Spaghetti .... 217 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Onaaaa napisał: No a jak ale wy mężczyzni macie przeważnie lepszy charakter No ba my kierujemy się rozumem gównie, a Wy bardziej emocjami więc wolę kobiety Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 972 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: No to czekam A jak mój przyjaciel to szczur bo wiesz one nie lubią i wyskakują z wanny to i tak oszczędnośc wody przelicza się na głowę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1165 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Ona ma mniej mięsa bardziej urozmaicony U mnie też są pierogi , zupki ròzne medaliony schabowe KFC żabka , Lidl dużo jak patrzę na to mi się odechciewa. To tylko obiad macie czy kolację i śniadanie tez? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 62 Napisano 5 godzin temu 25 minut temu, Onaaaa napisał: Mnie kasa nie cieszy. Torcików nie chce. Mam wszystko i nie ma co kupować. Ja mam dużo pomysłów z ai jak dojdziemy do tego momentu co masz ty to robimy komode lub kallax półki słodyczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 62 Napisano 5 godzin temu Ale u mnie jest dużo wydatków jeszcze zawsze coś będzie jak podłoga żyrandol zasłony dywanik kwiatki Jak ktoś zrobił remont mieszkania za 150tys od razu to może nic nie musi już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 145 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: To tylko obiad macie czy kolację i śniadanie tez? Prezes bierze 5 litròw pomidoròwki, po co .on rodzinę żywi 2 czy 3. Codziennie? Tak dużo mam,. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1165 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Ja mam dużo pomysłów z ai jak dojdziemy do tego momentu co masz ty to robimy komode lub kallax półki słodyczy Masz czas na myślenie. A jak działkę sprzedasz to nie strać tej kasy tylko pomyśl jak zarobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 62 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Masz czas na myślenie. A jak działkę sprzedasz to nie strać tej kasy tylko pomyśl jak zarobić Od nowego roku się biore na pelnej ale wiesz łatwo powiedzieć jak jeszcze łazienka i kuchnia do roboty jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1165 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: Prezes bierze 5 litròw pomidoròwki, po co .on rodzinę żywi 2 czy 3. Codziennie? Tak dużo mam,. Nie wiem czemu sle zupa pomidorowa mi smakuje tylko zrobioną przeze mnie bo inne to lury. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 217 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: to i tak oszczędnośc wody przelicza się na głowę Więc dlaczego straciłeś rozum jak ja Czas się przyznać nie kozaczyć ... Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 145 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nie wiem czemu sle zupa pomidorowa mi smakuje tylko zrobioną przeze mnie bo inne to lury. Spokojnie z mojego 100 procent mięsa tyle mięsa ile sobie zarzyczysz. Nawet można wyrzucać 600 do 800.kg . Kartering jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1165 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: to i tak oszczędnośc wody przelicza się na głowę Mam dużą wannę to i szczurek sie zmieści i jeszcze kolega Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1165 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Spokojnie z mojego 100 procent mięsa tyle mięsa ile sobie zarzyczysz. Nawet można wyrzucać 600 do 800.kg . Kartering jest. Ogólnie lubię gotować więc mi chyba takie coś niepotrzebne. Syn też nie wiem czy by to jadł. To bardziej dla ludzi bez dzieci chyba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 62 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ogólnie lubię gotować więc mi chyba takie coś niepotrzebne. Syn też nie wiem czy by to jadł. To bardziej dla ludzi bez dzieci chyba. Tak se zrób Hhttps://www.tiktok.com/@andziaksy/video/7560704529398795522 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1165 Napisano 5 godzin temu 17 minut temu, Spaghetti .... napisał: No ba my kierujemy się rozumem gównie, a Wy bardziej emocjami więc wolę kobiety Wolisz emocje niż rozum ale to chyba najlepiej miec to i to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 145 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Ogólnie lubię gotować więc mi chyba takie coś niepotrzebne. Syn też nie wiem czy by to jadł. To bardziej dla ludzi bez dzieci chyba. Napiszę dużo produktòw nawet na forum jak idziecie do sklepu igòlnie. 1 w Polsce firma spożywcza kupujecie to co ja robię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 145 Napisano 5 godzin temu Napisać w 80 procentach kupujecie co ogòrek zrobił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1165 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Napisać w 80 procentach kupujecie co ogòrek zrobił No i fajnie mi sie to podoba. Ty robisz ja jem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 217 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, Onaaaa napisał: Wolisz emocje niż rozum ale to chyba najlepiej miec to i to Mamy to samo, ale przewagę mają kobietki Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 62 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Wolisz emocje niż rozum ale to chyba najlepiej miec to i to Ja bym chciał okrągłe wyro ale nie mam miejsca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 145 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Onaaaa napisał: No i fajnie mi sie to podoba. Ty robisz ja jem Napisać karmie w 80 procentach tutaj na forum. Jedzą moje co zrobilem Edytowano 5 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1165 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał: Ja bym chciał okrągłe wyro ale nie mam miejsca Ja zawsze chciałam większe i mam 140 i jestem zadowolona. Mi mało trzeba by sie cieszyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1165 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Mam to samo, ale przewagę mają kobietki Czemu mają przewagę? Bo wolisz kobiety? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1165 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Napisać karnie w 80 procentach tutaj na forum. Jedzą moje co zrobilem I dobrze niech jedzą i ci jeszcze podziękują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 145 Napisano 5 godzin temu Nawet mogę napisać wy kupujecie ja zarabiam na tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 145 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Onaaaa napisał: I dobrze niech jedzą i ci jeszcze podziękują. Kupią sobie to zjedzą Edytowano 5 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1165 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Nawet mogę napisać wy kupujecie ja zarabiam na tym I dobrze zarabiaj o to w tym chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 62 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Ja zawsze chciałam większe i mam 140 i jestem zadowolona. Mi mało trzeba by sie cieszyć. Miałem 140 w tej sypialni pare miesięcy i spalem na 70 to trzeba od nowa się uczyć spać Takie bym chciał np https://www.tiktok.com/@karina_paletskikh/video/7563951412078447879 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 145 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: I dobrze zarabiaj o to w tym chodzi. Jak co pracy chodzę jak lekarz ręce czyste. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 62 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Ja zawsze chciałam większe i mam 140 i jestem zadowolona. Mi mało trzeba by sie cieszyć. Bo jak się nauczylas spać na rozgwiazde to masz jakby 280 wspólne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach