Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farba

powiedzcie czy on zaplaci kiedys za to, co mi zrobil???

Polecane posty

Gość farba
wylaczylam telefon i nie wlacze prosze powiedzcie, ze gdyby NAPRAWDE chcial sie spotkac to by przyjechal, przeciez wie gdzie mieszkam, nie poddawalby sie, prawda? prosze powiedzcie to i jeszcze na gg jak gadalismy to mi napisal ze idzie na domowke, mnie nie zaprosil...

Gdyby coś naprawdę do Ciebie czuł to nie miałabyś tych wątpliwości i nie musiała zakładać tego tematu. Taka prawda. Więc olej tego faceta. Wywal komputer i telefon jak Ci to pomoże trzymać się od niego z daleka ;)

Gość farba
gdybym ja byla na jego miejscu i kochala, to bym sie nawet o zgode nie pytala tylko przyjechala gdyby KOCHAL to by tak zrobil prawda? pomozcie, bo on znow wpedzi mnie w poczycie winy, znow bedzie "ze on chcial a ja nie"

Gość farba
on zaraz po sylwestrze wraca za granice to byla jedyna okazja zeby sie spotkac i cos postanowic i on o tym wie powinno mu zalezec powinien znow zadzwonic i poprosic o to spotkanie, prawda??????

Gość farba
masz racje czuje ze wariuje

Gość muca
farba >> facet cie olewa, wez sie w garsc i koniec!! gdyby chcial spedzic kazda wolna chwile z toba to by po ciebie przyjechal i zabral ze soba... najwyrazniej nie ma ochoty na twoje towarzystwo!! wbij to sobie do gowy!! skoncz z nim!!

Gość farba
to czemu zadzwonil?:(

Gość muca
bo go chcialas olac!!! poczul sie zagrozony!!! ten typ tak ma, zrobisz mu przykrosc a on do ciebie wroci!! ale ty masz go olac kompletnie!!

Gość muca
farba - stain przed lusterm i popatrze na siebie?? co w nim widzisz?? ladna dziewczyne z usmiechnieta sloneczna buzkie, czy naburmuszona z podkrazonymi oczami Kasie??? wez sie w garsc!!! zadbaj na siebie, wyjdz na miasto - odstaw sie na maksa - badz kobieta!!

Gość muca
masz czas zeby tu siedziec i klikac to znaczy ze masz tez czas i dla siebie!!

Gość farba
napisal mi " ze zyczy mi szczescia w zyciu i nie wie dlaczego tak postapilam, ze on mnie kocha i jeste mu strasznie przykro " dziewczyny on jest nienormalny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość farba
zawsze tak bylo, jak sie wycofywalam z tego chorego ukladu, mowilam "basta" on natychmiast ciskal we mnie salwa slow o swojej milosci, gdy ja robilam krok w przod, on sie cofal

Gość farba
zrobil z siebie ofiare, napisal ze sie nim zabawilam zrobilam to? idnosze inne wrazenie

wiem, ze bywa ciezko ale co zrobisz. musisz byc silna; piszesz, ze masz 15 kilo za duzo. to nawet lepiej. odlancz sobie internet a za te pieniadze kup sobie karnet do fitness clubu. basen, silownia, aerobik ... wszytko. cwicz zamiast siedziec na kafe. zrzucisz kilogramy i nie bedziesz miala czasu o nim myslec. a jak juz schudniesz to bedziesz miala facetow na peczki. fudnij sobie wtedy fajne ciuchy, nowy fryz, lekki makijaz i poczuj sie seksownie. jest mnostwo facetow, ktorzy beda cie kochali, uwielbiali i szanowali. wcale nie musisz miec takiego, ktory traktuje cie jak zabawke, ktora mona rzucic w kat a w razie czego wziac inna zabawke. prawda jest tez taka, ze kazdy ma tego partnera jakiego sobie wybierze; mowe ty wlasnie chcesz, zeby ktos toba pomiatal? rozwaz wizyte u psychologa, moze jest ci to potrzebne?

