Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciocia LODZIA

ZAKRĘCENI czyli normalni inaczej otwieramy klub kto chętny.........

Polecane posty

Gość ciocia LODZIA

niech się wpisuje

Ja zawsze pierwsza w takie klimaty :) Wystarczy zapytać znajomych, jaki zjeb ze mnie ;) W każdą stronę, chodząca sprzeczność :)

No dobra, skoro tyle chętnych, to każdy coś o sobie. Nie wystarczy napisać, że się jest zakręconym, trzeba to jeszcze czymś poprzeć. Ja ostatnia ;)

no dobra ja pierwsza całe moje życie jest zakręcone wszystko traktuje jak żart oczywiście są wyjątki ale nawet w chwilach kiedy trzeba być poważną trudno mi tą powage zachować zawsze mam coś wesołego do dodania tak,że potrafie rozbawić ludzi do łez i na każde głupie pytanie szybko umie głupio odpowiedzieć

OoOO Ja też jak mi ktos głupio coś powiem potrafie rónie dobrze odpowiedziec:P Ostatnio usłyszałam z tego powodu ze mam ciety jezyk :P

To teraz ja. Cięty języczek jak najbardziej. Czasem dość mocno cięty, zołza ze mnie wychodzi jak ktoś podpadnie ;) Ale za to potrafię też być milutka jak trzeba :) Poza tym zmienne humorki - zmieniam nastrój i samopoczucie z prędkością światła! Nie potrafię się obrażać - za to na maxa się wkurzam. Nerw totalny, zwyzywam, wykrzyczę wszystko, a potem jest już super, nie umiem się gniewać. Ale niektórzy się mnie boją jak ich opieprzę ;) Poza tym moja psychika jest totalnie zryta. Mam jazdy takie, że psycholog to za mało ;) Ale dobrze mi z tym jak na razie i kaftan bezpieczeństwa mi nie grozi :) A poza tym to mogłabym pisać w nieskończoność...

Jak ja czasem sie wkurze to potem wszyscy załuja :P Potrafie wychwycić nawet coś co jest pwoiedziane nie chcacy i potem byuuu...Ostatnio nie gadałam z kolegą mase czasu bo cos mu sie wymsknęło, ja to usłysałam, a on sie nie chciał przyznac :P Ale w końcu wyszło na moje :P

Dzika orchidea - wiesz u mnie jest tak, że cały mój świat potrzebowałby Psychologa ;)