Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katjaaaa

byłam dziwką 3 lata czy mam szanse na normalny

Polecane posty

Gość katjaaaaa
podjełam decyzje ide do pracy i nigdy mu tego nie powiem

Gość zmieniam orientację od dziś
Katja - bardzo trudna sytuacja. Ja bym powiedziała, bez wzgledu na wszystko. Ale z drugiej strony znam dziewczyne, która powiedziała i straciła faceta. Inna sprawa, że uważam, że nie byłaby z tym gościem szcześliwa.

Gość izz....
Katjaa trzymam kciuki by Ci sie udalo, kazdemu sie nalezy szczescie. A ty posrancu idealisto az nie chce sie ciebie czytac, roznie ludziom sie przytrafia w zyciu ,licze ze dostaniesz kopa porzadnego w zyciu dla mnie jestes malym h...kiem nikim wiecej.

Gość katjaaaaa
Pewnie by mał taki stosunek do mniejak ten z góry a tego bym nie zniosła.Nigdy mu tego nie powiem każdy facet własnie w ten spposób zaaraguje

Gość ja nie bylamale rozumiem
konstruktywne myślenie, a takie powinno miec miejsce w tej sytuacji polega na tym, ze trzeba zobaczyc jaka pracę dasz radę znalezc, bo uwieszanie się jak bluszcz na facecie z ktorym jestes to nie jest dobra metoda.

A ty dupku z marsa masz bardzo ciekawą moralność - kraść jest lepiej? No to niech cię następna napotkana panienka własnie okradnie :P

i szukac zatrudnienia, i uwierz mi - to, ze sama sobie poradzilas jest 100razy wiecej warte niz te gadki tych zblazowanych zaklamanców tutaj na forum.

Gość katjaaaaa
wiem,troche pieniędzy udało mi się odłożć mature jakimś cudem udało mi się zdać,dobrze że zdawałam nową bo starej by się nei udało i za tą kase zapisze się zaocznie na jakiś studia studentów chcętniej przyjmują

O ludziach najwięcej mówi to, jak zachowują się i radzą sobie, kiedy są na dnie :classic_cool: W życiu za wszystko trzeba płacić, choć nie wszystko można kupić ;-) Dla Ciebie przyszedł czas rachunków :( Bez względu na to co zrobisz, poniesiesz koszty. Albo powiesz - wtedy musisz liczyć się z odrzuceniem, albo nie powiesz - i wówczas będziesz mieć świadomość nieszczerości. Nie mnie doradzać Tobie - nie ma idealnych rozwiązań, ale większe masz chyba szanse kalecząc swoją duszę nieszczerością i żyjąc tak, jak sobie wymarzyłaś, niźli eksponując na starcie wszelkie swoje błędy. Czas pokaże, czy jesteś gotowa żyć jak większość ludzi ;-) Powodzenia :-)

bo zazdrościsz, ze sam nie jestes takim szefem

Gość katjaaaaa
dobra dzięki zanmy już Twoje stanowsiko w tej kwestii.Rozumiem i akceptje twoje zdanie ale już dostyć!!!!

niestety kobieta musi byc w zyciu silna, bo ma trudniej, takze ze znalezieniem pracy i nie mówcie mi, ze nie, bo chlopak pojdzie do pracy fizycznej i tez zarobi a kobiecie pozostaje spryt i wyksztalcenie.

Gość katjaaaaa
nie jestem maturzystką z amnestii.Zdałam bo nowa matura nie wymagała szczególnej wiedzy tylko logicznego myslenia i zaliczało 30 proc jedynie więc to żadna filozofia przy minimalnej inteligancji każdy zda w mojej klasie oblała jedna osoba..........Skurwiel z ciebia jkich mało

Gość współczuje twoje kobiecie
idealisto jeżeli w ogóle taka kiedyś bedzie

Gość trudna decyzja
jesli myslisz ze on nigdy sie nie dowie co robilas to nie mow mu tego. ale jesli ktos cie rozpozna..... np. po3 latach bycia razem i gdy bedziecie szczesliwi , to co wtedy. zranisz go bardzo, nigdy ci juz nie zaufa. tu nie chodzi tylko o Ciebie, bo boisz sie powiedziec prawdy o sobie, ale rowniez o niego... bo jesli go naprawde kochasz to chyba nie chcialabys zeby zostal zraniony dowiadujac sie w przyszlosci o twojej przeszlosci.... i zeby zyl w blogiej nieswiadomosci jaka to on dobra i czysta dziewczyne ma...

