Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samotna19

mam 19 lat,nigdy nie mialam chlopaka. czy jest nas więcej???

Polecane posty

nie wierzę,ze jestem jedyną 19latka ktora nigdy chlopaka nie miala. gdzie sie podziali przystojni,inteligentni, zabawni faceci?!!! gdzie mozna takich poznac??!!

Gość chwalisz sie czy zalisz
dajspokój dziecko przeciez ejsteś młoda jak bedziesz miała 23 i bedziesz sama to sie zdziwie

Gość umpaa
przesadzasz a po ostatniej Twojej wypowiedzi ...

Gość /.....
-->chwalisz sie czy zalisz --dzieki ja mam 23 i jestem sama

co po ostatniej wypowiedzi,ja po prostu jestem juz wściekła!mam dośc,beczeć mi sie chce..

samotna 19 -> nie jest z Tobą tak źle, ja mam 27 lat i pierwszą dziewczynę mam dopiero od pół roku, jestem normalnym facetem a mimo to tak wyszło

Gość umpaa
-> /..... a ja 24 i jest dobrze:) z małymi wyjątkami oczywiście ale dobrze:)

samotna 19 nie smuc, nie dołuj, znajdziesz kogoś, poprostu nie trafiłaś na tego właściwego jeszcze

co do znajmości w necie podchodz ostroznie, ale jest wiele miejsc, przeciez bywasz gdzies, na imprezach, spotkaniach w pubach ?

Gość do samotna19
A ja sie nie dziwie ze jestes sama. Po tych kilku komentarzach mozna wywnioskowac ze nie jestes fajna (chodzi mi o charakter). Wyglad nie wiem, ale pewnie tez nienajlepiej skoro NIGDY nie mialas chlopaka.

oczywiscie,że tak.Ale przestałam miec nadzieje,na to,że akurat tam znajde kogoś fajnego,inteligentnego,z poczuciem humoru....no a przynajmniej nigdy mi sie to nie zdarzyło niestety:)Może bywam w złych miejscach...

Samotna ja jestem sam, inteligentny chyba jestem ale czy przystojny to juz nie wiem, nie mnie to oceniac :D Jak chcesz to mozemy sobie pokonwersowac :)

-------> do samotna 19, wiesz to naprawde bylo wredne :O nie wiesz jak sie czuje ta dziewczyna, nienajlepiej na pewno, i jeszcze ja w tym dole utwierdzasz... porazka.

Gość sexsowne stringi
Najpierw spróbój z średnio fajnym. Żeby nauczyć się jak funkcjonuje związek. A jak już będziesz zajęta nawet przez średnio fajnego faceta zawsze znajdzie się ktoś ciut fajniejszy. Jak to sie mówi, kupców przybywa w miare ilości towaru na rynku. ;) pierwszy związek jest najczęściej nieudany. więc wrzuc na luz.

Gość do samotna19
Zycie!