Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrogowiemjm

Kogo powinni wywalic z MJM

Polecane posty

Gość agax
a Muminy i tak rules !!!! Wszyscy kochamy ułożonych chłopaków

Gość agax
Jeden Mumin pracuje w barze i ma A6 a drugi w kancelarii i nie przejmują się wydatkami. O co tu chodzi ?

Gość isaaaaa
wy to porabani dopiero jesteście-jak się wam nie podobaja aktorzy to po prostu nie ogladać i już-po co włączacie ten film w ogóle? Załaczcie sobie lepiej wiadomości,panorame..albo najlepiej obrady sejmu..a może świat wg.Kiepskich? Być może po prostu jestescie zakompleksioni na maksa i w tym cały sęk..na dodatek ta potworna zazdrość. Przecierz w tym serialu grają fajni polscy!!! aktorzy-młodzi i zabawni a scenariusz to już do rezysera nalezy.

Gość taka prawda
isaaaaa ----> mam nie oglądać serialu tylko dlatego, że nie podoba mi się trzech aktorów w nim grających? Każdy ma prawo wyrazić opinię o aktorach, skoro niektórych z nich krytykujemy, widocznie zasłużyli sobie na to.

Gość isaaaaa
trzech? ja widzę że prawie cały zespól wam niepasi....... Jak mi się coś nie podoba to po prostu nie patrze i juz !!!!!!!! Owszem masz prawo...nie patrzeć!

Gość isaaaaa
agax-mumin pracuje w barze i jak Ci wiadomo jest tak kierownikiem ,a więc nie zarabia aż tak żle -jeszcze ma dobry kontakt i jest aprobowany przez swojego szfuncia..a to dość ważne .

Wywalić cyprańskiego!!! Już mam dosyć tej jego gęby. Przereklamowali go zanim cokolwiek pokazał :/ i marzenke tez wywalić i jej brata - tacy słodko-pierdzący, ze aż człowieka mdli. DAWAĆ KAMILA z powrotem!!!!

Kamila?Kamil olał serial tzn.Bosak.Gdyby dali znowu postać Kamila to by go grał inny aktor.:) Ja osobiście nie mogę ścierpieć R.Pazury.Tak mi działa na nerwy jak mało kto.Że nie wspomnę o jego bracie,Czarku!Ale to już inna bajka.

Gość ripli
marzena mnie irytuje

Gość a mnie wnerwia
dziecko Tereski, jeszcze tak paskudnego dzieciaka nie widziałam. Ta mała jest wstrętna a buzię ma jak szczur.

Gość ok ja nic nie napiszę
ty masz pewnie ryj jak chomiczyca i co mamy Cię rozstrzelac ?? :O :O

Gość a mnie wnerwia
nie mam ryja jak chomiczyca na szczęscie ,a po zatym ja nie jestem aktorką.Jak się już gra w filmie to chyba powinno się mieć wygląd a nie straszyć ludzi.

Gość tip top
Terese wywalic!! Okopna jest ! Jeju, przez nia przestalam ogladac MjM. Teresa wooooooooooon!!!

Gość ja ja ja
Agniesie coreczke Teresy, bo nie mozna patrzec na i sluchac tego bachora!!!

Gość klotka
Wywalić Małgośkę!!!!!!!!!!!!!!

Gość klotka
I Tereska idiotkę i jeszcze głupszą rozwydrzoną jej córkę

Gość mjmmanka
Na pierwszym miejscu Teresę. Jak ona jeszcze wróci po tej "chorobie" czyt. ciąży, to ja naprawdę przestanę oglądać tego szmatławca.

Gość moti
terese ma glupia role.pawel pasuje do madzi.A TAK WPOGOLE TO FAJNY JEST TERA WATEK POMIEDZY JULKA A PIOTRKIEM.JA NA MIJSCU PITRKA BYM SIE Z NIA CALOWALMOZE NAWET SPEDZIL JEDNA NO MALY NUMEREK,ALE BEZ DZIECKA ZOBACZYC CZY DOBRA W TYMA POTEM WROCIL DO KINGI.

Oglądałam Ci ja wczorajszy odcinek i co?? Watek Marzeny z ćpunem jest okropny ale z teg co wiem, spadną z serialu. Marysia zachowuje się gorzej niż zakonnica- albo jest z facetem albo nie. Wątek Ewy Leszka i tej trzeciej niewiarygodny i nieprawdziwy. I jak źle zagrany. I tereska i jej córka grają fatalnie. Kochani- film się wypalił, scenarzyści piszą kiepskie watki a aktorzy kiepsko grają. Ktos napisał, że nie wolno się czepiać bo w filmie graja populani młodzi aktorzy. Przepraszam, o kim mowa???? O Muminach, którzy przez wiele lat grania niczego się nie nauczyli, nie rozwineli się, nie poszli do przodu??? O dzieciakach serialowych sztucznie wypowiadających kwestie, o Małgorzacie Kożuchopwskiej mówiącej płaskim jak żaba głowem jakby ktos styropianem tarł o szkło!!! O Kinguni mrugajacej rzęskami???? Dno. Puk, puk. Bosak wiedział, żeby wiać. Żeby nie zostac aktorem jednego serialu. Oczywiście są w tym serialu aktorzy znakomici: teresa Lipowska i Witold Pyrkosz mają warsztat i naprawdę chylę czoła. Ale juz od dawna jedynym serialem, na który czekam i który oglądam jest Świat wg. Kiepskich bo to doskonały pastisz na nasze Polaków życie. Dobrze zagrany i dobrze napisany. Z M jak Miłośc lubię jedynie czołówkę. Oglądam tylko kontrolnie, żeby móc na forum się wypowiadać. I nie tym jedynym. Pozdrawiam was wszystkich. Hanna

Gość chapita
Teresę z tą córką - out! a ten wątek Leszka.. ten facety sztucznie gra... Razem z tą Ewą i jej córką... - out dość już takich smęcioli Może Bosak wróci? To było by ok, umie grać:)

Muminow i Cichopek no i jeszcze Marzene i jej brata i Slawka.Marysia powinna zdjac tego kapcia z glowy!!!

Gość hehehehehe.....
noo faktycznie dobre dobre:o...mjm jest bee za to swiat wg kiepskich cacy....zenada...faktycznie swiat wg kiepskich to bardzo ,,inteligentny,, serial dla wybitnych ,,inteligentow,, ale sie usmialam:d, co do mjm do kazdego mozna sie przyczepic bo ile ludzi tyle gustow ale jak sie wam cos nie podoba to zmiencie kanal i wystarczy...

Bardzo się cieszę,że Piotrek wyszedł obronną ręką z tych pomówień.A to mała dziwka,ta Julka! I Agnieszka się dzisiaj pojawiła.Jedna z osób tu piszących,na pewno poczuła się \"szczęśliwa\":D

Fajny topik, ludzie piszcie, bo poprzedni o wpadkach jakoś się nie rozwija, pozdrawiam

Fajny topik, ludzie piszcie, bo poprzedni o wpadkach jakoś się nie rozwija, pozdrawiam

Jak długo jeszcze będzie wątek z Peterem!?Normalnie mnie diabli biorą jak widzę tego Pazurę.Nie lubię go,ani jego brata.Skóra mi cierpnie na ich widok!