Gość katjaaaaa
trudna decyzja-masz racje a najbardziej mnie boli to że on ciągle ma wrazenie że ja jestem taka święta .Mówi do mnie "Moja mała dziewczynko" każde takei okreslenie z jego ust to dla mnei piekło bo bmam wyrzuty sumienia że żyje w takiej nieswiadomości

Gość trefniś amator
Moim zdaniem taki zawód jak prostytutka powinien istniec bo jest to zarabianie pieniędzy i mieści się w granicach wolności osobistej one nikomu nie robią krzywdy zarabiają nie kradną nie wymuszają nie zabijają więc dlaczego je potępiać te które rodzą dzieci nieswoich mężów wmawiając im że to ich własne to jest dopiero ścierwo . Nie wiem co bym zrobił gdybym mi dziewczyna powiedziała że była prostytutką bo mnie taka sytuacja nie spotkała na pewno nie byłoby to łatwe ale na pewno postarałbym się docenić jej szczerość. To czy byłbym z nią zależałby od tego jakby to powiedziała i od tego co tak naprawdę do niej czuje. Myślę że ukrywanie tego nie ma sęsu bo on się itak kiedyś się dowie choćby nawet od zazdrosnego klijent.

Gość tez tak mysle nie
chce cie straszyć ale to sie predzej czy pózniej wyda on się wkurwii zostawi cie a ty w zalu znów wrócsz do prostytucji znałam wiele takich przypadków

Gość heheheeeeeeeeeeeeeeeeee
"Moja mała dziewczynko" heheheheh żal mi goscia naprawdę...

Gość idealistka z Marsa
Idealista z Marsa to ....: piece of shit with little dick,bleeeee a swoja droga jesli uwazasz za kobiety to szmaty to Twoja matka chyba jest najwieksza szmata bo wydala cie na swiat. wyrazy wspolczucia dla mamusi i synusia

Gość widzisz frefniś
"bo jest to zarabianie pieniędzy i mieści się w granicach wolności osobistej one nikomu nie robią krzywdy zarabiają nie kradną nie wymuszają nie zabijają więc dlaczego je potępiać ..." nikt ich nie potępia one same siebie potępiają lub to zrobią jak ta panna, jest róznica między braniem pieniędzy za dawanie dupy a za zamiatanie, jesteśmy czymś więcej niż kawałkiem mięsa i workiem na sperme, za sprowadzanie siebie do takiej roli dostaniemy po dupie prędzej czy później.

Gość katjaaaaaaaaaaaaa
Nie mowilem ze wszystkie kobiety to szmaty tylko ze szmatami są takie ktore mysla podobnie do Katjiii a jak ja myśle narazie się nei usprawiedliwaiam,tylko pisze że mam juz dosyć krytykowania mnie wiem kim byłam wiem że to było złe niemoralne i wstrętne i wiem że nigdy od tego się nei uwolnie nawet jakbede bardzo chciała.Jak ja myśle?Przecież nie mówiłam ż ebyłam w porzadku

Gość idealistka z Marsa
go and fuck yourself!!!!! Pudlo, to ja jestem szefem w mojej firmie, he he

Gość idealistka z Marsa
Co, zbilam Cie z tropu kutasku???? W firmie pracuje 70 ludzi, ach juz mi sie nie chce z Toba gadac bo i tak Cie przewyzszam inteligencja mikroskopijny mozdzku....pa pa nie wysilaj sie na odpowiedz nudny i ograniczony jestes

Oby marsjanskiemu idealiscie udało się zyć w takiej błogiej nieświadomości do końca życia. Ponoć cuda się zdarzają :classic_cool:

OrAn - czemu mu tak źle zyczysz? Będzie chodził i pluł jadem całe życie- co to za radocha? Niech mu sie oczka otworzą... Jak się ze wstydu nie spali na miejscu to może i cos kiedyś z niego wyrośnie :P

Gość idealistka z Marsa
HMMMM, tak zostalam zniszczona twoimi niedorozwinietymi zwojami mozgowymi......

Gość idealisto tez tak kiedyś
mówiłem az sie w końcu kiedys zakochałem własnie wtakiej jak katja zakochasz się to jeszcze bedziesz jak to móowsz "dziwce"stopy lizał

Gość prostytutkaaaaaaa
ty ja się boje że na takiego klijenta trafie co tak dziwek nienawidzi jeszcze mnie zabije ty masz koleś jakiś uraz boje się ciebie mi to jakiegoś psychopate przypomina poważnie