Gość farba
lady in red ja nie mam 15 kg nadwagi!!! ostatnio schudlam 5kg i zapewniam, ze wygladam ok

Gość muca
farba >> pier*** o szopenie - olej i koniec - on chce teraz abys poczula sie winna, rozumiesz? znow chce abys plakala, poczula sie nikim - bezradna istotka!! jezeli chcesz to odp mu, ze ty tez zyczysz mu szczescia, du uslyszenia pa !! konec gadki!! kobieto bo ci nakopie w tylek!! :)

Gość farba
muca dzieki! znam te jego gierki na pamiec odpisalam "szkoda ze wczesniej nie skasowalam tego nr, a zabawke kup sobie w sklepie" i wylaczylam fona ide sie ubierac, bo wychodze - na miasto, tak jak mi radzicie trzymajcie kciuki zebym sie podniosla:)

Gość muca
Trzymaj sie mocno :) pa !!

Jeśli facet mówi rzeczy w stylu \"tyś jedyna, cud, z tobą kupa dzieci i emerytura, ideale mój wyśniony\" a działaniami tego nie potwierdza, to na ogół znaczy, że gada ot tak sobie i chce po prostu seksu, chce mieć dziewczynę w odwodzie, żeby go wielbiła i dawała tyłka, kiedy akurat nie ma lepszych planów. I powie każdą bzdurę, żeby ten tyłek uzyskać. Brutalne, ale prawdziwe.

Gość farba
ale mysmy ze soba nie spali!!!

Gość kaśinka
Moja droga. Skoro wyjeżdża i by mu zależało, czy nie chciałby spędzić z tobąsylwestra, by sie jeszcze z toba widzić przed wyjazdem? Nie dziwi cię to? Nic ci to nie mówi? On robi sobie wygodną sytuację, lepeij bedzie sie czuł, jeśli bedzie mógł mówic, że to twoja wina, ze to ty wszystko zakończyłaś, że sama chciałaś. A ty jeszcze dajesz sie podpuszczac. Piszesz ,ze zignorował cie w pewnym momencie na gg...dziewczyno czy ty to wszystko widzisz????????????????? Facet za pare dni wyjeżdża a zamiast łuskac dla was każdą wolną chwilę, to on ciągle coś mąci.

Gość kaśinka
On cię olewa, albo ma problemy emocjonalne. Anie jedno ani drugie nie jest fajne, ale wybór nalezy do ciebie. Dla mnie to idiota i dziwi mnie to ,ze ty wciaż tu na forum siedzisz i o tym rozprawiasz. Nieźle cie omotał, mysle ,że sam dobrze zdaje sobie z tego sprawe. Gdyby nei był taki pewny ,ze zaraz bedziesz czuła sie winna, bedziesz przepraszać...to by sie hamował, by uważał. A on wie, ze jak napisze, ze zyczy ci szczescia i on cie kochał ale to ty nie chciałaś...to ty na kolanach przyjdziesz przepraszając nie za swoje winy.

Gość glusiówna
ale z niego sadysta :o

Gość farba
napisal mi ze to on byl zabawka w moich rekach, nie ja, zebym sobie znakazla kolejnego frajera, ze to mija wina i zybym sobie zyla w swoim malutkim swiecie przewrocil kota ogonem:(

Gość murzynek bambo
no i co ty teraz zrobisz? obstawiam ,ze zadzwonisz ,napiszesz a moze jeszcze coś innego i wyznasz mu swoje uczucie i to ,ze się myli, że bardzo go kochasz i przepraszasz,za wszystko jesli poczuł sie urazony, że jesteś gotowa w każdej chwili sie spotkać itd. Ciao mała. Nigdy nie bedzie twój.

Gość farba
nie zrobie nic, wiem i tak nie wierzycie, ale nie zrobie, przynajmniej sie postaram

Gość farba
wiecie co? nie wiem czemu on mnie nie chce nie jjestem jakas brzydka czy gruba, wiem ze na mnie lecial, ogolnie sie podobam mialam 2 powazne zaproszenia na sylwestra-wszystkie odrzucilam, ze wzgledu na niego

Gość murzynek bambo
o jezu! dziewczyno najlepiej zakończ ten nudny temat, a moze własnie to o to chodzi - strasznie wszystko analizujesz ,tłuczesz i ssiesz każdy temat aż do białości - nikt by tego nie przetrzymał A co do tego ,ze nic nie zrobisz? Nie wierze ci i tak, no ale kto cie sprawdzi :P. Co do wyglądu, określają cie faceci i ich oferty, czy raczej masz i bez tego czujesz sie pewna swojej urody?> Bo ja mam wrażenie ,ze ci usilnie ktoś musi o tym mówić, dlatego jesteś łasa na tego typu gadki jak idealna, piękna itd. Gdybyś była pewna siebie, tego jaka jesteś, to byś nie rozdrabniała tych słów.