Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mandarynka1986

Wszystko traci dzis sens........

Polecane posty

Dlaczego wszystko generalnie jest do dupy i nic nie ma sensu? Czemu zycie jest okrutne i tak kopie w d...? Nie mam na nic ochoty, nawet gdybym chciala gdzies wyjsc to nie ma jak bo jestem daleko od domu...Starcilam wszystko co dla mnie najwazniejsze i to jeszcze przed samymi swietami ;( I jak tu sie cieszyc???Nienawidze swiat i sylwestra ;(

Gość bo ja tak mowie
Czas leczy nawet najgorsze rany...

Oby dreamer oby...Ale mam durne wrazenie ze spotkalo mnie najwieksze szczescie ktoremu pozwolilam odejsc i moze mnie to juz nigdy nie spotkac :( Chce wierzyc, ze zycie szykuje mi cos lepszego ale... Ciezko...:(

Wiesz, czasem szczęście długotrwałe \"blakinie\" i się cierpi z tej \"wyblakłości\". A czasem się żyje w strachu, że nagle minie. Kto to wie. Ale ponoć nic nie dzieje się przypadkiem. Trzeba iść dalej. Jest tylko teraz. Nie ma wczoraj, nie ma jutro.

tak mi dzis wyjątkowo smutno:((((((( czuje sie zapomniana przez moich najlepszych przyjaciół,a chłopak daleko,nie mam z kim pogadac tak od serca....

Gość ja wczoraj miałam
mega doła. Wszystko wydało się nie mieć sensu, a dziś dzięki Bogu czuję się już trochę lepiej. Gdyby ten stan miał trwać wiecznie to chyba bym oszalała. :(

No tak...Niby masz racje :) Ale ciezko mi zyc nagle samej...Przez 4 lata mialam kogos wyjatkowego i nagle odszedl:(A ja nie chce sie ludzic ze wroci...A jednak...I siedze i placze nad wlasna glupota i jego upartoscia...

Smutna to zadzwon do niego albo napisz jak ci zle... Ja bym tak zrobila na Twoim miejscu...A nie moge bo mnie o to prosil...Zebym sie nie uzalala i zapomniala o nim a on o mnie nie zapomni...I o co mu chodzi? Mam sobie nie robic nadzieji ze wroci ale on rozwaza taka opcje?

Zrobilam kilka glupot bo bylam mloda i glupia a on dopiero teraz zaczal sie nad tym zastanawiac ;( No i pomogla mu jakas 17 latka ;( Ten ktory tak kochal :(

chciałabym zadzwonic,ale on jest zagranicą i jeszcze jest w pracy:(nie chce mu przeszkadzac,może on jak wroci to zadzwoni

Mandarynka1986>>>>>przynajmniej wiesz an czym stoisz jeszcze niedawno sie ludzilasz teraz chociaz masz jasnosc.rozgladnij sie dokola pelno facetow w kolo;) z czasem CI minie.

no ale wiesz nie rozumiem Twojego faceta.chce zebyś go zapomniała a on nie ma zamiary Cię zapomniec,jakies to dziwne,myślę, że dobrze zrozumiałam

Oj zebym ja to wiedziala ;) Bo on mowi ze mnie kocha i zawsze bede dla niego wazna ale nie mozemy byc razem bo on nie gwarantuje czy mnie kiedys nie skrzywdzi. No i ze czas pokaze :(

tez to kiedys słyszałam od takiego jednego,ale jak tylko chciałam sie umówic z innym to on odrazu sie o tym dowiadywał i mówił, ze chce do mnie wrócić.raz do niego wróciłam a później tego żałowałam,nie było warto znów zaczęłam słyszec spiewki o tym,że jednak nie możemy byc razem.

No tak ale my bylismy razem 4 lata :(Bylismy narzeczonymi z planami a tu nagle...Bylam nawet w ciazy ale fasolka po 3 tyg poszla sobie :( A to bylo 1,5 miesiaca temu :( i to tez jeszcze bardzej mnie z nim wiaze uczuciowo :(