Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzieki wam kochaneeee

smarowałam miesiąć codziennie i teraz mam takie efekty ,że każdy zazdrosci!!

Polecane posty

a to dzieki tej kafeteri! nie wierzylam w to w ogóle.. nawet nie chcialo mi sie tego stosować .. ale pomyslalam raz kozie śmierć.. i zaczełam w listopadzie pod koniec smarowac rzesy olejkiem rycynowym.. przez pierwszy tydzien nie widzialam zadnych efektów i chcialam to rzucic ale zachecona ze od razu nie pomoże smarowalam dalej. dzis jak wstalam rano i jak sie przyjrzalam swym rzesom to doznalam szoku.. tego sie nie da opisac i to nie wmawianie sobie i autosygestia.. one są sliczne i długie..nie potrzeba mi naet tuszu teraz.. mialam tak krótkie i wstretne rzesy ze teraz nie wierze.. a moje przyjaciólki dwie zapytaly mnie gdziekupilam taki fajny tusz ze mam takie sliczne rzesy a jednoczesnie naturalnie wygladają :) ps.nie zrazajcie sie i stosujcie to..to dziala.. ale dopiero po miesiacu widac efekty.

aha zapomnialam dodac ze rzesy są ciemne a byly jasen i króciutkie..prawie niewidoczne bez tuszu:) wiec dla mnie to jest bomba bo jesli wy macie rzesy z natury sliczne to nie zauwazycie efektu takiego jak ja zauwazylam. pozdrawiam

Gość ale mi odkrylas ameryke
kazda z nas to wie ,ze on działa!daj sobie spokój !

Potwierdzam - to działa !! Smarowałam rzęsy olejkiem rycynowym przez kilka miesięcy wiele, wiele lat temu. Do tej pory mam piękne, długie rzęsy. Maluje oczy codziennie ( oprócz dni kiedy jestem chora , mam urlop lub ... mi sie nie chce).

Gość nie dziala wcale bo
smaruje od tygodnia i nie zauwazylam by byly dłuższe:(

Gość nie dziala wcale bo
wynos sie z tymi teoriami..

Gość kjkjkj
potweirdzam rewelacja

Gość a smarujecie jak
najpierw podgrzewacie lekko olejek czy bezposrednio z butelki na rzesy, bo mnie sie nie chce podgrzewac wiec od razu z butelki na rzesy, ale slyszalam ze trzeba podgrzewac zeby byly efekty?

Gość podgrzewanieee
no własnie trzeba podhrzewać raczej:(

Ja smaruje rzęsy już ponad rok olejkiem rycynowym i nie widzę żadnych efektów

Gość DZIALA DIZLAA
ja smaruje miesiac też i CUDA DZIALA!!BOMBA!

Gość Evaa20
ja też przez dłuższy czas smarowałam ale nie zauważyłam żadnej różnicy. może to przez to że nie podgrzewałam?

Gość nicaa
a ja jak smarowałam to mi oczy spuchły.to było dawno temu chyba zaryzykuje i znów spróbuje

Gość JEST BOSKI ALE NIE WIEM
BEZ PODGRZEWANIA WAM NIE ZADZIALA W ZYCIU!!

Gość eeeee tamm
eee tam

Gość normalna dziewczyna..
Nie wiem czy olejek trzeba podgrzewać. Prosze odpowiedzcie mi! :( Może byc w mikrofalówce i do jakiej temp?

Gość Mqarcia
nie wiem czy tez bedzie dobrze ale ja np przed malowaniem jakies 5 min teraz w zime klade podklad na goracy grzejnik - efekt tak ze jest dobrze rozgzany i fajnie sie rozsmarowywuje :) uwazam ze z olejkiem tez mozna tak zrobic :) bedzie rozgzany a nie goracy - parzcy, przeciez to oczy o trzeba byc ostroznym :)

Gość frgfrfgtr
piperdoly gadacie z tym podhrzaniem

Gość dora ma anoreksje
to fakt dziala

Gość Evaa20
no i jak ma jakies znaczenie to podgrzwewanie?

Gość no wlasnie
ja nie podgrzewam , smaruje juz 2 tyg. ale nie widze efektow, poczekam jeszcze dwa,autorka nic nie pisze o podgrzewaniu?

Gość phi tez mi adoracja
ale jak podgrzewasz? w kubku mikrofali piekarnku? :D

Gość Agaaaaaaa
ochotka - skoro nie widac efektów to po co smarujesz aż rok? :O naiwna byłaś kobito, albo kłamiesz:P dopiero teraz to zauważyłaś?

Gość fntbl a
a czy olejek przeterminowany może zaszkodzić rzęsom albo brwiom? Bo olejek rycynowy kupuje się w aptece do stosowania wewnętrznego i jest na nim data ważności. A jak się smaruje rzęsy olejkiem po upływie terminu ważności to co?????

Gość do tej co podgrzewa olejek
w mikrofalówce może zanies go do solarium to jeszcze lepiej podziała

Dajcie sobie spokój z tym podgrzewaniem... Wcale nie trzeba podgrzewać. Przecież, jeśli już go nałożycie na rzęsy to i tak on po minucie ostygnie. Więc podgrzewanie nie ma żadnego celu, bo jeśli miałoby ono jakieś znaczenie, to ten olejek cały czas musiałby być podgrzewany na rzęsach. A tak to on będzie miał najwyżej taką temperaturę, jak ciało ludzkie...

A co do kładzenia podkładu na grzejnik, to gratuluję głupoty... Takie coś działa szkodliwie na podkład. Taki podkład jełczeje, potem, gdy ostygnie, to jego skład ulega zniszczeniu, podkład szybciej się wysusza... Żadnych kosmetyków się nie podgrzewa, jeśli nie jest to nakazane na opakowaniu...