Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam problem .........

Diane 35

Polecane posty

Czy wie ktos może czy moge stosowac Diane 35 na trądzik bez konsultacji z lekarzem (ginekologiem) (poprostu recepte może mi wypisać znajomy lekarz).Kłopoty z trądzikiem miala juz bardzo dawno temu w wieku 13 14 lat a teraz znowu to powrocilo;/ juz nie moge na siebie patrzeć , stosowałam rozne masci , antybiotyki douste min, tetracykline , dermatolog zaproponował mi właśnie Diane .Do gienkologa i tak pojde ale musze czekac koło miesiaca .Czy moge brać Diane bez konsultacji z lekarzem? czy jest to raczej niebezpieczne?(czy fakt że jestem dziewica ma na to jakis wpływ?) Bardzo prosze o odpowiedz ;) Pozdrawiam :):)

Gość trarara
a czy miałas robione badania hormonalne? Jesli to nie hormony, to nie ma sensu brac Diane....

nie nie miałam ..;/ ale miałam zamiar zrobic te badania jednak moja dermatolog stwierdziła ze nie ma sensu .Mam juz Diane ..Wiem ze potem moga mi sie rozregulowac hormony ale te badnaia sa bardzo drogie;/

???????????????????????????????????????? nikt nie wiee???

tabsy to nie cukierki. Jak można brać to bez konsultacji z lekarzem i bez badań? Co z tego, że badania są drogie? Jak to nie hormony, to na leczenie dolegliwości po Diane możesz wydać dużo więcej :O. Idiotyczne to twoje pytanie jednym słowem :O

No a jak to nie hormony to c o mi może byc? (po wzieciu Diane )

Gość loolllllllll
Trądzik może Ci powrócić ze zdwojoną siła tak jak mi :/

jak nie hormony to milion innych rzeczy. To takie trudne pójść do lekarza i zrobić badania? Wiem, że łatwiej napisać na forum, ale tu raczej lekarze nie siedzą, online też ci nikt badań nie zrobi!!!

Ja brałam Diane bez konsultacji z ginekologiem. Oczywiście byłam już u ginekologa, przebadałam się i wszystko było w porządku, ale Dianę przepisał mi Dermatolog. Przecież gdyby coś było nie tak, gdybym źle się czuła, zawsze mogłam odstawić tabsy.

dziewczyno w zadnym wypadku nie bierz tabsow na wlasna reke a jezeli twoja dermat Ci powiedziala ze nie warto robic badania hormonow to.....zmien dermatologa!!!!ja bralam diane przez 2,5 roku pod opieka ginekologa i dermatologa(przepisal ten drugi ze wzgledu na straszny tradzik) po tym czasie odstawilam bo juz niemoglam na te tabletki patrzec,cera byla lepsza ale nic rewe;acyjnego...przez pol roku nie mialam okresu,zwlekalam zeby isc do lekarza bo caly czas myslalam ze ,,jutro dostane\" wkoncu poszlam i okazalo sie ze moj organizm zwariowal, popiepszylo mi sie w nim na maksa....teraz mam skierowanie do endokrynologa ktory ma mi wyregolowac poziom to pewnie i cera stanie sie ladniejsza bo 2 miesiace po odstweieniu dostalam strasznego wysypu i nic, kompletnie nic mi nie pomaga wiec jedyna moja nadzieje wlasnie w hormonach i dobrym endokrynologu......

Gość mam problem............
Dzieki za odpowiwedz . Pojde do gienkologa najpierw zanim zaczne brac tabletki.Czy jak gienkolog wypisze mi skierowanie na zabadanie poziomu hormonów bed eje mogla zrobic za darmo..gdzieś? tylko gdzie? Jestem ze Szczecina ...