Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeee tamm

TRAGEDIA MAM 55 CM W UDZIE A SYLWESTER TUŻ TUŻ

Polecane posty

Gość sdsds
dora to dziwne z emasz 33 cm w łydzie i w udach 51 i nie mowią ze jestes za chuda..

no nikt mi nigdy nie powiedzial ze jestem chuda.a mowie szczerze te wymiary, po co bym miala sciemniac,skoro i tak mnie tu nikt nie zna.sama mysle ze jestem ok,jesli chodzi o figure, pare razy moze slyszalam ze schdudlam, bo schudlam troche rzeczywiscie, ale nigdy ze jestem chuda:)

Gość ad_21
o rany! biegne zmierzyc lydke, ale zaraza dostane zawalu (mam jak chyba wszyscy 1.70)

Gość ad_21
w najzerszym miejscu pod kolanem jes 37, a udo 59 (w najszezrszym)-ale ze mnie zapas!! dobrze ze juz niedlugo Czy na sali jest jeszcze dietetyk? mam pytanko.

Gość klajsteree
dora20..a czy ty nie czujesz ze masz nogi jak patyczki? przeciez ja wiem co mowie bo jestem nizsza od ciebie a mam w lydzie 34 i mam nogi jak patyki wg wszystkich i siebie też .. w udzie mma 52 cm wiec podobne wymiary i naprawde nonstop słysze jaka jestem niedożywiona i zepowinnam przytyć:( dora a moze tym asz wielki biust? podaj wymiary tali bioder i biustu??Plisss//zmierz prosze dokladnie zwłaszcza bioderka po srodku pupy a nie na kosciach biodrowych ..

Gość dietetyczka pani
Dziewczyny przesadzaciejak zwykle. jestem ,jestem .pytaj :)

Gość ad_21
frgfrfgtr- jestes jeszcze? mam pytanie. odchudam sie, ale nie chce stac sie (jak ostatnio deską) jest jakis sposób, zeby to zminimalizowac. (mama figure gruszki-poki c onie cwicze gornych partii ciala, i nie ograniczam drastycznie jedzenia0 Mozna jeszcze jakos zminimalozowac ten problem? Sa moze jakies preparaty, ktore hamują zmniejszanie sie tkanki tluszczowej w piersiach? (to byloby dla mnie wybawienie)

Gość dietetyczka pani
PO pierwsze czemu chcesz sie odchudzać? nie widze powodu chyba ze masz cialo sflaczałe a nie umieśnione.. ile wazysz ?bo to jest istotne .. aha jak mozesz zmierz szybciutko nadgarstek..

Gość ad_21
haha, w tym momencie, kiedy sie odchudzam patrze na dietetyków jak na polbogów (w sumie to chcialam byc dietetyczka)-teraz zaluje ze poszlam na ekonomie -beznadzieja

no dobra, macie wymiary, swiezo mierzone:D biust 91 pod biustem 74, talia 67( ale jestem najedzona, rano jest 65:D) biodra na kosicach biodrowych 88, biodra w najszerszym miejscu na pupie 94, co tam jeszcze...nadgarstek 14,4 kostka 21 kolano 35, biceps 24,5:)

Gość ad_21
Nadgarstek ma 15,5 Mam 1.70, 64 kg

Gość sdsdsdssds
no dora teraz jkapuej wszystko:)hahhaa wiem czemu jeste spotezna a nie chuda choc naprawde wymiary masz chudziutenkie.. bo masz wielkie cycory..rozmiar D jak nic..:)

Gość ad_21
mam umiesnione cialo, ale kiedys sie odchudzalam i bylam prawie ze deska, (teraz mama pelne B-to moze jest zwiazane z takimi tragicznymi genami) Nie chce zeby znowu tak bylo, ze dojde do odpowiedniej wagi i znowu stwierdze ze musze przytyc, bo mam z przodu plecy :/

Gość ad 21 a czy twoje
palce jak obejmujesz nadgarstek stykaja sie ze soba czy raczej nie ?czy moze jeden palec zachodzi na drugi jak sie stykają >?odpowiedz..

