Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kabe

wózek na kwiecien

Polecane posty

Gość luizjanna
Nie zgadzam się z opinią, że 1500 zł to minimum. Ja kupiłam wózek za 800 zł i mogę powiedzieć, że jest bardziej niż doskonały: http://www.e-maluchy.pl/product_info.php/products_id/1627 http://www.bobowozki.pl/product_info.php?cPath=1&products_id=483&osCsid=5b7510ad9895ab3e2026300fee58701f To są jego zdjęcia. Nie spodziewałam się, że za tak małą kwotę można znaleźć coś takiego.

Gość nie mogeD
nie uzylam slowa "minimum" to zmienia postac rzeczy....tylko "norma" obecnie jest to ze wielofunkcyjny dobry wozek kosztuje w granicy 1500 zł

Gość Taniocha
No i ty akurat trafiłaś.......a 1500zł za wózek to nie jest mało.No ale za 400 zł to naprawde niema co wymagać....

Gość podnoszeeeeeeeee

Gość youn pregnant
a ja zamierzam kupic stelaż,gondolkę ,siedzisko spacerowe i fotelik firmy MUTSY!!! wózeczek jest bardzo lekki ,praktyczny i wielofunkcyjny!!! a przy tym nieziemsko wygląda!! POLECAM

A dla mnie wywalanie forsy na pierwszy wózek jest bez sensu, przy obydwojgu dzieciach służył mi do pierwszej wiosny, a potem przesadzałam w lekką spacerówkę (parasolkę) i było ok. Lepiej na nią wydać większą kasę. 2-3 latek w dużym wózku z pompowanymi kołami + jego ekwipunek + ewentualne zakupy to kupa kilogramów do pchania. A np. moja mała mając 1-1,5 roku wszędzie zasuwała sama i w ogóle nie chciała jeździć wózkiem, wtedy dopiero wchodziły takie nowoczesne wózki, wywaliłam na niego 2 wypłaty i co? Oddałam, bo mi gracił. Kupiłam parasolkę za parę groszy, której i tak używałam od wielkiego dzwonu a przynajmniej miejsca w domu nie zajmowała.