Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość choraaaaaa

ZAPALENIE OPON MóZGOWYCH jesli miales/as wejdz

Polecane posty

Gość choraaaaaa

mam pytanie do ludzi, ktorzy na to chorowali: mialam wirusowe, lezalam 2 tygodnie w szpitalu, dostawalam kroplowki, wyszlam do domu przed samymi swietami, ale na wlasne zyczenie bo nie czulam sie dobrze i niestety do tej pory sie nie czuje ok. W dalszym ciagu miewam bole glowy a wieczorem stany podgoraczkowe, dolegliwosci te zmniejszaja sie ale bardzo powoli. Lekarze nie wiedza od czego to wszystko, robili mi rozne badania i wszystko jest ok. w zwiazku z tym nie wiem czy po zakonczeniu leczenia od razu powinnam sie czuc dobrze, czy moze takie bole to normalne przez jakis czas. Te bole troche mi przypominaja bole w czasie zespolu popunkcyjnego po nakluciu ledzwiowym, ale tylko z opisu, bo naklucie mialalam 2,5 tyg temu ale typowego zespolu po nim nie odczulam.

moja znajoma miala zapalenie opon mózgowych i jeszcze pare miesiecy odczuwala skutki tego ,oslabienie ,bole glowy....robila badania ,byla pod opieka lekarzy ,wiesz,w koncu to ciezka choroba i trzeba czasu aby wrocic do rownowagi ,wiec musisz sie uzbroic w cierpliwosc i pamietaj o wizytach kontrolnych,pozdrawiam!

Gość uppppppppppppppppp

Gość uppppppppppp

Gość uppppppppppp