Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monis1976

Środek na ból głowy-może i Wam pomoże

Polecane posty

Gość Monis1976

Witam wszystkie przyszłe mamy. Chciałam się podzielić swoim "odkryciem". Otóż w momencie rozpoczęcia 2 trymestru zaczęłam cierpieć na częste bóle głowy. Przed ciązą brałam etopirynę bo wszelkiego rodzaju środki typu apap, codipar na mnie nie działały. Bóle są o tyle dokuczliwe, że czasami na dzień lub dwa wyłączają mnie z normalnego życia. Najczęsciej "umiejscawiają się" na prawej bądź lewej skroni i są upierdliwe jeśli mogę się tak wyrazić:) Pomogła mi kawa (parzona nie rozpuszczalna) z cytryną. Słyszałam już kiedyś o tym "wynalzaku" ale prawde mówiąc wątpiłam w jej skuteczność (całkiem niesłusznie zresztą). Może i Wam pomoże w dolegliwościach.Nie jest to może super pyszny napój ale da się przełknąć. Pozdrawiam!!

Monis a powiedz mi czy branie apapu nie szkodzi? ja mam teraz problemy z zebami chodze do dentysty ale czasem nie pbejdzie sie bez tabletki(biore po pol)

Gość Monis1976
Zuzanka z tego co wiem i co wyczytałam apap, codipar to środki które zawierają paracetamol i są bezpieczne. Oczywiście wszystko w rozsądnych ilościach. Wiem, że nie można ibupromu, ale dlaczego tego już niestety nie wiem:)