Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luilux

czy to normalne po odstawieniu pigulek?

Polecane posty

Gość luilux

Hej, mam pyt: odstawilam tabletki anty i od tego czasu mam brazowe uplaty, po normalnym kwawieniu i troche mnie podbrzusze boli, czy to normalne??

Gość luilux
czyli co to moze byc? a ktos tak mial?

TAK TO NORMALNE. JA TAK MIALAM ZA KAZDYM RAZEM GDY ODSTAWIALAM TABSY (3 RAZY). ORGANIZM SIE OCZYSZCZA Z HORMONOW STAD TAKA REAKCJA :-)

Gość luilux
a taki bol? zaczyna mnie denerwowac :( w ogole to czuje sie lepiej, ale mialam krwawienie 4,5 dnia, potem 2 dni orzerwy i znow troche a od 3 dni takie brazowe.... martwie sie, czy wszystko ok...

JA ODSTAWILAM MC. TEMU, MIESIACZKA TRWALA OK. 7 DNI, PRZY CZYM PLAMILAM JESZCZE JAKIES 5 DNI, NATOMIAST PO TRZECH TYG. OD ODSTAWIENIA ZACZELAM MIEC JAKIES BRAZOWE PLAMIENIA. MYSLALAM ZE TO OKRES ALE PRZESZLO PO KILKU DNIACH. NORMALNIE TO WCZORAJ POWINNAM DOSTAC OKRES, NA RAZIE MI SIE SPOZNIA ALE NIE MA SIE CZYM SCHIZOWAC. TO NORMALNE KAZDA Z NAS TO PRZECHODZI TROSZKE INACZEJ. NIEKTORE Z NAS NIE ODCZUWAJA EFEKTOW UBOCZNYCH W OGOLE, A ZE TY MASZ DO TEGO LEKKIE BOLE... ODSTAWILAS TABLETKI MASZ WIEC REWOLUCJE W ORGANOZMIE CHYBA SIE SPODZIEWALAS ROZNYCH DZIWNYCH RZECZY ;-) NIE MASZ SIE CZYM PRZEJMOWAC DZIEWCZYNO, POZDRAWIAM!!

Gość luilux
ok, dzieki