Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katjaaaa

byłam dziwką 3 lata czy mam szanse na normalny

Polecane posty

Gość trefniś amator
przesadzacie było minęło tylko sie zbadaj czy nie masz tam jakichś promocyjnych dodatków :O Bo pewnie twój facet nie będzie zachwycony jak w premi adidasa dostanie :O Pomyślałaś już o tym ?

Gość katjaaaaaa
tak badanie w pożądku:-)

Gość katjaaaaaa
spieprzaj

Gość zmieniam orientację od dziś
palancie z marsa zmień nicka, bo twoje4 poglądy mają więcej ze schizofrenią wspólnego niż z idealizmem :P

Nieświadomość czyni szczęśliwym :classic_cool: A marsjański zapewne przed nocą poślubną zasięgnie opinii ginekologa, zaś po każdych narodzinach potomstwa swojego będzie żądać certyfikatów DNA. Już widzę tabuny chętnych kobiet ;-) Duma i honor ... tym chwalą się zazwyczaj nieudacznicy życiowi i wszelkiego rodzaju mazgaje :-D Szkoda słów. Głupota jest niestety nieuleczalna :(

Gość trefniś amator
ty idealista pierniczysz o tych dziwkach że takie niby szmaty itd ale one to robią z poczucia bezradności i niezaradności życiowej a co powiedzieć o klijentach któży zachowują sie tak jak piszesz ? :O

można być świadomym i szczęsliwym, ale wówczas trzeba mieć odrobinę wiecej samokrytycyzmu :))

a marsjański do końca zycia będzie chodził na panienki, bo nie wyobrażam sobie desperacji, która normalną kobietę rzuciłaby w jego ramiona :P

Gość idealistka z Marsa
to co powiedzialam bylo ironiczne, ale chyba nie zauwazyles tego idealisto bo jestes na to zbyt ograniczony intelektualnie...ech i pomyslec ze take polglowki jeszcze zasmiecaja nasza planete....

wolę ludzkie ścierwa o jakich piszesz, niż takie ideały z czerwonej planety :classic_cool: mam wątpliwości czy Marsjanka by z Tobą wytrzymała :-O

Gość prostytutkaaaaaaaaa
on gra takiego huja tu taj tylko nie iwerz że tacy ludzie są ,Koeż gra tutaj takiego skurwiela takie jest moje zdanie

Gość izz....
Idealista ciekawe czemu tak niecierpisz prostytutek, skad ta nienawisc co? czyzby jakies male kompleksiki? Poza tym skad masz pewnosc ze wlasnie na taką nie trafisz, moze nie powie Ci tego. Uwazam ze prostytucja to jeden z najgorszych zawodow jakich moze byc, i Katja wystarczająco bedzie do konca zycia o tym pamietac .Nawet jak nie powie swojemu facetowi to bedzie zyc z tym. Idealistko wkurza mnie Twoje podejscie , jak kopa dostales od zycia to czemu tych co chca zmienic sie tak traktujesz?

Tobie ;-O marsjański z własnym gatunkiem nie udaje się porozumieć, a cóż dopiero z xenogenicznym :classic_cool:

Gość katolik ehh
DLATEGO NAJLEPSZE SĄ DZIEWICE!!! PEWNOSC I CZYSTOSC! KOBIETO LEKKICH OBYCZAJOW,OBMYJ SIE Z GRZECHU, WYSPOWIADAJ, ZŁOŻ SLUBY CZYSTOSCI

Wiesz co marsjański :-O zmień może gimnazjum na bardziej odpowiednie dla siebie. Może OHP ...? w kamieniołomach :classic_cool:

Gość trefniś amator
Nie jestem ich obrońcą każdy człowiek jest inny i jego postępowanie trzeba by było rozpatrywać inaczej nie każdy ma szczęście bycia "kochanym" w szerokim tego słowa znaczeniu. Są różni ludzie i mają różne potrzeby ale każdy(?) ma te podstawowe fizjologiczne i emocjonalne które jakoś musi zaspokoić jeden potrafi zaspokoić je w sposób jaki robi to wiekszość jest wtedy postrzegany jak taki normalny ale jak już sie ktoś wyłamie z tego systemu wtedy ci tak zwani normalni podnoszą lament bo świat sie wali? Moim zdaniem jeśli ktoś nie robi krzywdy innym może robić co uważa za stosowne w swojej drodze do szczęścia i samospełnienia nieważne czy ostateczenie dotrze do tego do czego chciał dotrzeć, natomiast tych któży wykożystują słabość innych by ich upokorzyć i w swoisty sposób zniszczyć zasługują na swego rodzaju potempienie społeczne bez względu na to dlaczego robią coś takiego.

