Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość herbaciana roza

wzrost 160...ile wazyc zeby dobrze wygladac?

Polecane posty

Gość herbaciana roza

Gość zalezy od budowy
ja mam 54 i uwazam ze za duzo

Gość madzialalala
45 kg p[owinnas wazyc zeby dobrze wyglądac;]

Gość Angelinn
A co za roznica? Masz lustro w domu:)? Poprzygladaj sie sobie i zastanow czy to jest TO;)

Gość zalezy od budowy
e no 45 to juz szkieletor

Gość puknij sie w łeb madzialala
45 kg to wazy dziewczynka 11 letnia a nie kobieta normalna co za debilki

Gość moim zdaniemjm
45 to za mało, sama mam taki wzrost, 50 w moim przypadku to dobry wygląd z tym, że ja mam małe piersi, jakbym miała większe no sadze że tak około 53 to by było spoko

Gość fifinka
zależy od figury. Ja ważę 59 kg, mam 100 cm w biuście, noszę rozmiar 36-38 /spodnie, spódnice/ i rozmiar 42 /bluzki, sukienki/. Talia 65 cm i jest ok :) Z pewnością nikt się nie skarży, wręcz przeciwnie :) Zamiast się ważyć, patrz w lustro i obserwuj męskie reakcje. Nie daj się ogłupić :P

Gość zalezy od budowy
ja mam duze i tylek tez ale i tak uwazam ze 54 to ciut za duzo , 50-51 by bylo fajnie, ale nei moge sie zmobilizowac:P

Gość madzialalala
dziewczyna 11 letna;/;/ napwno ej no serio mówie 45 zeby wyglądac ladnie 50 zeby tak bardziej kobiece kształciki ale 50 to góra moim zdaniem...ja mam 167 moze osiem i waze 49-50 i mam oponke na brzuchu i lekkie boczki

Gość moim zdaniemjm
co do poprzedniczki ja jestem normalną kobieta i w zasadzie moja normalna waga to właśnie 45 kg, dopiero teraz udało mi się porządnie przytyć, ale ja drobna jestem i taka moja uroda niestety

Gość herbaciana roza
eh. mam problemy z samoocena:) budowe mam raczej... hmmm.. co tu duzo mowic. wiele lat sportu, i nagly koniec= umiesnione nogi i tlusty brzuszek i te boczi!! ktorych nie umiem zrzucic, bio jestem za malo konsekwentna i wymagajaca dla siebie. chodi mio to co ogolem sie rozumie za dobry wyglad.. PS 45 kg? to ciut za malo.tego akurat jestem pewna.

wałeczki to się ćwiczy...:/ a nie odchudza

ładnie to się wygląda jak się wazy 52-55 kg przy wzroście 160 ...mówie o ładnym wygimnastykowanym ciele

Gość moim zdaniemjm
oponki i boczki nie mają nic do rzeczy, można ważyć 55 kg i nie mieć niczego, tutaj ważne są mięsnie i tzw "zdrowa waga" a nie zwisający tłuszcz, jeśli masz 167 cm i ważysz 50 kg a nasz oponki, to raczej jesteś chudym spaślakiem...

Gość fifinka
herbaciana--- ja ważę więcej od ciebie, uprawiam sport, dużo tańczę i nie mam żadnych oponek ani brzuszka. Waga jest sprawą indywidualną, mam przyjaciółkę o identycznej wadze i wzroście - wyglądamy zuupełnie inaczej :) Szukaj idealnej wagi dla siebie, a nie "najlepszej dla wzrostu 160 cm" :)

Gość no to zdrowy rozsądek sie klan
ia....wałeczki tłuszczu to tryb zycia siedzacy....i tyle

Gość madzialalala
twój stary jest chudym spaslakiem;/;/ licz sie ze słowami... mam lekka oponke ale mi sie ona podoba...bo neimam jakeigos samaru oklapłego..

Gość zalezy od budowy
i tu sie zgodze, tymbardziej - mieśnie ważą więcej niz tłuszczyk

Gość herbaciana...
fifinka: j nie napisalam ile waze:D a ile Ty wazysz? teraz niesttey nie bardzo moge uprawiac jakis sport- mam problemy ze stawami skokowymi - zostae mi basen- plywac nie nawidze:( jedyny sport ktorego szczerze nie znosze!!:(

Gość mam 160 cm
waze 53 kg i kazdy mi mowi,ze jestem szczupla. To wszystko zalezy od grubosci kosci,moje sa chude i dlatego mimo 53 kg wygladam troche za szczuplo.

Gość fifinka
herbaciana-- ja napisałam dokładnie :) Ile ważę i jakie rozmiary noszę - sukienki noszę głównie kopertowe, inaczej dołem jest zbyt obficie, a góra się nie schodzi :D Hipotetyczną optymalna wagę wzięłam za Twoja wagę aktualną, przepraszam :)

Gość zalezy od budowy...........
45 kg , to nie jest nic nadzwyczajnego jesli Jestes filigranowej budowy ciala, Masz drobne kosteczki;)

Gość herbaciana...
fifinka. ja waze 61. ale nie czuje sie z tym dobrze:/ nie mam mozliwosci zeby cwiczyc na basen niestety nie mam czasu teraz poza tym jedyny sport ktorego po prostu NIE NAWIDZE:(

Gość herbaciana...
ja nosze spodnie 29 ( nie wiem jaki to w innej numeracji) garderoba 38-40 zalezy

Gość hhhh
ja mam w domu rowerek stacjonarny ale co z tego skoro nie moge na nim jezdzic bo od razu mam ataki rwy kulszowej.A na basen nie mam czasu jezdzic

Gość madzialalala
te rozmiary sa tak chore ze masakra w kazdym sklepie inne jescze wejde i sie pyta jaki rozmiar podac a ja neiwiem jakei pwoiedziec jakies s 27 czy 34 czy jakies tam 27 na 34 głupiee to