Gość haihaaa
cholera dora no faktycznie masz cyce jak donice.patrzac na wymiary:):)P ale czy nie czujesz ze to komiczne ze nogi jak patyczki a biust wielki?

Gość ad_21
czy pani dietetyczka jeszcze jest? ps. wiem ze ze mna jest masakra - to przez rozstanie- ale juz nad tym pracuje Ps2 nie powiem ile mam pod biodrami, bo umrzecie (ale jak sie na mnie patrzy, to nie widac na mnei tluszczu-tyle ze biodra szerokie)

Gość ad_21
moje palce ładnie sie ze soba stykaja i nie zachodza na siebie, i na dloniach nei ma grama tłuszczu (palce są w miare długie)

Gość ad_21
a! zle przeczytalam, tak, zachodza na siebie, kciuk zakrywa palec srodkowy (zaleznie jak uloze reke, albo w caloscvi albo w polowie)

Gość ad_21
a! zle przeczytalam, tak, zachodza na siebie, kciuk zakrywa palec srodkowy (zaleznie jak uloze reke, albo w caloscvi albo w polowie)

moze troche by mogl byc mniejszy..tak z 87 cm:) ale jak bym miala wybrac, byc szczupla z duzym biustem a gruba z malym, to pewnie ze wole taka jaka jestem:D

Gość ad_21
no i co na to droga dietetyczko?? hop hop, jestes jeszccze v? jak diagnoza? moze powiem ta, nie widac na mnei tluszczu, nadgarstki i rece, szyja sa chude, tylko duzy tylek i bardzo szerokie uda, a jak sei odchudzam, to piersi prawie ze znikają (dora! brawo za sluszny wybor!)

Gość dietetyczka pani
nie rozumiem ..masz kosci średnie i naprawde jest oki. wage masz w sam raz tylko lydki za grube wg mnie .. nie widze powodu by sie odchudzac z tym wzrostem piszesz ze masz szerokie biodra.to moze być atut i to wielki. faceci kochaja takie kobiety w style jeniferlopez. z tego co napisalas nie wynika ze masz otłuszczone cialo sadzac po palcach dłoni itp. ile masz w bioderkach??100?no dawaj..

Gość ad_21
HOP HOOP! Pani dietetyczko! hop hop, i co z tym nadgarstkiem chodzilo? jes dobrze czy jest zle (spokoj nie moge objac dlonia nadgarstek)

Gość ad_21
tylko sie nie smiac prosze.... 102... :((

Gość ad_21
ja mam grube, ciezkie kosci (a dlon-jesli chodzi o rozmiar to prawie jak u mezczyzny) ale wydaje mi sie ze idealne u mnie byloby 56-58

Gość ad_21
a z tymi lydkami to masz racje! (widze miarka w glowie!)

Gość ad_21
czy dietetycy znaja jakis sposob, zeby ograniczyc spalanie tlusszczyu z piersi? (wiem ze jest czerwona herbata dla kobiet, ktora ogranicza zmniejszanie sie tlusczu w typowo kobiecych mniejscach, ale ona nei dla mnie, bo hamuje tez spadek tluszczu z bioder, pupuy, poza tym ze i z piersi)

Gość ad_21
dlaczego pani dietetyk uciekla?? :((

Gość dietetyczka pani
kochanie wg mnie chocbys nie wiem co robila nie schudną napewno ci łydki ..jesli schudniesz za szybko poleci ci biust napewno:( biust zawsze chudnie jesli cialo chudnie bo przeciez sklada sie z tkanki tłuszczowej. i chocbys nie wiem co robila to piersi ci schudnatroche zawsze.. wg mnie do tego wzrostu co masz w biodrach 102 nie jest zle.. a czemu?? mam klientke któą sama mierzylam :) wysoka piekna dziewczyna .szczupla bardzo 54 kg do 175 cm wzrostu ..wyglada identycznei jak catherine zeta jons ..porpostu identyczna jest ..w pupie ma dokladnie 100cm wiec o 2 cm mniej ale w ogle nie widac by miala szeroki tylek..takze tym sienie martw ..ona wrecz ma maly ..powaznie..ubierz szpileczki i zobaczysz ze im wyzsza bedziesz tym mniejszy tylek sie wydaje.. i tak jestes wysoka.