Gość idealista przypomina mi kogos
na innym forum O2 byl koles ktory mial nick Typowy Skurwiel, podobne poglady podobne podejscie... ej czy to nie ta sama osoba przypadkiem, wykopali go w koncu z tamtego forum moze sie lajza przeniosla tutaj?

Gość izz....
Nie buduje sie zwiazku na klamstwie to oczywiste, ale sama Katja zapewne zdaje sobie sprawe co sie stanie jak mu powie.Łatwo wydawac opinie i mowic co ma ktos zrobic , kiedy sami nie mamy takiego problemu.

Gość prostytutkaaaaaaaaa
idealista ma naimie Marcin!!wszedzie cie poznam

Gość zgadaam sie przyzjnaj sie mu
katjaa

Gość nie jest latwo...
myslalam sobie tak o tym co napisalas i rzeczywiscie chyba bylabym w podobnej rozterce.... ale osobiscie gdybym miala taka przeszlosc to powiedzialabym o tym facetowi, bo nie mozna oszukiwac drugiego czlowieka. wybralas to co wybralas - nie bylo to moze najlepsze ale nie zyj w klamstwie i niepewnosci przez nastepne lata swojego zycia. i w strachu zeby nie wyszlo na jaw, bo to tylko sie zle na tobie odbije.

Gość katjaaaaaa
ja wiem ja już dawno noosze się z zamiarem powedzenia mu prawdy i zakończenia tej komedii niech się wkońcu dowie nieważne jak zaaraguje już mnie będzie lżej poprostu!Ale zakażdym razem jak chce mu to powiedziećcoś mnie blokuje niewiem jak zacząć boje się ż emnei nie wysucha do końca i że się zachowa np tatk jak idealista albo jeszcze gorzej że nie zrozumie i nie bedzie chcial ze mna ozmawiać

Nie jesteś typowym skurwielem? Koleś, jesteś najzupełniej typowy :P Aż mdli jak się czyta te twoje wypociny

Gość upps idealista czy jak mu tam
chyba potrzebuje kobiety bo oferuje swoje numery forumowiczkom. jakis chyba nieszczesliwy i zdesperowany jest koles????

Katja.... moiże zachowa się jak ten palant z marsa........... ale toi bedzie znaczyło, że TO NIE BYŁ FACET DLA CIEBIE, ani dla żadnej normalnej kobiety, przez swoje chamstwo i egoizm skazany dożywotnio na luźne związki. Ale może po prostu prawda to będzie za wiele dla niego i po prostu odejdzie. Licz się z tym.

Gość do katjaaaaaaa
no musisz sie z tym liczyć że nie wezmie cię w ramiona i nie przytuli ale jezeli naprawde cię kocha powinien zrozumieć może nie od razu a;e powinien zrozumiec powiedz mu prawde poco masz sie meczyc

Gość upps idealista czy jak mu tam
to ty chyba caly jestes dla jaj... pewnie tez cie rodzice tak dla jaj zrobili, co?

Gość trefniś amator
A może poprostu koleś będzie w szoku i zajmie mu troche czasu dojście do siebie i przemyślenie pewnych spraw najlepiej by było gdybyś znalazła sobie normalną prace gdziekolwiek nawet za niewielką kase wtedy koleś będzie widział że sie starasz i że ci zależy na życiu w sposób przyzwoity.

Gość trudna decyzja
jedno mnie zastanawia, jesli napisalas ze on nie ma najlepszego zdania o tych ktore sa prostytutkami, a wrecz sie zle o nich wyraza, to nie wiem czy jest sens mu mowic. bo to co on ci moze odpowiedziec moze byc bardzo bolesne dla ciebie.... Nawet jesli teraz cie zrozumie albo tak sie okresli - ze kocha cie i cie rozumie i przeszlosc nie ma znaczenia - to w przyszlosci przy kazdym twoim potknieciu bedzie ci to wypominal.... mozesz miec pieklo w zyciu.... sama nie wiem, gdybac kazdy moze, moze zdecyduj sama i powiedz jaka byla reakcja