libbi_sztisel 28 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Zęby jak się śnią to na śmierć, a Tuwim pochodził z Łodzi i nigdy tam nie byłam. Marzy mi się zwiedzenie Łodzi i strzelenie kilku fot Łódź jest bardzo fajna - na foty nie pożałujesz bardzo klimatyczna 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 28 Napisano 5 godzin temu Tam jest taka uliczka aleja róży sie chyba nazywa - polecam zobaczyc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 5 godzin temu Sen, ale dwie godziny pozniej jak sie polozylem i zasnalem No to bylo straszne... Ale jak sie obudzilem, to bylem taki przerazony, ze zaraz ucieklem stamtad. Juz potem mi sie tak nie snilo nigdy, a spalem w tamtym lesie 3 lata To podczas mojej pierwszej nocy mialem taki sen, ze jakis zly duch mnie odwiedzil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 11 Napisano 5 godzin temu Haha mi się śniły trole że ido po mnie takie diabeł piszczalka i się obudziłam z krzykiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tofik 3 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Zęby jak się śnią to na śmierć, a Tuwim pochodził z Łodzi i nigdy tam nie byłam. Marzy mi się zwiedzenie Łodzi i strzelenie kilku fot Łódź to miasto meneli, odnalazłabyś się tam jak nigdzie indziej. I chyba już do Wapienicy byś nie wróciła.... Edytowano 5 godzin temu przez Tofik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 28 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, MerkuT napisał: Cos jak laleczka voodoo? Nie to zabawka dla dziedzi wyjatkowo dziwna taka kreatura jak furby ale sama do końca nie kumam o co tam chodzi bo widziałam ze jakies stare baby tez to zamawiają i otwierają szukając jakiejś konkretnej wersji tego. Nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 5 godzin temu Mi ostatnio moj kolega wyslal mejlem zdjecia jakie robil w Lodzi, bo byl niedawno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 28 Napisano 5 godzin temu Jezu znowu ta zrąbana reklama ccc z dźwiękiem:/ to jeest dopiero creepy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 5 godzin temu No ten duch to byl taki trol troche ale stary dziad w czapce i wkuurwiony Mnie ciekawia te bajeczki o rozmawianiu z duchami albo przywolywanie duchow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 25 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Tofik napisał: Łódź to miasto meneli, odnalazłabyś się tam jak nigdzie indziej. I chyba już do Wapienicy byś nie wróciła.... Z Łodzi niedaleko do Łyszkowic i komisariatu policji. Mam urlop we wrześniu, więc wrzystko może się zdarzyć i może działkę Andrzeja tez Więc do zobaczenia szczerbusiu, bo nabrałam ochoty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 5 godzin temu Ja mam wylaczone reklamy Krejzi xD Na moim forum nie ma reklam i moderacji xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tofik 3 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Z Łodzi niedaleko do Łyszkowic i komisariatu policji. Mam urlop we wrześniu, więc wrzystko może się zdarzyć i może działkę Andrzeja tez Więc do zobaczenia szczerbusiu, bo nabrałam ochoty Już ci pisałem że jesteś dla mnie za stara i za brzydka .Nie jestem gejem ani nekrofilem Edytowano 5 godzin temu przez Tofik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 5 godzin temu Wystarczy javascript w przegladarce wylaczyc i reklamy znikaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 5 godzin temu Haha pravik jakie teksty dobre 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 5 godzin temu Hahah nie moge, zabawne to 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 28 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, MerkuT napisał: Sen, ale dwie godziny pozniej jak sie polozylem i zasnalem No to bylo straszne... Ale jak sie obudzilem, to bylem taki przerazony, ze zaraz ucieklem stamtad. Juz potem mi sie tak nie snilo nigdy, a spalem w tamtym lesie 3 lata To podczas mojej pierwszej nocy mialem taki sen, ze jakis zly duch mnie odwiedzil No pewnie sie bałeś tam być i niedziwota stad taki sen Edytowano 5 godzin temu przez libbi_sztisel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 11 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Tofik napisał: Już ci pisałem że jesteś dla mnie za stara i za brzydka .Nie jestem gejem ani nekrofilem To dziwne bo sam wyglądasz jak gnijący pan młody. Drakula przy tobie to czad cmentrany 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 28 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, MerkuT napisał: Wystarczy javascript w przegladarce wylaczyc i reklamy znikaja Na tel tez? A co jeszcze mi zniknie jak to wyłącze poza tym niektóre reklamy nie są w javascript Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 5 godzin temu Nic chyba A jaka masz przegladarke w tel? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 59 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 11 minut temu, tymczasowablokada napisał: Zęby jak się śnią to na śmierć, a Tuwim pochodził z Łodzi i nigdy tam nie byłam. Marzy mi się zwiedzenie Łodzi i strzelenie kilku fot Skończ Salowa Magdo ... gadać też o mnie głupoty Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 5 godzin temu Nie balem sie, ale to byl chyba pierwszy raz jak spalem sam na odludziu, i ten sen mnie przerazil A kilka lat pozniej tam potem poszedlem mieszkac, i spalem 3 lata i juz mi sie nic nie przysnilo Pamietam jak sam noca lazilem za miastem to bylem przerazony A teraz jestem przyzwyczajony, nie ma sie czego bac. Niedzwiedzie brunatne nie grasuja w okolicy xD albo dziki ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tofik 3 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, libbi_sztisel napisał: Na tel tez? A co jeszcze mi zniknie jak to wyłącze poza tym niektóre reklamy nie są w javascript Ja wyłaczysz javascript to nic nie bedzie działało. Na telefony i kompa jest przeglądarka Brave. Blokuje każdą reklame . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 11 Napisano 5 godzin temu Sny nic nie znaczo. Co najwyżej pokazują jaka sråke macie pod kopulo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 11 Napisano 5 godzin temu Niemniej poczytać se można coby się rozerwać jak i horoskopy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 5 godzin temu Znacza jak nie znacza, ja raz mialem sen ze o czyms mysle, ze jutro bede cos robil, a w nocy mi sie to sni ze to robie, ale we snie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 25 Napisano 5 godzin temu 13 minut temu, libbi_sztisel napisał: Łódź jest bardzo fajna - na foty nie pożałujesz bardzo klimatyczna Otóż to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 28 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Tofik napisał: Ja wyłaczysz javascript to nic nie bedzie działało. Na telefony i kompa jest przeglądarka Brave. Blokuje każdą reklame . No tak zem czuła wlasnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 5 godzin temu Ja mam wylaczony javascript i np skrzynka mi nie dziala jak klikam na gorny w prawym rogu Cytowac tez nie moge Brave nie uzywalem, moze na niej nie ma reklam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 11 Napisano 5 godzin temu Som sny prorocze fakt. Som tez wyjścia z ciala ale ja pisze o tych zembach czy innych zyebach. To ogólnie oznacza nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 25 Napisano 5 godzin temu O czym można z tobą gadać nudziarzu Makaron? Więc skończ wycierać się innymi i oddaj Szynszylę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach