Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kureiwehrnjedofjjeckrfnejrkvem

Starzy zgłosili mnie do psyhologa? do czego chca się posunąć ?

Polecane posty

Gość kureiwehrnjedofjjeckrfnejrkvem

stary mnie straszy, że oni powiadomią pedagoga w szkole itp itd... zaczął mnie straszyć...mówi prawde czy nie ? P.S. nie jestem niegrzeczna ani nic, tylko za szybkpo się denerwuje i się dre czasem, i oni się przez to wkurzają.. nienormalni... Plis pomocy, o co chodzi... jakie prawa ma psyholog... powiedzcie mi coś o tym

Gość rtpiujpmngeirhgrngkfrb
dodam, że to wina rodziców, a ja nie chce na nich mówić,... ale skoro oni tak robią, to chyba musze

Gość rtpiujpmngeirhgrngkfrb
to tylko takie gadanie? czy oni na srio mi narobią takiego przypału ?

Gość co za problem
Masz fajnie poje****** rodziców :O Ale nie martw sie, nie tylko Ty...

Gość tukasa
PSYCHOLOGA!!! Po tym co tu piszesz, to myślę, że na prawdę przyda Ci się taka wizyta.

Gość no więc
krzyk to oznaka bezsilności albo strachu, przyda Ci się ten psycholog, nie ma się czego bać :)

Gość etjetue5rthrt
co za ludzie.... NIEOMYLNI ;/

Gość etjetue5rthrt
no tak zapomniałam,przecież tu same anioły i geniusze siedżą;] nigdy się nie denerwują, nigdy nie popełniają błędów ;]... jakby tak było naprawde to kafeterii by nie było

Gość superowiasta sprawa
z tym psychologiem, nagle ci się otwierają nowe pomysły i poznajesz siebie z zupełnie innej strony, na to czego byś nigdy nie odgadła sama, choćbys się nie wiem jak bardzo starała i wysilała, otwiera cię psycholog

Gość UWAGA TO PROWOKACJA

Gość etjetue5rthrt
ja mu nic nie powiem, a co go to obchodzi.. ;/ tajemnica lekarska tajemnicą.. póxniej pewnie i tak się ze wszystkiego śmieje, nie dam z siebie idiotki zrobic ... może mnie odrazu za ( najlepsze oceny w sql, krzyczenie podczas gdy stary mnie leje, lub gdzy matka krzyczy że mam źle poukładane ksiązki) to... w psychiatryku zamknąć !!! czy ze mnącoś nie tak czy może ze starymi ?? ;/

Gość no więc
Oj, to w ramach rewanżu zgłoś rodziców psychologa rodzinnego ;) poradnia rodzinna przypuszczam że i Ty się denerwujesz i Oni też nie są ostoją spokoju, bo po kimś przecież to narwanie masz ;):D

Gość tukasa
Boże, jaka Ty spokojna jesteś. Masz rację, ja też nie rozumiem dlaczego Twoi rodzice chcą Ci pomagać. Dziwna sprawa...

Gość etjetue5rthrt
Katarina Witt --.>> co ty ode mnie chcesz ??!!

Gość w sumie to jest tak
ze jesli pedagog szkolny skieruje Cie do poradni psychologicznej, to rozmowe psycholog bedzie przeprowadzal jak z Toba, tak i z rodzicami, tak ze nic nie tracisz a moze nawet zyskasz ;)

Gość etjetue5rthrt
w ramach rewanrzu to za dwa lata ( jak będę miała 18 ) mogę im dać swięty spokój P>S. tak mam narwanie.. ( dziwine że reszta rodzeństwa nie ma ) po obdywóch starych. Gdyby mnie kochali tak jak reszte nie byłoby problemu, dodam że byłam wpadką.. lol

Gość etjetue5rthrt
byłam spokojna, od kilku lat mam tak już zjechaną psychike, że ten psycholog sporo roboty będzie miał ..

Gość lilien_21
Nie idź tam! juz nigdy nie będziesz taka jak dawniej

Gość Kashmirka
lol... lepiej bedzie dla ciebie, jesli jednak sie tam wybierzesz i powiesz szczerze o co chodzi. rowniez o krzyczacej mamie i bijacym cie ojcu (tylko nie klam, psychologowie maja wariograf w oczach).

Gość etjetue5rthrt
Katarina Witt ,, a ty się zachowujesz tak jakby Ci dopiero co wypuscili ze szpitala dla ludzi psychicznie choruych...

Gość etjetue5rthrt
ale ja nie chce na nich nic mówić ;(... przez to mnie znienawidzą , mimo tego że tak mnie traktują, to rodziców powinno sie kochać.. ;(

Gość etjetue5rthrt
sama jesteś agresywna!!.. nigdy nie byłam ani nei jestem!! jestem poprostu zdenerwowana!!!!!!! to chyba naturalne ?? lepsze jak się okazuje to co się czuje niż miałabym tłumić to w sobie i sama sięze sobą wykończyc

Gość etjetue5rthrt
taa no pewnie, prowokacja.. ;] , chyba rwalne życie w dobrych na pozór domach ;]