Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kikui

Religijny mężczyźni i ich podejście do sexu

Polecane posty

Gość Kikui

Spotkałam takiego przystojny inteligentny student KUL działa w jakieś katolickiej organizacji. Interesuje mnie jakie takie osoby mają podejście do sexu, czy czekają do ślubu i czy to jest problem że patnerka pierwszy raz ma już za sobą. Może ktoś spotkał takiego.

Gość raczej jak sam czekał
to nie będzie zadowolony że używana laska mu się trafiła

Gość fan36
oni nie mają żadnego podejścia do seksu.

Gość jakataka_a
tez poznalam takiego..katolik na maxa, student papieskiego wydzialu.. ale cudowny..mial kilka dziewczyn.. ale co z tego? jest bardzo ulozony, choc niebywale zabawny.. przystojny jak cholera.. i teraz co..byl z dziewczynami..bez seksu? czy tacy ludzie czekaja na slub..? nie wiem..rpzeciez glupio zapytac..

Gość Rozbawiiooonnnaa
To zalezy indywidualnie od przypadku i osoby sa tez tacy co na KULu nie studiuja a zasady takie maja wiec chyba nie uda Ci sie nic wywnioskować

Dlaczego głupio? Zwyczajna rozmowa na temat ludzkiego podejścia do tematu i sam Ci powie jakie ma preferencje.... :-D.

Gość wino totino
a moj narzeczony jest nawet religijny, do kosciola chodzi co niedziele, do spowiedzi na swieta 2 razy w roku i jakos do seksu podchodzi normalnie, tzn nie mial zadnych oporow:D Wiem, ze spowiada sie z tego, ja mam troche inne podejscie do sprawy, nie chodze za czesto do kosciola i spowiedzi, po prostu on szanuje moje poglada a ja jego. I nie ma z tym problemu