Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chudziutkaaaaa

czy ktos po tabletkach anty znacznie schudl????

Polecane posty

Gość chudziutkaaaaa

Witam. Mam problem z wagą. Niestety ale od jakiegos czasu nie potrafie przytyc, waga ciagle waha mi sie miedzy 52-50 kg, przy wzroscie 170. Szukam przyczyn tego, żer tak trudno jest mi przytyc. zastanawiam się, czy są dziewczyny, ktore po tabletkach anty bardzo schudly? Ja biore tabletki od 2.5 roku, zaczelam ze wzgledow zdrowotnych. PRzez dlugi okres bralam Jasmin, od pol roku biore Yasmin. Z waga mam problemy od mniej wiecej tego roku..zwlaszcza ostatnie 8 mcy. Czy powodem tego mogą byc tabletki?? Na pewno przejde sie do lekarza i spytam o to. Chcialam po prostu dowiedziec sie, czy ktokolwiek mial wlasnie taki problem z powodu tabletek i Jak sie o tym dowiedzial? No bo niekoniecznie tabletki muszą byc tego powodem.Jak sie dowiedziec, czy są czy nie? Jakies badania?? Pozdrawiam

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja schudłam 5 kg. Brałam diane 35 i nie moge wrócic do porzedniej wagi... brałam 3 miesiace, przestalam bo zygałam jak kot dziadostwo ....

Ja bralam Yasmin przez prawie rok. Na samym poczatku waga mi spadla o prawie 7 kr co przy moich niecalych 160 cm to duzo. Nie bire pigulek juz ponad rok a waga nadla laka sama.:)

Moja koleżanka schudła chyba ze 12 kg... I to po tabletkach, bo pamiętam, że poszła do ginekologa po tabletki, żeby zabezpieczyć się przed ciążą, a lekarka jej powiedziała, że może jej przepisać takie, od których przy okazji może schudnąć... No i schudła i to w dosyć krótkim czasie...