Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sobie

odpowiedzcie

Polecane posty

Gość tak sobie

Dziewczyny co mam zrobić skonczyły mi się tabletki mój lekarz jest daleko a pozatym dziś go nie ma tylko w piątek jutro wyjeźdzam !!!! jeżeli pojde do innnego lekarza da mi recepty bez badań ponieważ mam okres!!! co zrobić??? w sobote musze wziać tabletke

Gość kurcze ja tez
tak-da Ci recepte bez problemu,nie martw sie

Gość kurcze ja tez
zapyta tylkko pewnie jakie bierzesz i od jka dawna

Gość tak sobie
i bez problemu mi da???? od ponad pol roku:) przedtem byłam prytanie i to nie jest nigdziej wpisane tylko w zeszycik wpisywał gin.

Gość woodku
spróbuj iść do apteki i poproś żeby ci dali bez recepty. powiedz jaka jest sytuacji i że doniesiesz. mi się kidyś tak udało. chociaż rozumiem że mogą być wątpliwości...

Gość kluklu
Brałam pigułki przez dwa lata. Jak mi nie pasowało, żeby jechać do mojego ginekologa (bo to dość daleko), to szłam do lekarza rodzinnego i bez problemu dostawałam receptę.

Gość tak sobie
wiesz co tak to mi chyba nie dadzą lepiej moze isc do lekarza i wytlumaczyc ze mam okres a za miesiac przyjde normalnie na wizyte;) jak myślicie???

Gość kurcze ja tez
wlasnie w aptekach niestety czesto robia problemy bo nie wierza za bardzo ze sie doniesie recepte ;/ ale u innego ginekologa naprawde dostaniesz recepte bez problemu przeciez nie jest nigdzie napisane ze musisz caly czas chodzic tylko do jednego ginekologa ..a jak teraz pojdziesz do innego to przeciez nie bedzie Ci robil badan ktore mialas robione pare miesiecy temu bo to by bylo bez sensu tym bardziej ze juz teraz potrzebujesz recxepte

Gość tak sobie
z rodzinnym to nie wiem jak jest bo moj rodiznny lekarz poszedl na emeryture i dopiero musze sie przepisac do innego;)

Gość kurcze ja tez
kluklu ma racje bo mi tez pare razy zwykly lekarz rodszinny wypisywal recepte i tez nie bylo najmnijszego problemu

Gość tak sobie
a on uwierzy ze byłam u innego??? poszła bym normalnie ale niestety mam okres:(((( i nie wiem za bardzo co mam robić rano jutro wyjezdzam:(

Gość kurcze ja tez
dziewczyno ale naprawde nie marts sie bo dostaniesz recepte bez problemu..dlaczego lekarz mialby Ci nie wypisaac tej recepty.Idz do niego i powiedz jak wyglada sytuacja

Gość tak sobie
ok:) pojdę wieczorem. Dzieki:)

Gość 11111111111111111111
Jeny.... Myślę że na bank nie bedzie sie czepiał, ale i tak jeśli nie pojdziesz to się nie przekonasz, więc zamiast tu biadolić leć do lekarza i najwyżej jak się nie zgodzi wypisać recepty to będziesz miała się czym martwić! A teraz sio! ;)

Gość tak sobie
hehe dobrze niedlugo pojde:))) tylko sie wyszykuje jestem w proszku:)