Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katjaaaa

byłam dziwką 3 lata czy mam szanse na normalny

Polecane posty

Gość Katjaaaa

związek?Zakochałam się i chce z tym skończyć kocham mojego obecnego mezczyzne i powiedziałam koniec on nie wie czym sie trudniłam ale zz jego wypowiedzi widze że ma straszny stosunke do tych kobiet czy jest za tem sens mowić mu prawde jezeli to już przeszlość?

Gość masz masz masz
Masz szanse, ale tylko wtedy gdy zerwiesz calkowicie z taym zajeciem, srodowiskiem, i zamnkniesz ten rozdzial. Bo jak ktoregs dnia by sie dowiedzial to watpie aby zostalo tak jak jest.

Gość tak se myślę że
chyba nie ma sesu bo uniesie się honorem i s......i

Gość Katjaaaa
miałam ciężkie życie złe towarzystwo potem doszły dragii rodzice mnie z domu wywalili musialam sobie radzić jakoś a to były łatwe i szybkie pieniądze miałam to robić miesiac ale bardzo szybko mnie ot wciagneło i tak upłyneły 3 lata............ten facet wziął mnie do siebie zapewnił mi dach nad głową własny pojó czystą kołdre śniadanie do łózka codziennie kocham go ale jednoczesnie zle sie czuje wiedzac ze go okłamuje z drugiej strony wiem ze jak mu powiem to bedzie oznaczało koniec

Gość Katjaaaa
Wkońcu jestem szczęśliwa,chce być w stosunku do neigo fer ale boje się że mnie zostawi i mna pogardzi

Gość Katjaaaa
chyba nigdy nie odważe się mu tego powiedzieć kiedyś próbowałam ciągnąc temat co myśli o takich dziewczynach i widzialam że niebył wyrozumiały...

Gość stokrotka__
w zadnym wypadku mu nie mow ! a czy on tobie wszystko mowi? tez nie wiesz, wiec jesli sie boisz jego odejscia to nie mow. jesli rzeczywiscie ktos cie rozpozna z bylych klientow to wyprzyj sie calkiem ze go znalas i ze byc moze jestes do kogos podobna a poza tym nic wiecej...

nie mow mu tego kim byłas, co robiłaś, facetom pewnych rzeczy sie nie mówi,bo oni i tak tego nie zrozumieja, to przeszłośc i nie ma co do tego wracać, skonczyło sie i teraz trzeba patrzysz w przód nie w tył, oczywiscie ze masz szanse na normalne zycie, jesli tylko tego naprawde chcesz to je bedziesz miała! :)kazdy ma prawo do tajemnic nawet jesli jest w zwiazku! trzymam kciuki, bedzie dobrze! :)

Gość stokrotka__
w zadnym wypadku mu nie mow ! a czy on tobie wszystko mowi? tez nie wiesz, wiec jesli sie boisz jego odejscia to nie mow. jesli rzeczywiscie ktos cie rozpozna z bylych klientow to wyprzyj sie calkiem ze go znalas i ze byc moze jestes do kogos podobna a poza tym nic wiecej...

Gość jak mu powiesz
to bedziesz frajerką bylo mineło nie mów

Gość zmieniam orientację od dziś
zapytaj go czy wierzy, ze taka dziewczyna może się zmienić?

Gość nie musi wiedziec od razu
nie mow mu na tym etapie, dopoki nie bedziesz pewna ze cie kocha i chce z toba spedzic zycie, nie musi wiedziec o tobie wszytskiego. gdy sie oswiadczy, nie wczesniej.

Gość stokrotka__
wiesz co on powie o innej dziewczynie to tez roznica a co pomysli w tym wypadku o swojej dziewczynie... tego nie wiemy , ale jak sie dowiesz to byc moze bedzie za pozno...

Gość katjaaaa
ale ja się cały czas boje,moje życie to ciągły strach że to się wyda.Mam nawet juz takie schizy że boje się że strace zmysły bije się jak mnie komuś przedstawia,jakimś kolegą czy nawet ojcu boje się że ktoś mnie kiedyś pozna.Wiem że nie powinnam mu tego mówić ale ten strach jest okropny,niemoge ztym życ

Gość katjaaaa
jak sie dowie od osób trzcich to jużnapewno nie zrozumie i nie wybaczy....śait jest w końcu taki mały ...niewiem już sama nie wiem jak z tym życ

Powinnaś mu powiedzieć. No bo jak sobie wyobrażąsz związek, w którym są tajemnice ? Taki związek długo nie przetrwa. Jeśli nie On, to napewno znajdzie się taki, który to zrozumie. Powodzenia.

Gość jak powie to
ją facet w dupe kopnie,napewną a tak jest nadzieja ż esi enie wyda

Gość ja nie bylamale rozumiem
a czy w chwili obecnej masz pracę?

Gość katjaaaaaaa
nie mam

Gość a ile masz lat
jw

a ty idealista to spadaj na szczaw, co? Najpierw się martw o znalezienie pracy a potem o to co mu powiesz.

Gość nie musi wiedziec od razu
Maria magdalena tez byla ladacznica

Gość katjaaaaaa
19. Ja go kocham nie chodzi mi o kase bez przesady to jest milioner ale zwykły chłopak ma małe jednopokjowe mieszkankow blokach i bracuje w PZU zakochałam sie popostu chodz sama sie sobie dziwei bo już dawno zaczełam watpić że to możlwe

ci co tak oceniaja, to pewnie sami nigdy nie staneli przed dylematem czy się polozyc z wzrokiem wbitym w sufit i oslabnac z glodu czy zarobic na chleb jakimkolwiek sposobem. To teraz zamknijcie glupie dzioby, dobra?

Gość katjaaaaaa
ja nie bylam ale rozumiem-dzięki z a zrozumienie... zmieniam orientację od dziś zapytaj go czy wierzy, ze taka dziewczyna może się zmienić? Pyytałam,i nie wierzy podsunełam mu nawet do przeczytania ksiażke 11 minut Paula Cuehla o historii takeij prostytutki tto sie śmiał i pwoiedział ze to fikcja literacka a dziwka zawsze bedzie dziwka nie wierzył że może iś enawrócić :-(((

ci co potepiaja, to zazdrosc ich zżera, ze sami nie są tacy, ze ktos za nimi poleci.

Gość idealisto pozatym
ona brała dragii jak sama pisze a wiec kase miała nan narkotyki

Gość idealisto pozatym
nie ma co żałować

to się przestanie śmiać, jak nabędzie doswiadczenia zyciowego, kazdy taki mądry jest, bo nie znalazl sie wsytuacji, ze nikt w niego nie wierzył. Katjaaa lepiej szukaj pracy a nie biadol, za takie cos sie nie idzie do więzienia więc nie ma się co tak strasznie bać a jak faktycznie masz 19lat to beknąć to mogą Ci goscie, ktorzy sobie ulzyli z nieletnia panną.

Gość katjaaaaa
ja cie nie prosiłam byś mnie oceniał bo ocen na swój temat się już nasuchałam za wszystkie czasy przeczytaj temat watku a jezeli nie zamierzasz odpowiadać na temat to sie nie wypowiadaj i mniejeszcze bardziej nie dobijaj