyża wage..na elektronicznej zawsze sie wazy mniej..zrobilam eksperyment z tym :)

Gość ale mi nowina....

Gość kazdy wie ze
zwykle wagi zawsze zawyzaja ..ja na zwyklej wazylam 60 a na elektronicznej 58..

Gość dokladnie tak

Gość to ciekawe bo ja na
zwykłej ważę 49 a na elektronicznej, lekarskiej itd. ważę 51,3 kg. Właśnie te domowe wagi tragicznie zaniżają wagę, nawet o kilka kg!!!!!!

Gość lllllllllllaaaaaaallllllllllll
nie pierdziel ze zanizają ..tylko tobie chyba a jesli ja ma wage zwyklafirmy KORONA??to co??to jest super firma..moga jedynie zawyzac wg mnie.bo mnei jwazylam chyba a teraz 57 jak byk:(

Gość to ciekawe bo ja na
nie no, nie wiem, nie pierdzielę, tylmo MÓwię:O Ważyłam się u babci na zwykłej wadze domowej, to ważyłam 49 kg. Kiedys miała tez taką w domu i zmieniłam na elektroniczną, profesjonalną wagę, która od razu podaje proentowa zawartość tłuszczu w ciele, no i od razu się okazało, że ważę 2 kg więcej. Jeszcze kiedyś ważyłam się na takiej wadze u mojej kolażanki i tam w ogóle wazyłam 46,5 kg:o A to jest raczej niemozliwe, biotrąc pod uwagę, ze mam 1,70 wzrostu:o Zważ się w jakims lubie fitness, albo u pielęgnierki i sama zobaczysz. Te wagi są po prostu niedokładne a mi zaniżają wagę.

Gość lllllllllllaaaaaaallllllllllll
no moze faktycznie ...jesli ktos napisze jeszcze swoja opinie to zobaczymy czy zanizaja czy zawyzają:)

Gość moja waga eloektroniczna
wskazuje prawie 2 kg wiecej niz zwykla. A tak przy okazji, gdzie moge znalezc tabele z normami zawartosci tkanki tluszczowej, miesniowej i wody w organizmie? Bylabym wdzieczna za jakis link. Pozdrawiam mocno