Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smsowa

Czy zdarzyło Wam się wysłać sms nie do tej osoby co trzeba?

Polecane posty

Gość smsowa

Ja włąśnie ostatnio pisałam do koleżanki,że kupiłam sobie super kompet bielizny a wysłałam do kumpla z pracy...ale obciach!!!nie dawał mi żyć przez kilka dni...;)

Gość zdażyło się
jasne,i wysłać do kogoś innego i dostać nie raz od nieznajomych,albo od znajomych tylko że z pomyłką adresata;)

Gość ekpia tvn
mojemu byłemu chłopakowi zdarzyło sie wysłac sms-a któego miał wysłać do swojej kochanki wysłac do mnie:)był mniej wiecej tej treści "skarbie nie mogę sie doczekac kiedy cie zobaczę, twoje smsy rozpalają mnie, nie moge sie doczekac kiedy zrobisz wszystkie te rzeczy o których piszesz"wiecie jak sie potem tłumaczył?ze to był sms do mnie..hmmm tylko ze ja mu żadnych sprosnych smsów nie wysyłałam..potem powiedział ze to jego kolega z jego telefonu do swojej dziewczyny wysyłał i sie pomylił i wysłał na mój..w koncu tak sie zaplatał,ze sie przyznał.

Kiedyś oglądaliśmy z kumplem jakiś film przy piwku i on coś tak \"skrobał\" na telefonie do swojej dziewczyny. I nagle odbieram od niego \"gorącego\" smsa. Prawie się w w nim oświadczał, że ciągle o mnie myśli itp. ;) Ale się z niego nabijałem cały wieczór. :P Ale sam też pare razy innemu kumplowi posłałem smsa adresowanego do mojej dziewczyny. Już był przyzwyczajony, żeby je ignorować :P