Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kureiwehrnjedofjjeckrfnejrkvem

Starzy zgłosili mnie do psyhologa? do czego chca się posunąć ?

Polecane posty

To nie ja jestem agresywna, ale ty masz problemy z wyrażaniem uczuć - chyba potrafisz tylko w jeden sposób, atakując innych :O Myslę, że twoi rodzice mają niezy pomysł, by wysłać cię do lekarza.

Gość no więc
etjetue5rthrt --> też jestem wpadką, większa część ludzkości jest :p;) masz chyba syndrom DDA

Gość etjetue5rthrt
co ty gadasz ;/////// ja nikogo nei atakuje ;// a co zaatakowałam cie teraz;/// czym kablem przez sieć ;// pomyśl troche!!!!!!

Atakować mozna na różne sposoby, również słowem, więc nie udawaj, że nie wiesz o co chodzi :O Rzeczywiście lubisz \"się drzeć\", myślę, że to jakieś problemy nerwowe, tłumiona agresja itp. Ja się nie znam, ale \"gołym okiem\" widać, że lekarz będzie miał co robić ;)

Gość Kashmirka
Katarina ma racje, jestes agresywna, masz problemy z komunikacja, kazde slowo skierowane do ciebie odbierasz jako atak, najwidoczniej nie potrafisz odpowiednio reagowac na wysylane do ciebie sygnaly. emocji faktycznie nie mozna tlumic, ale zauwaz, ze ty reagujesz TYLKO w jeden sposob - agresja. a to nie jedyny sposob okazaywania tego, co jest w srodku

Gość etjetue5rthrt
moi rodzice nie są alkoholikami ;]

Gość etjetue5rthrt
przepraszam bardzo, a czy poprawianie błędów w o wiele ważniejszej sprawie lub przyklejanie łatki odrazu jako niezrównoważonegfo psyhocznie by cie nie zdenerwowało ??

Nie wiem na jakim świecie ty żyjesz, ale masa ludzi ma problemy na tle nerwowym (depresje, lęki itp.) więc nie przesadzaj! Nikt nie mówi o przyklejaniu łatki - po prostu nie jestes jakims wyjatkiem ;)

Gość etjetue5rthrt
lekarz sobie może... pogadać, ojeju.. i co mi to da NIC , rozmawiałam już z wieloma osobami

Gość no więc
syndrom DDA to nie tylko wynik życia w rodzinie alkoholowej, dotyczy on każdej rodziny, która jest dysfunkcyjna, a u Was chyba emocje szaleją na poziomie tajfunu ;)

Gość Kashmirka
mnie? nie. bo jak sama mowisz sprawa twojej psychiki jest wazniejsza niz bledy, wiec koncentrowalabym sie tylko na postach, ktore cos do sprawy wnosza, zamiast nakrecac sie negatywnie przeciwko tym, ktorzy nie gadaja na temat..

Gość etjetue5rthrt
najgorsze jest to, że nikt by nie przypuszczał że mam takie problemy wiedzą to tylko moi rodzice... nikomu innemu tego nie okazywałam, dlatego tak bardzo boje się że stary mi spieprzy życie w szkole.. i wszędzie dookoła będą o tym wiedziec

Gość lilien_21
Hejka! Wiesz masz rację, co do tego, że po części jest to wina Twoich rodziców. Pamiętaj jednak, że wina nigdy nie leży po jednej stronie. Nie uważam, by dobre było straszenie pójściem do psychologa. Jeżeli Twój ojciec nie poitrafi sobie poradzić z Twoimi "wybuchami", to powinien Ci o tym powiedzieć w sposób spokojny i zaproponować jakieś rozwiąznie. Może po prostu usiądźcie i porozmawiajcie o tym, co wam się nie podoba i spróbujecie opracować jakiś kompromis. To nie będzie proste, ale warto spróbawać saamodzielnie radzić sobie ze swoimi problemami. Twoj ojciec nie może Cię bić. Jeżeli się to powtórzy to wezwij Policję. Jeżeli chcesz skonsultować się z osobami, które mają podobne problemy lub uzyskać profesjonalną pomoc zapraszam na forum www.twps.dot.pl Kochatek lilen_21

Gość etjetue5rthrt
fakt w tym że nie moge z nim porzmawiać normalnie, a jeśli chodzi o to że wina leży po obydwu stronach to tak tylko że jak on mnie leje i drze się na mnie to mam siedzieć cicho nie ruszać się i zamknąć się ? o to chdozi ?

Gość lilien_21
Wiesz nie. Nie o to mi chodziło. Co do bicia to nie możesz pozwolić na to, żeby to robił. Ile masz lat? Nie potrafię sobie wybrazić tej sytacji. Ojciec przychodzi do domu i bije Cię na dzień dobry? Mama krzyczy na Ciebie zaraz, jak Cię zobaczy?

Gość etjetue5rthrt
ojciec mnie bije wtedy jak coś mu nie pasuje, a matka to się drze bo ma menopauze ;].. ehhh.. ja mam 16 lat

Gość lilien_21
W takim mrazie współczuje. Zadbaj o siebie i swoje bezpieczeństwo. Zapraszam na ww.twps.dot.pl

Gość a co jej pomoze ta strona
??? lilien?