Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Afrodita

Jak go zmienić?

Polecane posty

Cześć! Macie jakiś pomysł, jak nauczyć chłopaka, który ma 21 lat, aby zaczął chodzić w czystych, ładnych rzeczach? Już mam dość! To jest mój chłopak, spotykamy się prawie dwa lata, jest przystojny, a chodzi w szmatach. Nie widzi różnicy, jak ma czyste, uprasowane spodnie, czy brudne z wypchanymi kolanami. Grzebie coś w piwnicy, a potem w tych samych ciuchach do mnie przychodzi. Jak już coś wrzuci do pralki, to wyjmuje następnego dnia, jak śmierdzi. Już nie mam siły. Nie chce go rzucić z takiego powodu, bo naprawdę jest super. Do tego jego matka (ma bardzo bogatych rodzicow) kupuje rzeczy na bazarach, jezdzi tam co tydzien. Szlag mnie trafia, jak mu przywozi używane rzeczy i mowi: \"zobacz, jaka ładna bluza, trzeba ją tylko uprac\". Robi z niego kalectwo! Nie moge tego zrozumiec! Nie chodzi mi o nowu markowe ciuchy, ale jakieś przywoite! Pozdrawiam!

POWIEDZ WPROST. JAK JESTESCE ZE SOBA 2 LATA.. JA MOJEMU NOTORYCZNIE WYCIAGALAM KOSUZLKE ZE SPODNI I SIE NAUCZYL ZEBY NIE PAKOWAC T-SHIRTÓW DO SPODNI